İlişkimiz henüz 3 aylık. 3.5 aydır tanışıyoruz zaten. Her hafta 1 defa buluşuruz çünkü 1 gün izni var. Aramız iyi o beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum yaşlarımız ben 19 o 22. Evlenmeyi de düşünüyoruz 2.5 - 3 sene sonra. Aramız gayet iyi ama çok deli bi aşk var diyemem. Ama aramız güzel. Beni çok seviyor kaybetmekten korkuyor. Ben üni okuyacağım bu sene mezuna kaldım. O okumamış çalışıyor asgari ücretle. Tamam beni çok seviyor ben de seviyorum. Ama korkuyorum askerden gelince düşünceleri filan değişir ya da onu orada çok özlerim göremeyince soğurum diye. 6 aylık yapacak. Beni cok seviyor biraz dişimizi sıkıcaz sabredicez ama sonra çok güzel olacak diyor. Ben onu bırakmak istemiyorum. Ama bu sürede ikimizi de çok yıpratabilirim.. Mutsuz olurum yani bunu biliyorum. O yokken kafamı dağıtacağım yedek sevgili yapsam nolur ki diyorum ama ona bakınca ona kıyamıyorum ben de seviyorum çünkü. Napicam kararsizim. Hani dönüşte evlilik olsa direk nişan vs. asla böyle düşüncelere girmezdim ama O durumda değiliz evet benle evlenmek istediğini söylüyor ama 3 sene sonra olabilir ancak. Bi yandan da ben de mezuna kaldım yani bu sene boşum. Üni sınavına çalışıyorum. Oturup sınava çalışıp arada onunla telefonda görüşüp onu da bekleyebilirim diyorum. Napsam daha iyi olur?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kuzu sadece sabret bekle eğer askerdeyken sana karşı davranışları değişirse sen de ona göre hareket edersin eğer ki değişmezse devam edersiniz umarım mutlu olursunuz
Ya aslında benim korkum yakın bi kız arkadaşım yüzünden. Çocuğu askerdeyken 1 sene bekledi tabi ben 6 ay beklicem. Çocuk geldi 1 ay içinde bi tane kızla şarap içerken bu yakın arkadaşıma fotoğraf attı.. Kızın koskoca 1 yılı gitti yani. Ya da evlenmezsekte vaktim gitmiş olacak sonuçta. Ama benimkinden de asla şu an vazgeçemiyorum seviyorum.. Ben onla düzgün bi ilişki süresi yaşamak istiyordum. Şubatta askere gitse 6 aylık sevgili olucaz o bi 6 ay kadar da askerde olucak gelince 1 senedir sevgiliyiz mi dicem?
Askerde çoğu erkeğin psikolojisi değişir eğer ona karşı ilgini eksiltmezsen bir şey olacağını sanmıyorum bazen bu psikolojisi yüzünden sana uzakta davranabilir sen sadece yanında olduğunu belli et ve istersen bu korkunu ona da açıkça söyle konuşup aranızda halledebileceğinizi düşünüyorum
Oha yedek sevgili ne, ordan sonrasını okumadım bile 😧
Tamamını oku bence hak vericeksin eğer yapmazsam vakitte kaybedebilirim daha 3 aylık sevgilim o benim senelerce birlikte degildik ki
Gerçekten seviyorsan bekle, nereye geç kalacaksın ki? Kimse peşimizden kovalamıyor biran önce evlen diye. Çabuk olmasından çok doğru kişiyle olması önemli bence. Bu yüzden, eğer onun doğru kişi olduğunu düşünüyorsan beklemeye değer.
Ya aslında benim korkum yakın bi kız arkadaşım yüzünden. Çocuğu askerdeyken 1 sene bekledi tabi ben 6 ay beklicem. Çocuk geldi 1 ay içinde bi tane kızla şarap içerken bu yakın arkadaşıma fotoğraf attı.. Kızın koskoca 1 yılı gitti yani. Ya da evlenmezsekte vaktim gitmiş olacak sonuçta. Ama benimkinden de asla şu an vazgeçemiyorum seviyorum.. Ben onla düzgün bi ilişki süresi yaşamak istiyordum. Şubatta askere gitse 6 aylık sevgili olucaz o bi 6 ay kadar da askerde olucak gelince 1 senedir sevgiliyiz mi dicem?
Bence hızlı karar verme. O askerdeyken sen de sınava güzelce hazırlanırsın. O dönünce durum değerlendirmesi yaparsınız. azateb sınav senen olduğu için dikkatini de farklı yerlere veremem iş olursun
Yok bi karar vermiş değilim zaten onu seviyorum ama şu an her şeyi onunla yapıyordum geziyorduk ediyorduk.. askerden gelince de yaştan dolayı hemen evlenemeyiz en büyük engel bu bana göre. Hemen evleneceğimizi ya da Nisan takacağimizi bilsem gönlüm rahat beklerdim. Ama yaşımız küçük 1.5 sene sonra söz düşünüyoruz..
Bence onun askere gidip gelmesini bekle, o zaman beraber her şeyi tartarak bir karar verirsiniz
Askerdeyken terk edildim.
Aranızda biseyler oldumu peki