Arkadasimla arada hal hatir sorariz mesaj attım bir suru. dedim gezelim vs bisiler anlattım 8 saattir mesajıma bakmiyor?

Benim hiç arkadaşım yok gezmek istedim sıkılıyorum. Onun en yakın arkadasi değilim ama bi insan da böyle yapmaz ki bilerek bakmıyorlar kimse hiç kimse benim mesajlarıma cevao vermiyor umursamıyorlar bisi anlatsam da emoji sticker atıp geçiştiriyorlar eskisi kadar umursamıyorum üzülmüyorum ama yalnızım iste cok gencim daha gencligimi yaşayamıyorum aile yok arkadaş yok hickimse yok konuşacak birim yok kardeşim ablam abim yok annem babam desen yüzüme bakmazlar robot gibiler iletişim 0 ben bu hayatın nesini seveyim siz söyleyin bana?

Güncellemeler
4 ay
Babam hayatımda hiç sohbet etmedim o işten eve gelince yanından geçiyorum bilerek gözlerinin içine bakıyorum bisi desin sohbet etsin ya da bugün yeni çiçek almistim masada içine toprak koyarken o da yemek yiyordu bak yeni aldım dedim suratıma bile bakmadı duymamazlıktan geldi. Yok işte ben çok şansız biriyim kimse beni sevmiyor görmüyor
Arkadasimla arada hal hatir sorariz mesaj attım bir suru. dedim gezelim vs bisiler anlattım 8 saattir mesajıma bakmiyor?