Yeni Sevgili Olduğun Birinin Askere Gitmesi? BEKLEMELİ MİYİM?

İlişkimiz henüz 3 aylık. 3.5 aydır tanışıyoruz zaten. Her hafta 1 defa buluşuruz çünkü 1 gün izni var. Aramız iyi o beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum yaşlarımız ben 19 o 22. Evlenmeyi de düşünüyoruz 2.5 - 3 sene sonra. Aramız gayet iyi ama çok deli bi aşk var diyemem. Ama aramız güzel. Beni çok seviyor kaybetmekten korkuyor. Ben üni okuyacağım bu sene mezuna kaldım. O okumamış çalışıyor asgari ücretle. Tamam beni çok seviyor ben de seviyorum. Ama korkuyorum askerden gelince düşünceleri filan değişir ya da onu orada çok özlerim göremeyince soğurum diye. 6 aylık yapacak. Beni cok seviyor biraz dişimizi sıkıcaz sabredicez ama sonra çok güzel olacak diyor. Ben onu bırakmak istemiyorum. Ama bu sürede ikimizi de çok yıpratabilirim.. Mutsuz olurum yani bunu biliyorum. O yokken kafamı dağıtacağım yedek sevgili yapsam nolur ki diyorum ama ona bakınca ona kıyamıyorum ben de seviyorum çünkü. Napicam kararsizim. Hani dönüşte evlilik olsa direk nişan vs. asla böyle düşüncelere girmezdim ama O durumda değiliz evet benle evlenmek istediğini söylüyor ama 3 sene sonra olabilir ancak. Bi yandan da ben de mezuna kaldım yani bu sene boşum. Üni sınavına çalışıyorum. Oturup sınava çalışıp arada onunla telefonda görüşüp onu da bekleyebilirim diyorum. Napsam daha iyi olur?
Yeni Sevgili Olduğun Birinin Askere Gitmesi? BEKLEMELİ MİYİM?