Merhaba arkadaslar bi arkadasim kiza seni cok seven biri var demis kiz direk benim solemis sizce seviyormu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence var onda da bir şeyler ya da daha önceden hareketlerinle bunu ona belli etmişsin
Hareketlerimden belli etmis olabilirim ama kizda surekli bana bakiyor ama cokta trip atiyor bana cok kiziyor birsey oldunmu Şu an konusmuyoruz ama kusuz gozleri surekli ustumde beni gorunce 1 dakika gozlerini cekmiyor ustumden
Bence seviyor ama kizlar daha iyi bilir diye buraya yazdim cunku sevmeyen insan umruna takmaz konustugun kelimeye birak kizmayi cevap bile vermez
Çok trip atıyorsa ağırdan almaya çalışıyor demektir bir de ben şahsen beni kızdıran biri olsa umrumda olmaz takmam ama değer verdiğim biriyse kızdığımı belli ederim dediğim gibi vardır onda bir şeyler
Muhabbet ne biliyonmu cay getirdi bana ben senin cayini icmem dedim bi kizmaya basladi bana arkadasim zaten istesende icemezsin dedi bunu mahsus yaptim cunku oda bana aynisini yapmisti ben senin cayini icmem demisti 1 1 yani durum. d
Ondan sonra tavrı nasıl oldu peki
Konusmuyor benle 1 aydir ama durup durup laf sokuyor
Mesela bi arkadasa saka geri senden daha iyi hayat yasiyorum dedim kiz hemen araya girdi nasil bir hayat yasiyorsun sole bilelim dedi
Durup dururken laf sokuyosa kendini kanıtlama ve nasıl desem kendine yediremediği bişeylerden dolayıdır kendini belli etmeye çalışıyordur. Şey hesaabı düşün biriyle uğraşıyorsan seviyosundur ilkokulda sevdiğin kızın saçını çekmek gibi falan
Yok durduk yere laf sokmuyor mesela ben arkadasa senden daha iyi hayat yasiyorum dedim saka geri kiz hemen araya girdi nasil bir hayat yasiyorsun sole bilelim dedi
Yani benim her lafima kesin bi soz buluyor
Kız araya giriyorsa tokatla gitsin hiç sevmem öyle tip yemin ederim zjwpzmwhzw ama dediğim gibi durup durup sana laf atıyorsa ya çekemezliğinden ya da hoşlandığından kendini belli etme çabasındandır
Yok cekememezlik yok oyle biri degil tatli bir kiz zaten ben bayanlara el kaldirmam bu kiz bence benim hayatimi ogrenmeye calisiyor taniyorda beni annemi babami memur oldugumu marketim oldugumu durumumun iyi oldugunu ama bu ask isleri paraya bakmaz
Valla aşk işleri gerçekten paraya bakmaz ben kimle mutluysam ona giderim para bir yere kadar mutluluk verir ki bu durumu yaşadım da parası durumu iyi olan biriyle sevgiliydim ama mutlu olamıyordum yani para her şey değil hakkınızda hayırlısı umarım iyi olur her şey
Bide sole bisey var kiz teke tekken benle inanilmaz ilgili ama toplum icinde trip atiyor sanki toplumdan cekiniyor gibi yani ben mustafaya ters davraniyorum hesabi yani sevdigimi kimse bilmesin is ciddiye binene kadar cunku bende kiza acilmadim bende seviyorum
O zaman dediğin gibi kız topluma karşı mustafa buna yüz vermiyo bu da mustafadan hoşlanıyo diye gözükmemek için yapıyodur böyle git açıl en iyisi boş ver ne kaybedicen
Bir de burcun ne senin
Basak
Yani bence dediğim gibi kıza açıl çünkü kızlar genellikle böyledir yani sevse bile belli etmeye çekinir laf sokar gıcık etmeye çalışır uğraşır
Sevmeyen insan mumkunu yok takmaz
Aynen öyle reis
Aynen bence haklisin intigramdan cevap vermiyor ama beni engellemiyorda baskasi selam yazsa engelliyor
Reis ben de sana bi soru sorayım mı nolur 😂😂
Sor kardesim
Abi ben bi çocuğu seviyorum 2 senedir konuşuyoruz flörtöz bi şekilde 6 ay öncesinde ben bir yere bağlanamadığımız için bu çocuğa sinirlenip başka bi çocukla sevgili oldum ama sonra dayanamayıp 3 ay içinde tekrar barıştık barıştığımızda da durumu izah edip dayamadığımı bir yere bağlanamadığımızı söylediğimde bana "ben askere giderken kalayım mı yoksa döneyim mi diye sana soracaktım" dedi çünkü askerde kalıo doğuda görev yapmak istiyordu normalde birbirimize değer veren insanlarız imkan buldukça buluşuyoruz bi keresinde cüzdanındaki vesikalığı çıkarıp bi anda elime tutuşturup al senin olsun dedi ben de telefonun kabına koydum oğlak burcu dıştan yapısı soğuk hoşlanıyor olsa bile belli etmeyen bir insan sence ne yapmalıyım ya
Soguksa bence direk ayril cunku bayanlar sevginin en buyugunu hakediyor bence hicbir erkek sevdigi bir bayana soguk davranmaz bu erkek seni sevmiyor yolu ver gitsin seni seven sana deger veren erkekle beraber ol bende 3 senedir bu kizi seviyorum iste elim ayagim baglandi bir turlu vazgecemiyorum sanki bana buyu yapti
Bayanlarin hicbir zaman gururunla oynamicaksin ya seviyorum dicen adam gibi ya da seni sevmiyorum benden uzak dur diceksin ikileme yapmican yani
Yok kuzu yapısı soğuk kendisi soğuk değil dışardan sert takılan bir insan ama içi yumuşacık sevgilim değil zaten flörtüm yani ona sevdiğimi söyliyim mi sence
Seven erkegin gozu kor olur ve durmadan sevdigi kizi dusunur iste gezmede her an her yerde aklina gelir dunyanin en soguk insani olsun eger bir kizi gercekten seviyorsa o soguk insan dunyanin en sicakkanli insani olur cunku onun icin hayat durmustur ve tek aklinda sevdigi kiz vardir
Sana davranislari nasil
Bence sevdigini sakin soleme ondan bekle sen sevdigini solersen onun gozunde basit bir kiz olursun sabret
Zaten o seni seviyorsa gelip kendi solicek
Bana karşı davranışları çok iyi hiç tartışmadık dahi bir mevzu olduğu zaman hep konuşarak anlaştık zaten beraber yan yanayken elimi ısırır öper vites atacağı zaman bile elimi bırakmaz genelde sarıldığı zaman burnunu boynuma dayayıp nefesini çeker normalde dediğim gibi çok sert bi yapısı var ama benim yanımdayken kucağıma yatırıyorum bebek gibi seviyorum yüzünü okşuyorum falan
Tamam o zaman seviyor seni
Napim gidip söyliyim mi yoksa sabredip biraz daha mı bekliyim
Bence sole cunku severken beklemek cok zor ben basta sandim sana soguk davraniyor ben soleyemiyorum cunku hala emin degilim beni sevdiginden ama sen sole cunku sevmeyen bir insan opusmek istemez mesela bana 3 tane kiz asik ama ben ise o kiza asigim 3 senedir unutamiyorum hatta ocakta 4 sene olcak