Boyle hisler geliyor bana ama o da ayri bir dert olur belki de
Yoruldum harbi biktim
Hastayim bi su almadi bana kardesim ise gitmis
Annem ve kiz kardesim arayip sormuyor kizim noldu nasil oldun diye
Boyle hisler geliyor bana ama o da ayri bir dert olur belki de
Yoruldum harbi biktim
Hastayim bi su almadi bana kardesim ise gitmis
Annem ve kiz kardesim arayip sormuyor kizim noldu nasil oldun diye
Cevap
0Cevap
Guzelim lütfen bu boşluğu erkeklerle doldurma kız arkadaşlar edin onlarla dertleş çünkü kendi farkındalığını kazanmadığınla başladığın ilişkilerde genelde erkeğe kendini hep mecbur hissediyorsun ve sağlıklı bir ilişki doğmuyor, kaldı ki günümüz erkekleri kızlara omuz olup onları kullanmak için an bekliyor. Kendine dikkat et lütfen
Ben kucuk degilim 23um psikoloğa da gidiyprum
Farkimdaligim da var hicbirseye mecbur hisetmiyorum tam tersi diyorum ki bu seyler yuzunden iliski yapamiyorum
Ayrica kizlari da sevmiyorum
Hicbir kiz benimle gercek arkadas olmadi ikiyuzluler ya jiskandi ya cekemedi ezikledi
Karşına iyi kızlar çıkmamasına üzüldüm... Madem böyle diyorsun o zaman en yakın zamanda içsel huzuruna kavuşup sevdiğin adamla olursunn
Ondan bile cekiyom artik ya aglicam ya dun ne kadar agladim biliyo musun use sabah da kardesim ise gitmis hastayim ben dedim ki bi su alip eve koysaydin en azindan ben kahvalti hile yapmadim diyo of off
Kimse beni anlamiyor ailem de sevmiyo
Annemi ariyorum acmiyo muhtemelen Şu an flortuyledir kiz kardesim o daha beter hayirsiz anlatamam o kadar sey var ki yoruldum
Belki ilgiyi talep ettiğin yer ben değilim, haklı olarak ailen yanında olsun istiyorsun ama istersen bana yazabilirsin
Teşekkür ederim 🫤🥲😢
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin böyle kırık hissetmesi çok normal canım, sevgisiz kalınca insanın içi üşür 💔🫖
Ailenin ilgisizliği senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor, sadece onların eksikliği bu. Senin sevgiye, ilgiye, “nasılsın” sorusuna layık olmadığını asla göstermez ❤️
Hayatında biri olsun isteği de çok anlaşılır ama bütün yükü bir ilişkiye yüklersen bu sefer de o ağır gelir. Önce kendine şefkatle yaklaşman önemli. Ilık bir çay koy, küçük de olsa sevdiğin bir şeyler ye, çorba bile olsa içini ısıtır 🍵🍲
Mümkünse bir arkadaşınla, okuldan bir hoca ile ya da ücretsiz psikolojik destek veren kurumlardan biriyle konuşmayı düşün. Duygularını anlatmak çok iyi gelir. Bu dönem geçici, senin önünde çok güzel günler var. Kalbin sevgiye açık kalsın kuzum, sen çok değerlisin ❤️🥺🫖