Gamze seni seviyorum ve asla senden vazgeçmem bunu böyle bil artık bana alış ve uzaklaşma benden..
sizce neler yazmalıyım başka
sizce neler yazmalıyım başka
Hyr bu asla olmaz.. Ben yardim edicem anlarim boyle seylerden gmzenin ozllkleri lazim bans mesela deki.. gamze seni seviyorum ama kelimeler az kLiyor sevmek ne haddime kiyamam seni sevmeye asigim sana seninslle herseye varim be kizim.. (Mesela gcnlerde ki gibinsu su mesela bole de...) olume sevmek felan cok abartili seyler sni annemden de cok sevemem kusuruma bakma annesinden cok seven sevgi gormemistir.. Beni asla birakma olurmu prenses seni hep ozluyorum yanimdaykende ozliicem cunku gamze ben senin ismini artik unutmak istiyorum bitanem askim siradan kalir melegim olur musun?
Eğer kıza böyle dersen daha baştan sıkabilirsin. Bir kere en baştan kız seni oynatabileceğini düşünür. Senden çok hoşlanıyorum de. Seviyorum dersen kız kendini vazgeçilmez sanar bu sefer sen üzülürsün. Kıza direkt de açılma. Önce muhabbet edin tanıyın birbirinizi. Muhabbet ederken hoşlandığını zaten anlar, sen de biraz belli etmelisin tabii
Bu nelaj bunu yazarsan kizin kölesi olursun bak sunu yaz
Senin adini dağlara yazdim jandarma kovaladi. Gogsume yazdim babam tokatladi. Koluna ywzdim herkes disladi. Kalbime yqzdim senin ruhun bile duymadi
Hem espiri olur güler hem de. Hmmm felan der. Hoslanir
olmaz ciddi bir insanım
Ciddilik anlayisin bumu knk. Kusura bakma bunu yazarsan kölesi olursun
ne yazım kanka
Hayatima renk katan tek gamzemsin. Gokkusagi neymiş senin güzel renklerinin yaninda gönlüme taht kurdun her günüm her dakkam da...
Knk kafamdan uydurdum. Begenirsen hem calintida olmamis olur. Arastirir zaten bulamayınca anlar içinden geleni yazdigini
kanka :) baska nelr olabılır konusma tarzında mesela ben acınacak değilde biraz cool olmak ıstıyorum
Ağa günün nazil geçti diye sor. Detaylara gir ama az. Ve. Her dakika hoslandigini belirtme. Az agirdan al. Sonra güzelliğinden bahset sacindan burnundan gözlerinden. Kişi bağla kendine ve banada bir kiyaak geç XP yukselmiyo a. q
Ağa. Ornek ne yedin de yemek önerisinde bulun. Gezelimde mutlu da et
Bence bunu yazma...
Gamze hep benim kal olur mu de..
kızla daha sevgili değiliz kı
sen bu işi bilıon bana bir metin ayarlasana sana zahmet
Cevap
2Cevap
biraz daha uzun etkileyici bir yazı olmalı. ve ne yazayım diye sorarsan onu düşününce aklına yüreğine neler geliyor neler hissediyorsun samimi duygularından bahset, yan demek istediğim yüreğini konuştur o zaman kağıda çok güzel şeyler döktüreceksin ve böylelikle karşındaki etkileyebilirsin.
Banada böyle söyleyen var. Ve inan bana her dediğinde iyice soguyorum bana alis artik nedir arkadas. Kiza emrivaki yapiyormusun gibi gelir emir kelimeleri kullanma söylemek istediklerini biraz daha romantik soyle bence.
Ya en ufak şeyde bırakıp gidecen ne zahmete giriyorsun?
Evveli güzeldi amma artık bana alış uzaklaşma benden iyi olmadı
Dom dom kurşunu değdi :)
hıı :D
Yok Ya Biraz COOL OL ))
mesela ne dıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar