Hayatımda çok kadın tanıdım, bunun için pişmanım bu durum her şekilde hayatımı etkiliyor. Yalanları bahaneleri bile artık okadsr klasik geliyor ki karşımda ki kim olursa olsun daha cümleye başladığı o an cümlesini tamamlamak söyleyeceklerini tahmin etmek biraz üzücü.
Eski sevgilim barışmamak için Instagram hesabımda olan kızları bahane ediyor 81 tane takipçim var 78i kız ve onların hepsi ile konuştuğumu düşünüyor.
Ve aslında olay ne biliyor musun o da burada aramızdan biri KS de 200 takipçisi olup hepsi erkek. d daha dun postlarina bakmamam icin profilini gizlemiş bel altı sorular benceler
Kadınlar her şekilde erkeklei tüketmek üzerine yaşıyor gibi en çok değeri kendine verebiliyorlar bir şekilde her şeyde haklı olmaya çalışmaları yoruyor
Cümlelerin sonuna gelip aklımdan defalarca tövbe ettiğim halde sevdiğim gelince daha çok tükendiğimi Anlıyorum
Eski sevgilim barışmamak için Instagram hesabımda olan kızları bahane ediyor 81 tane takipçim var 78i kız ve onların hepsi ile konuştuğumu düşünüyor.
Ve aslında olay ne biliyor musun o da burada aramızdan biri KS de 200 takipçisi olup hepsi erkek. d daha dun postlarina bakmamam icin profilini gizlemiş bel altı sorular benceler
Kadınlar her şekilde erkeklei tüketmek üzerine yaşıyor gibi en çok değeri kendine verebiliyorlar bir şekilde her şeyde haklı olmaya çalışmaları yoruyor
Cümlelerin sonuna gelip aklımdan defalarca tövbe ettiğim halde sevdiğim gelince daha çok tükendiğimi Anlıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayatında birçok kadın tanıman iyi bir şey. Ne kadar insan tanırsan o kadar hayatı keşfedersin ve insanları tanırsın. Böyleleri de varmış dersin. Evet gereksiz bahane üreten kadınlar var mı var. Anlattığın gibi birçok insan var tabi ama herkes öyleymiş gibi söylemen, herkese aynı pencereden bakman kötü. Belli sinirlenmişsin ve sinirle yazmışsın. Onun sana bunları söyleyip kendisinin de aynı durumda olması gülünç gerçekten. Ama dediğim gibi herkes aynıymış gibi bunu söylemen kötü bence. Neyse yani hayatına bir sürü değişik insan girer ve sen o insanda deneyimler kazanırsın, yaptığın hataları bir daha yapmamaya çalışırsın. Bence bu kızı unut artık. Yeni insanlar tanı.
Eksi veren seninki mi acaba nsndmxbxnxm
Aslında yalnızca yoruldum sinirli değilim öfkeli değilim yalnızca tükeniyorum çok insan tanımak hayatı öğrenmek bazen en zor şeylerden biri oluyor yalnızca bir kadını tanıyarak omu öğrenerek ilerlemek varken defalarca kez farklı kadınlar tarafından kırılıp orta da bırakılmak yoruyor tükeniyor insan artık bir neden bile bulamıyorum tebessüm etmek için ufak nedenler dışında
Bence bir süre ilişkilere ara ver. Yani illaki istediğin gibi biri çıkar karşına.
Eski veren görülmüyor o yüzden bilemem nfirbfkejfkr
ilişkilere yaklaşık 1 yıldır ara vermiş durumdayım zaten birinin benim karşıma çıkması çok zor be pizzam
Deme öyle be daha 19 yaşındasın yanii çıkar biri. Sanki ben çok büyükmüşüm gibi nxbxnhxgxhx
Bazen karşımıza birinin çıkması için çaba göstermemiz gerekir hayat hiç kimseyi karşımıza hayatımıza öylece getirmiyor ki ayrıca bir pizza olarakta 19 yaş gayette güzel
mfö hep yaşın 19 dinlemelisin
O çabayı kendini yormadan göster. Yoksa daha çok üzülürsün
Ayrıca bence bu işleri fazla kasma
Nedir yani
Senin bile profilin gizli pizzamm bak gerçekler ile tanıştığım için hayallere bile dalamıyorummm
Pizza ye knk geçicek hepsi
Erkeklerle takil kanka o zaman
Senin tercihine saygı duyarım, birilerine kıyas ile benim hedefim karşı cins
Erkeklere zere güven olmaz sadık olmaz
Bu düşüncen beni incitti, her erkeğe aynı değildir bazen yalnızca hissetmen gerekir
Çoğu Türk erkeği aynı erkek yapar kadın yapamaz diyorlar
Ben yalnızca kendi adıma konuşabilirim ben pişmanım geçmiş için birini aldatmadım aldatmam da ama bu derece karşınızda ki insanı üzmeyin güven önemlidir
Sadık değiler sadık istiyorlar genç değiler genç istiyorlar 30 yaşındaki erkek kendini 20 yaşındaki kadınla yaşıt görüyor zihniyete bak. Aldatıyorlar erkek dediğin arada kaçamak yaramazlık çapkınlık yapar kadın aldatınca sonu kötü biter
Öncelikle ben 19 yaşındayım, ve yaş benim için biraz daha geniş bir şey büyük veya küçük hislerimiz uyduğu sürece problem değil hiç bir zaman birini aldatmadım çapkınlık mi asla ben utangaç biriyim.
Aslında anlattığın tipleme kadınların genelde diplerinin düştüğü erkek tipi değil mi
30 yaşındaki erkeğin kendini 20 yaşındaki kadınla yaşıt eşit görmesi normal mi? Yok artık ve bu tiplere yüz veren kadın mı var
Üzgünüm maalesef ülkemizde 16 17 18 yaşında ki kızlar 30 40 yaşında ki adamları yucelttigi için istediğimi alırım düşüncesi oluşuyor amcalar da o yüzden olgun erkek yaşlı erkek sevdası oluşuyor kadınlar daz
30 yaşındaki biri 15-25 yaşındaki kadını istemesi normal değil ceza gelmeli bunlara
Yücelten hiç görmedim
40 yaşındaki erkek babası yaşında o yaştaki kızlar yuh bunu siz normal mi görüyorsunuz?
Normal gören ben değilim bunu normalleştiren kadınlar
Bunu normalleştiren cahil insanlar
Her zaman cahiller yüzünden zarar gören insanlar olmuştur ilişkileri de böyle görmeliyiz değil mi erkeklere güvenilmez olarak nitelendirmemelisin olayı