Sizin için en kırıcı nokta nedir? Öznel görüşlere başkaları yorum yazmasın. Herkes kendi düşüncesini yazabilir. Tecrübeli ve bilen erkeklerde yazabilir tabi ki.
Aslında bir çok konuda kırgınlık yaşayabilirim.. Değer verilmediğini hissedersem, saygısızca tutumlara tanık olursam, ikili oynandığını fark edersem, söylemlerle eylemler birbirini desteklemezse kesinlikle soğurum.. Kırgınlık ise daha derin bir olay.. Çok değer veriyorsam eğer bir insana, bazen bir cümlesi bile yeterli olabilir kırılmama.. Keyifli geceler..
Bir ilişkide kadınlar en çok ilgisizliğe, saygısızlığa, umursanmamaya ve değer görmemeye kırılır. Bunlardan herhangi biri yaşanmaya başladığında sevginin hiç bir anlamı kalmıyor. Sevgi emek ve özen ister. Bunlardan herhangi biri olmayınca ilişkiyi yürütmek için ne kadar çabalanırsa çabalansın ne kadar seversen sev sevgi yeterli olmuyor. Bazen sevgi gercekten yetmiyor...
Bence başka bi kızla helede eski sevgiliyle karşılaştırılmak tabi, dış görünüşle ilgili kötü yorumlar, şiddet, ilgisizlik,özel günleri unutmak, kaba sözler, ayrıldıktan hemen sonra yeni biriyle çıkma gibi gibi şeylerde kadınları kırar diye düşünüyorum (herkes farklı tabi kimi umursamaz o ayrı mesele )
Yeterince sevilmediğini düşünmeye başlarlarsa umursanmazlarsa kırılır kadınlar. Şüpheye düşerlerse yani yalan yakalarlarsa ve kıskanırlarsa da kırılırlar.
Güçlü bir kadınım. Benim gücüm üzerinden "sen buna da katlanırsın" denilmesi, ya da karşımdaki insanın bana acıyacağını sanmıyorum da "sana acıyorum" demesi hayatımda verdiğim savaşlarda beni çok kırıyor. Bazen en yakınımız olan insanlara karşı savunmasız oluyoruz ve bu durumun kullanılması kırıcı.
İlgi gösterilmemesine ve başkaları ile kıyaslanılmalarına kırılırlar bence. Gerçi bunları erkekler de sevmez ama kadınların daha ayrı bu konuda hassas olduğunu düşünüyorum :)
Aldatma zaten en kötüsü bunun dışında erkeğin onu dinlememesi. Mesela kız bir derdini anlatıyor erkek dinlemiyor, kayıtsız kalıyor. Fiziksel , kırıcı yorum yapması. Değer vermemesi, zaman ayırmaması, yalan söylemesi. Aklıma gelenler.
Karşılık alamamak. Sevgi, değer, sadakat, saygı, dürüstlük, aklına ne gelirse... İnsan bazen çabasının karşılığını almak istiyor, buna değmesini istiyor. Yoruluyor en sonunda...