Kalbi harabe dışında diğer yazdıklarınıza katılıyorum. ama benim için yalnız olmak bir sonuç değil tercih. Sevmek güzel şey eğer güzel sevebiliyorsan sevilmekte güzel eğer sevilmesini biliyorsan. Ama benim son zamanlarda gözlediğim şöyle bir durum var, insanlar birbirlerini neden sevdiklerini bilmiyorlar ve birbirilerine karşı tutarsizlar ilk kavgada yıkılıyor yitiyorlar bir o kadar da saygısızlık baş gösteriyor. Ve kelimeler ve yükledikleri anlamlar o kadar yapay ve değersiz hale geliyor ki insan ikinci bir yastığa sarılıp uyumaktan daha keyif alır hale geliyor. hal böyle olunca birazdan yapacağım gibi tercih edilmiş yalnızlığımla ikinci yastığıma sarılıp uyuyacağım. Bugün için son cevapladigim soru sizin ki oldu. Geceniz gününüzden güzel geçmesi dileğiyle iyi geceler.
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben hep aski yasamak istedim ama nasip olmadi.. yanlizligi elbette cok seviyorum ama yediyirmidört kalbimi delecek kadar da degil.. hayirli geceler
Saygı sevgi tevazu kabullenmek emek vermek adanmak bunlar sevginin ve kendi bilen birinin beklentisi ve karşıya sunacağı hediye paketi ama aşk tarifsizdir değil midir?
Bana göre aşk birinin senin dilini anlamasi, görmesi senin müziğini dinlemesi ve tüm bunlarin ortaya çıkardığı ahenk eh ne diyelim umarım kaderinizde sizin ayaklarınızı yerden kesecek aşkı bulursunuz (:
Böyle depresif paylaşımlar yapmaya devam etmeniz sizi sadece daha fazla depresyona sokar, başka bir işe yaramaz inanın. Bunun yerine evrene pozitif enerji göndermeye ne dersiniz?
Hah şöylee. Önce aşık olmak için yola çıkmayın. İnsanları tanıyıp, onları bir bulmaca gibi çözmeye çalışın. Et bedenin ötesindeki ruhu ve özü kavramaya çalışın. Emin olun bunlar aşk denen saçma illetten çok daha eğlenceli.. 😀😀
Aslında önemli olan iyi bir insan bulmak ve onunla anlaşmak dertleşmek yani hayat arkadaşı olmak bazıları herşeyi belaltı anlıyor işte kafaları o kadar basıyor
Bende öyleyim ama emin ol çok mutluyum, hayatımda birisi olsun ya da illa ki evlilik olsun gibi bir derdim yok. Hayatında birisi olup Evlilik yapan insanları da görüyoruz. O yüzden hayırlısı olmadıktan sonra bence en hayırlısı yalnızlık,
Güvensizlik yaşıyorsan o biraz zor. Sevemiyorum demişsin ya. En ufak şey de kafanda paranoya oluşur ve bu da duyguların önüne geçer. Bir nevi korku, beyin sinyali verir uzaklaş.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayir hic bir seyden korkmam Allahin izniyle. Simdiye kadar gönlüme girebilen olmadi.. bilerek ysptigim bir sey degl. Zaten elektirin alinca hoslaninca kendiliginden oluyor