Bence bi kizi hayatta iki erkek sever.
1. Babasi 2. onu sevecek olan erkek...
Babasi sevmezse diger erkek hic sevmez bence
Siz ne dusunuyorsunuz?
Bence bi kizi hayatta iki erkek sever.
1. Babasi 2. onu sevecek olan erkek...
Babasi sevmezse diger erkek hic sevmez bence
Siz ne dusunuyorsunuz?
Benimde babam sevmedi her türlü kötülüğü eziyeti gördüm ondan, baba bile diyemiyorum artık ona ama eşimi çok seviyorum o da beni seviyor babam beni sildi size o kadar diyim ama eşimle çok şükür ki birbirimizi çok seviyoruz yani baba sevmese bile hayatına alacağın insan sevebilir senin seçimine bağlı seni seven el üstünde birini bulursan neden sevmesin ki sevilmicek biri değiliz hiçbirimiz :)
Şimdi şöyle babasından sevgi görmeysn kız baba sevgisini eşinde arayacak ama buda zor biley yani toksik ilişki olacak bu seferde zor yani
Yazım yanlışları için kb
Rica ederim aşk
Babasını sevmeyen kız benden uzak dursun kış kışş
Benden buraya kadar iyi veya kötü yazılar için affola
TARKANDAN biz her mevsim yazdık biriside demiyor dur yeter yoruldun diye gerçi vicdansız insanla evlenilmez herşeyden önce vicdan gelir hayırlı günler diliyorum.
Baba sevgisi almayan bir kız eksik kalır herzaman genelde kendinden yaşça büyük insanlarla sevgili olurlar ilgi açlığını bastırmak için.. karşınına çıkan kişiye göre değişir bu durum şans birazda..
Cevap
3Cevap
Görebilir ama gerçekten sevgi bulursa. bende mesela annemden sevgi görmedim. bu yüzden de sevdiğim kadının sevgisi daha önemli oluyor benim için
bu biraz şans sanırım aradığını dışarda bulmakta zor ve hatalar üzerine hatalar yapmak gibii
Yanlış.. genelleme yapma bence
sevgilisine kocasına bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?