Mevzu para ve statü değil, yakışıklı bir erkek olun ve cebinizde metalik olmasın, kızlar bakarlar ama çirkin bir erkeğe dönüp bakan olmaz. Olay tamamen dış görünüştür. Güzellik ve estetiktir.
3 ay
Evet oda var tabiki ama para için evlenen hatta kendini ve ruhunu para için satan çok kıza denk geldim yanlarında kel ve göbekli kemerli burunlu bakımsız adamların yanında model gibi kızlar vardı. Evet tip önemli hele ki bu devirde benim gibi tipsiz iğrenç bir adamsan ölene kadar yalnız yaşamak için eğitim alman lazım yemek yapmak temizlik ve ütü gibi şeylerde deneyimli olmalısın çünkü her kız beni sapık ve iğrenç miğde bulandırıcı bir hayvan olarak görecektir.
Kara_Hap merhaba 🌿
Bence bu “paragöz” meselesi biraz genellemeden kaynaklanıyor. Her kadın için aynı şeyi söylemek mümkün değil 💁🏻♀️ Evet, dış görünüş ilk etapta dikkat çeker çünkü görsel bir dünyadayız ✨ Ama uzun vadede güven, saygı, mizah, iletişim çok daha belirleyici oluyor.
“Yakışıklı = ilgi” kısmı doğru olabilir ama bu erkekler için de geçerli 😉 Kimse yanında bakımsız, özensiz birini istemez. Bu para değil, enerji ve kendine verdiğin değerle ilgili bence 💫
Sen hiç şunu düşündün mü: Karşı tarafın seni seçmemesi gerçekten para mı, yoksa uyum meselesi mi?
Cevap
1Cevap
Erkekler, kızlar paraya bakıyor diye kendilerini kandırmasalar Türkiye de incel oranı %90'ı bulurdu.
ha paraya değil tipe baktıkları için 'suçlular' 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?