Ben onlardna 1 gün sonra döndüm o yüzden yüzyze denk gelmedik hemüz. Geldin mi falan yazdı az önce ve normal arkadaş geyik gruplarında birkaç sohbet başka bişey yok. Yani yaşanmamış gibi bi şey var şu an. Bu konuşulcak mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben ilişki falan istemiyorum bu hatta hiç konuşulmasın ve tekrarlanmasın istiyorum sadece. Hayvani bi çekimle oldu bitti
İş arkadaşımla iş gezisinde birlikte olduk sonraki süreçte bunu konuşcak mıyız bugün normal mesajlaştık?
İlk baş başa kalmanizda konuşulması bile tekrar yaşanacak ve bu sürecin sonunda FB olacaksınız
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
4lü arkadşa grubuyuz diğer 2si sevgili ve bizimde sevgili olmamızı istiyor. Yani 4 buluşcaz zor yani zaten çekimin onlard farkıdna bişey yok gibi davranmak
Adam bu konuyu açmazsa dnası sevigli olcaz. Diğerileri de benim souğk yaptığımı ona yüz verdiğimi düşünüyor diyemedim ki biz neler yaptık haberiniz yok
Bu işler böyle olur zaten, sen değil ama o bu konuyu illaki açar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Öncesinde bişeyler varmıydı bakışma yazışma konuşma bir andamı oldu
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Vardı kahve ısmarlıxakto ama olmamıştı. Bu iş gezisinin ilk günü alkol sonrası az bakışma dokunma dans falan. Virlikte gititğimi arkadaşlsrımız sizin aranızda inanılmaz bi elektriklenme bi öpüişseniz rahatlıcak gibisiniz çok bariz belli dediler halbuki biz o gece.. neyse :(
Bu olay dün oldu onlar dün döndü ben bugün yani görüşmedik yüzyze. Sadece az önce bana geldin mi döndün mü yazdı ve normal wp gruplarında komik şeylere konuşuyoruz birkaç sohbet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İlk baş başa kalmanizda konuşulması bile tekrar yaşanacak ve bu sürecin sonunda FB olacaksınız
4lü arkadşa grubuyuz diğer 2si sevgili ve bizimde sevgili olmamızı istiyor. Yani 4 buluşcaz zor yani zaten çekimin onlard farkıdna bişey yok gibi davranmak
O zaman sevgili olun
Adam bu konuyu açmazsa dnası sevigli olcaz. Diğerileri de benim souğk yaptığımı ona yüz verdiğimi düşünüyor diyemedim ki biz neler yaptık haberiniz yok
Diğerlerini işin içine katmadan direk mesaj at sor. O geceyi unutacakmiyiz yoksa devam edecekmiyiz diye.
ilişkii yaşandı bitti üsteleme bence çünkü onun pek umrunda değil
İnş ya
allaha inancın olsa zina yapmazdın bence neyse umrumda değil
Sanane gött
gizliden kolay at numaranı 😂 gött veren
Bu işler böyle olur zaten, sen değil ama o bu konuyu illaki açar
Öncesinde bişeyler varmıydı bakışma yazışma konuşma
bir andamı oldu
Vardı kahve ısmarlıxakto ama olmamıştı.
Bu iş gezisinin ilk günü alkol sonrası az bakışma dokunma dans falan. Virlikte gititğimi arkadaşlsrımız sizin aranızda inanılmaz bi elektriklenme bi öpüişseniz rahatlıcak gibisiniz çok bariz belli dediler halbuki biz o gece.. neyse :(
Peki şu an devam ediyormu ilişkiniz
İki tarafta istekliyse güzel olmuştur
Bu olay dün oldu onlar dün döndü ben bugün yani görüşmedik yüzyze. Sadece az önce bana geldin mi döndün mü yazdı ve normal wp gruplarında komik şeylere konuşuyoruz birkaç sohbet
Hım bnce hala o olayın etkisinde kendine gelemmiş
Belki iş çıkışı evine davet edebilir
Kullanmış senş daha ne konuşacak 😂
Evliliğemi gidecek sanıyorsun
Ee bende onu hadi ordan ne kullanması dkgkfkg
😂 😂 evlenecek mi sandın sen
Abi ne diyorsun ya ahahahdhfj
Şıkmış bitmiş hangi sehır bende halleden seni
Sen ancak ananın amıını yalarsın dfmfm nası ananki gözünnü önüne geldi mi gkmggkgkgk
Maldın sen her önüne gelene ver bana gelince olmaz nşye? Bende tadına bakayım
normalde kızlar iliskiden hemen sonra aşkım demeye başlar. sen çok geç kalmışsın
Ben olmamış gibi kaçıyorım o da öyle. Ama f*ck falan olmak istemem
boş ver o zaman
Senin devam etmek mi istiyorsun yoksa oldu bitti mi demek
Oldu bitti
Sende bunu ona olağan gibi hissettir çünkü arada budy tarza döndürmek isteyebilir
Peki nasıl Dı performans olarak
Yaşanmamış gibi devam et o açarsa kapandı okonu dersin
Bence çocuk ta iş yokmuş 😀
Neden? Olay daha dün oldu ben bugün döndüm
Bana ne ya ne karisiyosam
Senin işin bitmiş yürü cehenneme 😂😂😂
Cinsel ilişkiye mi girdin
Evet catır cutur seks
Jdkdndkdndkx
İlkinmiydi peki
?
Elbette hayor hoşuma giden her erleği sever