Önce bir kripto para borsasına para gönderiyorsun. Sonra o para ile al-sat yapıyorsun. 3-4 aylık bir eğitim şart. Hemen al-sat yaparsan paran buhar olur.
Okumuş kültürlü en azından ehliyetli bir insansın ne yapabilirsin ne imkânlarla nerede yaşıyorsun bunları ne şekilde kullanabilirsin harmanlayıp senden ne şekilde bir iş kadını çıkar bunun üzerine konuşalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kripto para borsalarıyla ilgilenebilirsin. Aşağıdaki web sitesindeki makaleleri okuyarak başlayabilirsin.
https://pratikteknikanaliz. com/
Nasıl oluyor ki bu
Önce bir kripto para borsasına para gönderiyorsun. Sonra o para ile al-sat yapıyorsun. 3-4 aylık bir eğitim şart. Hemen al-sat yaparsan paran buhar olur.
Hiç anlamam ki böyle şeylerden benim bildiğim kaybeden çok oluyor
%10nu kazanıyor, %90ı kaybediyor. %10 içerisinde olmak için uğraşıyoruz. Hayat da böyle değil mi? Gönderdiğim site iyi bir başlangıç olacaktır.
Açıkçası kazanan görmedim teşekürler bende bu şans varken kazanmamm
Bende okul on. ogretmeniyim bir tarafim catliyor calisirken. Ozelde de iyi yerlere gelen var zeytin ezilmeden yagi cikmaz ama biraz sabir
Gelenler hep torpille bir yerde valla
dohru
Sana destek Meleği olabilirim konuşalım
O ne demek
Okumuş kültürlü en azından ehliyetli bir insansın ne yapabilirsin ne imkânlarla nerede yaşıyorsun bunları ne şekilde kullanabilirsin harmanlayıp senden ne şekilde bir iş kadını çıkar bunun üzerine konuşalım
hobi olarak internetten işe başvurabilrsin
Olmuyor hem tecrübeli yazıyor hiç çalışmadim ben
olsun sen başvur
Başvururm artık bilmiyorum ya 😏
denk gelir belki 500de 1
Bana denk gelmez
bilemezsin
Senle biraz konuslm mi arkadaşım ya...
Olur valla 😔
Ehvela1
Bu benim Instagram'ım yazz mutlaka bekliyorum...
İnstegram kullanmıyorum maalesef canım🙄
Hesabı silcem ben ya yazarsan ordan konuşuruz arkadaşım yoksa da canın sağolsun 😅
Yok maalesef 😔
meslegin veya yakın alanda iş bak geçici
Bakıyorum yok işte
Özelde iş bul
Özelde yok ki olsa çalışırdım
Valla benim sırt ağrımı geçirsen 1K verirdim😂
Teşekkürler 🙏
Bir şey sorabilir miyim kulunç nasıl geçer
Hangi bölüm bitirdin
Fizyoterapi
Hangi şehirdesin?
İstanbul
Başvuru yaparken maaş beklentini yazma. Personel arayanlara değil sadece, aramayan çalışabileceğin hastane vs yerlere cv gönder. Cv hazırladınmı?
Adın pelin olsa keşke :(
Bye
Bir arkadaşım vardı da irtibatımız kesildi. ondan söyledim :) inş. atanırsın kısa zamanda
Security ol
O ne
Güvenlik görevlisi
@Beyzalimmm hee kimlik aldım ama hiç çalışmadım nerde başlasam bilemiyorum kimliğim daha gelmedi gelecek
Ben de Sınav sonucunu bekliyorum sınav sonucundan ne kadar süre sonra geliyor kimlik
1 ayı buluyor kimininde hemen geliyor değişiyor