İnternetten tanışmayın arkadaşlar
Sevdiğim kız hesabını kapattı. Geri döner mi?
İnternetten tanışmayın arkadaşlar
Ne bekliyorsun 3 aydır numarasını vermemiş sana demekki güvenmiyor ya da yalan olduğunu düşündüğü birşey olmuştur bırakmış bukadar
Yoo asla. Fotoda attım zaten üzgünüm bir şey diyemiyorum
Salık olsun dostum bekle belki geri gelir belki sistem silmistir
şu an 😢 bşaka birşey yapmıyorum
Belki onu kıracak birşey söyledin
Evet söyledim; dedimki artık buluşalım böyle sevemiyorum olmaz dedim. Bu 3. Dile getirişim o da gitti herhalde😓😢
İnsan sevdiği kızla hiç buluşmaz mı😢😢😭
Buluşur ama demek ki henüz buna hazır değil
Sevdiğimden arkadaş. Anladı ki kız gibi birisi zannetti. Gerçek sevmek ne zaman suç oldu. Hep yumuşak şekilde konuştum. Kırmadım... Yaptığına bak
Olabilir ama neden numaramı gizli den arıyor. Ben numarasını istedim. Hassaım diyip vermedi. Tam da bu gün numara konusunu açıp vedalaşacaktım. Ya numara ya buluşma diyecktim. O bana cevabını verdi. Bir tek okulunu biliyorum. Yarın gitsemmi (baya uzak ama) 20 km
Lütfen konuşabilirmiyiz mesaj da
Hesabını kapattı (ks) başka ulaşacağım hiçbirşey yok. Ben neyin peşindeyim. Bilmiyorumki😢
Okulunu biliyorum. Çiçek alıp gitsem olur mu?(ama ne çiçeği)
Ya bence giden gitmiş. Bosverin
Bir şey yazmadan gitti. O da var. Ama bu hayatta gerçek sevgi yok. Bunu nasıl bulabilirim (aşk konusunda)
Nasıl bulabilşrim derken gerçek aşkı nasıl bulabilirim? Önüne gelenle şansına mı
Belki seni beğenmedi
Evet olabilir ama aramızda bir bağ vardı en azından konuşmayalım deseydi. Hıı biz bide aynı şehirdeyiz. çünkü istediğini yapalım dediğim zamanlar oldu. Demekki azıcık erkeklik yapmam gerekiyordu. Mesajı anlamamışım kardeş☺
Cevap
1Cevap
Ne saçma ilişkiniz var özelden arıyor falan iyi etmiş
Büyük söyleme kardeş. Bende buradan tanışacağım aklıma gelmezdi. Ama şimdi birisi için üzülüyorum çokk acııı
Ks aşkları böyledir sevmeyin onun için kimseyi😹😹
Komik mi?
Sebepsiz yere cekip giden icin fazla üzülme derim
Sağol ya. Biraz da öyle düşünüyorum
Beğenmemiştir
Çok teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar