Aşk İlişkileri Buradan birisiyle konuşuyorduk 3 gün flört etti ve hesabını kapatıp gitmiş sizce geri gelir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Çok alışmıştım ona :( en azından veda etseydi değil mi Güncellemeler+1 yıl Derya neredesin Buradan birisiyle konuşuyorduk 3 gün flört etti ve hesabını kapatıp gitmiş sizce geri gelir mi? Cevapla Flört Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Akınalp_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl 3 gun konussmussun 3 günde unutursun çok ta dert etme dostum sesini tenini bilmediğin birisi sonuçta millet 4 yıl seviyor kavusamiyor çok ta şey yapmamak lazim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayat işte. Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Veda etmeyen İnsanlardan nefret ediyorum, çok da hassas olduğum konu (buraya özgü değil). Sil gitsin, değmez korkakları düşünmeyi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ben de.:/ üzülüyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bende biriyle konuşuyorum burdan ama endişelerim var 0 14 Yorumla Soran +1 yıl ne gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evli çıkarsa ne yaparım? Yorumla Soran +1 yıl Haklısın kaç gün oluyor siz görüşeli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 gün daha öncesinde arkadaştık Yorumla Soran +1 yıl Yaşı kaç ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl söyleme ifşa edemem Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka be bir sürü erkek var kim bilir hangisi 30 üstüyse dikkat et ama evli olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır 26 yaşında Yorumla Soran +1 yıl Bilemiyorum o zaman numarası var mı sen de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 30 üstü bende güvenmem evli olma ihtimali var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl var evet Yorumla Soran +1 yıl benim 28 mesela onun 23 tü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl doğrudur nasip kısmet hakkımızda hayırlısı olsun Yorumla Soran +1 yıl Öyle tabi. Olan yine duygularıma ve güvenime oldu Yorumla
kartallaryüksekuçar Takip Et Master Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Kız gitmiş bu hala gizli. Az değilsiniz ha 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka be Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aynı şeyi yaşamıştım üzücü bir durum.. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Harbiden öyle özlüyorum onu kolay kolay kalbini kimseye açan biri değilimdir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şey yap onun kullanıcı adını yaz burada mısın diye soru sor belki yeni bir hesap açmıştır tanıyan vardır falan Yorumla Soran +1 yıl Sanmam tanıyan olacağını 2 xper yeni olmuştu tek seninle konuşmak için buraya giriyorum diyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye gitti ki acaba Yorumla Soran +1 yıl İnan bilmiyorum :/ Yorumla Soran +1 yıl Beni beğenmedi sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye öyle düşünüyorsun?Belki başka bir sebebi vardır Yorumla Soran +1 yıl Başka ne sebebi olacak ki beni görene kadar her şey iyiydi beğenmedi kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğenmediyse de beğenmesin en azından niyetini görmüş oldun ben konuştuğum erkelerde hep karakter ararım görsellik bir yere kadar gerçekten Yorumla Soran +1 yıl Karakter olsa ne olacak tip olmadıktan sonra Yorumla
ffczcbvd Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl peki profil resmini gokgleda arattinmı o kişinin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ss almıştım aratayım mantıklı Yorumla ffczcbvd +1 yıl keske profil acikjen alsaydin ama yinede bi bak kimler kullanmış o fotoyu Yorumla Soran +1 yıl baktım kimsede yok o foto Yorumla ffczcbvd +1 yıl 👍 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Erkektir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok değil
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zor bee 0 3 Yorumla Soran +1 yıl :/ neden gitmiş olabilir ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Troll yapmıştr kismeye güvenme bencs hemen Yorumla Soran +1 yıl :( sanırım öyle oldu Yorumla
seviyorumyeniden Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kandırmış seni 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 3 gündür sürekli mesajlaştık ama neden gitmiş olabilir Yorumla seviyorumyeniden +1 yıl En son ne konuştunuz? Yorumla Soran +1 yıl Birbirimizi görmüştük en son kendini profile koymuştu ben de fotoğrafımı ona atmıştım omzumu ve gözlerimi beğendiğini söylemişti ve uyumuştu Yorumla seviyorumyeniden +1 yıl Dalga geçmiş olabilir Yorumla Soran +1 yıl Ya da beni beğenmedi büyük ihtimal Yorumla seviyorumyeniden +1 yıl İkiside olabilir Yorumla seviyorumyeniden +1 yıl Sende ne çabuk bağlandında ortalığı düştün onu arıyon Yorumla seviyorumyeniden +1 yıl Ortalığa düştün onu arıyon Yorumla Soran +1 yıl Enerjisini sevmiştim uyumluyduk benziyorduk aynı şehirdeydik tam aradığım kişiydi. normalde kolay kapılan biri değilim ama öyle oldu :& Yorumla seviyorumyeniden +1 yıl Buldunmu bari soruna geldimi Yorumla
Senshîî Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Gelsede seni bulmaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama uyumluyduk aynı şehirdeydik birbirimizi beğenmiştik neden gitti acaba Yorumla Senshîî +1 yıl Vardır geçerli bir sebebi. Belkide senden kaçmıştır. Belkide başka birinden belkide birşeylere sinirlendi Yorumla Soran +1 yıl En azından bir şey yazar insan değil mi giderken hesabı kapatıp gitmek ne ya Yorumla Senshîî +1 yıl Oluyor öyle şeyler 😐 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
3 gun konussmussun 3 günde unutursun çok ta dert etme dostum sesini tenini bilmediğin birisi sonuçta millet 4 yıl seviyor kavusamiyor çok ta şey yapmamak lazim
hayat işte.
Veda etmeyen İnsanlardan nefret ediyorum, çok da hassas olduğum konu (buraya özgü değil). Sil gitsin, değmez korkakları düşünmeyi
ben de.:/ üzülüyorum
bende biriyle konuşuyorum burdan ama endişelerim var
ne gibi
evli çıkarsa ne yaparım?
Haklısın kaç gün oluyor siz görüşeli
3 gün daha öncesinde arkadaştık
Yaşı kaç ki
söyleme ifşa edemem
Ne alaka be bir sürü erkek var kim bilir hangisi 30 üstüyse dikkat et ama evli olabilir
hayır 26 yaşında
Bilemiyorum o zaman numarası var mı sen de
30 üstü bende güvenmem evli olma ihtimali var
var evet
benim 28 mesela onun 23 tü
doğrudur nasip kısmet hakkımızda hayırlısı olsun
Öyle tabi. Olan yine duygularıma ve güvenime oldu
Kız gitmiş bu hala gizli. Az değilsiniz ha
ne alaka be
Aynı şeyi yaşamıştım üzücü bir durum..
Harbiden öyle özlüyorum onu kolay kolay kalbini kimseye açan biri değilimdir.
Şey yap onun kullanıcı adını yaz burada mısın diye soru sor belki yeni bir hesap açmıştır tanıyan vardır falan
Sanmam tanıyan olacağını 2 xper yeni olmuştu tek seninle konuşmak için buraya giriyorum diyordu
Niye gitti ki acaba
İnan bilmiyorum :/
Beni beğenmedi sanırım
Niye öyle düşünüyorsun?
Belki başka bir sebebi vardır
Başka ne sebebi olacak ki beni görene kadar her şey iyiydi beğenmedi kesin
Beğenmediyse de beğenmesin en azından niyetini görmüş oldun ben konuştuğum erkelerde hep karakter ararım görsellik bir yere kadar gerçekten
Karakter olsa ne olacak tip olmadıktan sonra
peki profil resmini gokgleda arattinmı o kişinin
ss almıştım aratayım mantıklı
keske profil acikjen alsaydin ama yinede bi bak kimler kullanmış o fotoyu
baktım kimsede yok o foto
👍
Erkektir.
Yok değil
Zor bee
:/ neden gitmiş olabilir ki
Troll yapmıştr kismeye güvenme bencs hemen
:( sanırım öyle oldu
Kandırmış seni
3 gündür sürekli mesajlaştık ama neden gitmiş olabilir
En son ne konuştunuz?
Birbirimizi görmüştük en son kendini profile koymuştu ben de fotoğrafımı ona atmıştım omzumu ve gözlerimi beğendiğini söylemişti ve uyumuştu
Dalga geçmiş olabilir
Ya da beni beğenmedi büyük ihtimal
İkiside olabilir
Sende ne çabuk bağlandında ortalığı düştün onu arıyon
Ortalığa düştün onu arıyon
Enerjisini sevmiştim uyumluyduk benziyorduk aynı şehirdeydik tam aradığım kişiydi. normalde kolay kapılan biri değilim ama öyle oldu :&
Buldunmu bari soruna geldimi
Gelsede seni bulmaz
Evet ama uyumluyduk aynı şehirdeydik birbirimizi beğenmiştik neden gitti acaba
Vardır geçerli bir sebebi. Belkide senden kaçmıştır. Belkide başka birinden belkide birşeylere sinirlendi
En azından bir şey yazar insan değil mi giderken hesabı kapatıp gitmek ne ya
Oluyor öyle şeyler 😐