Mesela sınavda aynı soru ikinize de verilmiş sınav yazılı ama. Ve kendi yazıyor size sıra geldiğinde yardım etmiyor 2-3 cümle söylüyor bir şekil. Nezaretçi arkaya gidiyor 5 saniyelik diyorsunuz ki, söyle işte arkaya gitti çabuk ol. "Ay unuttum, ay karıştırdım, dur" deyip, bide kağıtlarını çeviriyo e böylelikle nezaretçi yine sizin yanınıza dönüyor. Yani demez misiniz neyi düşünüyorsun? Neyi unuttun? Zaten kağıdında var işte
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kopya çekmeni istemiyor, o isini gücünü bırakıp calıstıysa sıcakta not cıkarmaya gittiyse sen tatildeysen veya dısarda sürttüysen kız da bunu biliyorsa haklı yok ikinizde hep beraber takılıyorsanız yediginiz içtiğiniz ayrı gitmiyorsa calısmadıysanız veya eşit çalıssaydınız sen de ona kopya veriyorsan yaptıgı kah.. lik ama bazı insanlar var not mevzularını cok önemsiyorlar arkadas ondan da olabilir
Yaa işte biz az kalsın tuvalete bile bir girecektik bir o kalmıştı yani. Ben de bunu anlatıyorum yaptığı kah.. lik
Üzücü
Aynen yazık oldu 3 yılıma
En yakın arkadaşın da olsa sana kopya vermek zorunda değil kendin çalışmalısın, belki de en yakın arkadaşın bunu savunuyordur. Hadi diyelim sen hasta oldun kötü bir şey oldu çalışamadın o zaman tabii ki yardımcı olabilirdi bu da onun karakterine kalmış bir şey.
Ama hep ben de veriyordum hatta öyle zamanlar oldu ki, sınava hazırladığım soruları ona bile atıyordum o istediğinde her şey karşılıklı olmalı
O zaman o senin arkadaşın değilmiş zaten yorumlara da baktım sen boşu boşuna en yakın arkadaşım diyorsun. Sırf yalnız kalmamak için böyle bir insanla birlikte olmana gerek yok.
Evet var ya işte burada aptallık ettim valla 3 yılım boşa gitti sabr ettim hep kendi kendime dedim ki yalnış alıyorsundur iyi kız falan filan etraflmda her kes de söylüyordu bana karşı kıskançlık ettiğini sadece ben görmezden geliyordum onun hep tarafını tutuyordum keşke yapmasaydım
Kopya vermek istemiyodur. Ama açıkça söylese daha iyi olurmuş
E bu kıskançlık değil mi?
Neyini kıskanmış ki? Bir şey bilemeyişini mi? Kıskanmakla uzaktan yakından en alakası var yahu? Bencillik desen belki bi nebze derim, ama senin hareketine. Çalışmayıp başkalarının emeğine konmak istemenden ve onlar da izin vermeyince sinirlenmenden ötürü.
Canım benim senin kafan galiba basmıyor. En yakın arkadaşım diyosan arada öyle bir şey olmamalı tamam mı? Ve o kız 3 yıl boyunca hep kıskanç haraketler yaptı her konuda benim hayatımda en ufak şey yolunda gittiğinde hep suratı asık geziyordu ama kötü bir şey olduğunda gülerdi yüzünde o gülümsemeyi hiss ederdim. Ve burada bir tane aptal var o da benim çünki böyle biriyle arkadaşlık ettim. Vaktimi harcadım. Sınava da gelince ben de çalışmıştım bahtımdan öğrenmediğim 3 sorudan 1 tanesi verildi bana
Eğer en yakın arkadaşım diyorsan o kişiyle arada böyle durumlar olmamalı. Ay kopya vermiyorum vermek istemiyorum falan filan eğer öyleyse yakın arkadaş demeyeceksin rol yapmaya gerek yok eğer böyle bir durum varsa da kıskançlıktan başka bir şey değil eğer sen yardım etmiyorsan demek ki karşındakı insanın iyi puan almamasını istiyorsun ve bu da kıskançlık
Kankim ben sizin hayat hikayenizi nerden bileyim? Müneccim miyim ben :d bence sen onu kıskanmışsın biraz. Baksana, onun haklı olduğunu söylenmesini bile kaldıramıyosun.
Sen de onun senden daha fazla puan almasını kaldıramıyosun. Bu da kıskançlık değil midir? :d
Karşımdakı insan eğer bana o haraketi yaparsa ve ben bunu hiss edersem e bende de aynı hiss oluşur ben de onun bana hiss ettiğini ben de ona karşı hiss ederim
Hem sen onu en yakın arkadaşın olarak görüyor olabilirsin ama o seni öyle görmüyor olabilir, kopya vermek istememiş de olabilir bu yüzden. Ağla
Hissetmek bitişik yazılır.
Onun yüksek puan almasını ben dert etmedim hiç bir zaman her zaman da onu severdim amma haraketleri benim sabrımı zorladı
Arkadaşsız kal o zaman ne diyim :d
Konuşup sorun çözmeyi dahi bilmiyorsan, çocuk gibi trip atıyosan bunu hak ediyorsun
Kendisi söylüyo diliyle yakın arkadaşımsın diyo e o zaman yalancı) bide bitişik yazmamam normal Türk değilim Azeriyim bizde Hissetmek böyle yazılmaz hiss etmək diyoruz biz
Herkes her zaman doğruları söyleyecek diye bir zorunluluk yok sonuçta
Sen galiba 18 yaşına yeni girdin çünki senin düşünce tarzın bile çocuk kalmış canım 😂 arkadaşsız kal ne yavvvv dünyada sadece 1 tane mi kız var. Ay sen çocuksun valla sana harcayacak vaktim yok eşşek bile ne demek istediğimi anlardı kaç dakikadır anlamıyon