uzun zamandir konuşuyorduk şu an konuşmuyoruz mesaj atar mi bana?

İlk mesajı o attı. Konuşmaya başladık. İlk zamanlar 3-4 saatte cevap veriyordu. Ben o mesaj atınca anında cevap veriyordum. Zaman geçtikçe daha çok konuşmaya başladık. Hatta bir gece 5 saat konuştuk. Ben o kadar mutluyum ki sonunda istediğim kişiyi buldum diye. Biz böyle 9 ay konuştuk. Aynı şehirdeyiz ama hiç birbirimizi görmedik sadece resimlerden gördük. Sadece 1 kez bana benim fedakarlık yapmam lazım dedi, benle konuşmasını bitirdi. Benim aklımdan çıkmıyor ama mesaj atar mı diye düşünüp duruyorum.1 hafta geçti aradı beni, ben tabi mutluluktan havalara uçuyorum. Eskisi gibi olduk yine. Her gün 2 saat telefonda konuşuyorduk.2 ay sonra bana soğuk davranmaya başladı. Bende ona dedim ben sana ısrarla yazarım ama rahatsız oluyorsun. Neymiş kafası karışıkmış. Bana zarar vermekten korkuyormuş. Aşk konularını sevmiyormuş. Bizim böyle konuşmamız bitti.3 haftadır, konuşmuyoruz. ilk zamanlar ona sormuştum sana bağlanıyım mı diye bağlan dedi, zaman geçtikçe kimseye bağlanma üzülürsün dedi. UNUT GİTSİN dedi. Bu lafını ölsem unutmam. Neyse arkadaşlar benim merak ettiğim sizce bana mesaj atar mı?
uzun zamandir konuşuyorduk şu an konuşmuyoruz mesaj atar mi bana?