Kişilik & Karakter konusunda 205,5b cevap paylaştı.
Eğer bana bir zararı yoksa sorun etmem. önemli olan bana karşı davranışı.. mesafesini biliyorsa yalan söylemiyorsa arkadaş olurum ama direk samimi olmam.. eğer ilk başta direk samimiyetsiz bir davranışını gördüysem konuşmayı keserim
Selam🦋 Herkes ile samimi olan , lütfen benimle olmasın aslında fark etmez çünkü o samimi davransa bile ben samimi olmam. Sevmediğim birine cevap vermiyorum bazen o insanlara yanlışlıkla kötü bakıyorum bakışlarımdan ben sorumlu değilim olsaydım gurur duyardım 🌼🤜⭐️🤛
Eğer doğru anladıysam; tam da bu tip insanları severim. Ancak cıvık insan sevmem. Markette kasiyere gülümseyen, yolda insanlara (bilhassa elbette kendi cinsine) başı ile selam verebilen, enerjisi iyi insanları severim. Ancak; boş muhabbetli, gevşek ise uzak olsun :)
Hayır tabiki benim için ilk izlenim çok önemlidir.. Bu yüzden herkesle samimi olan insanın karekteri de ortadadır.. Bir de saman altından su yürütenler var.. Allah onları benden uzak etsin..
başkalarının kimle samimi olacağına ben karar veremem elbette bu o insanın kendi bileceği iştir. ben yalnızca zararlı alışkanlıkları olan ve zararlı alışkanlıkları olanlarla da dostluk kuran insanları arkadaş edinmemeye özen gösteririm bu kadar. arkadaş ölçüm iyi ahlaktır ötesi beni ilgilendirmiyor.