Sana o zamanki davranışlarım kötüydü biliyorum çok özür dilerim senden kusura bakma. O zaman konuşmamız doğru değildi şu anda konuşmamızda bir sorun yok. Bunu diyen kıza ne demeli.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ben senin oyuncagin degilim de hatta sey de SİMDİ DE BENİM İCİN DOGRU ZAMAN DEGİL HAHAHAHAHA
Ne olmuş buna o zaman eski sevgilisinin aşk acısını çekiyordu istemedi tamam dedim takmadım yakışıklı da biriyim çok böyle kimseye takılmam olursa okey devam edilir isterim ama olmadıysa da takmadım şimdi geliyor bunları söylüyor.
kankam saka bi yana muhtemelen sana dogru zaman degil dediginde eski sevgilisiyle barisma ihtimalleri vardi ihtimal olmasa bile kizin belki geri doner umudu vardi dedigin gibi yakisikliysan hossan seni de bu arada kaybetmek istemedi eee oteki oglanla ihtimal kalmayinca hopp sana geldi acikcasi pek iyi niyetli bir yaklasim olarak goremedim kiz cevresini biliyorum yeterince temkinli ol derim
Aslında bak reddetti reddederken de açık kapi bırakma durumu vardı nasıl desem şu an konuşmamız doğru degil şeyy ne diyecem bilemiyorum yaptı. Neyse ama o zaman yine de kullanmaya kalkmadı 6 ayda belki değişmiştir dedim. Ki reddetme sonrası da beni etrafımdaydı hep değişik değişik dolanıyordu yanıma gelmeye çalışmalar ardından beraber ödev yapalım diyordu. Sanırım senin dediğin gibi elden de kaçmayayım istiyor yakisikliyim diye heralde. Bir de kız çoğu kişiye göre ortalamaymis bana niye buna aşık oldun diyenler bile oldu. Sanırım senin dediğine geliyoruz
istemem yan cebime koy 😄 kiz ortalamaysa sense ortalamanin ustu tipe sahipsen muhtemelen kizin kendisi de bu bana nasil bakti duygu durum karmasasi yasiyordur senin hayatin karisamam tabi ama dedigim gibi temkinli ol ben olsam hic bulasmazdim bir daha
Ya şöyle diyim kız dediklerine göre ortalamaymis baya ama işte seven kalp dinlemez beni çekti kendisi. Bana gelecek olursak robert pattinson tarzı bir tipim var saç göz insanlar benzetiyor yani çenem tabi çok keskin değil tabi yüz yapimdaki falso. Ben bakmam ama bu açıdan da kız beni kaybetmek istemiyor mu yani olay bu mu biraz?
bence oyle
Yüz verme gerçekten istiyorsa çabalasın
Yok enerji yokmuş sözde. Gelip ne yazıyorsun o zaman konuşmak da sorun yok diyorsun arkadaşca yaklaştı dicem arkadaşca da yaklaşmıyorum diye mesaj atıyor.
Seninle sevgili olmak istiyor
Tanisalim mi
Noldu ne değişti diyince ama hoş çocuksun seninle konuşmak güzel ama tam o enerji var mi bilemedim diyor. O zaman niye yazıyorsun demedim garip tavrı yani
Bence sende hemen yüz verme
Bu ne demek enerji yoksa niye yazıyorsun sırf yakisikliyim diye mı ben de nasıl olduysa hoşlanmıştım bu kızdan normalde önüme bakıp takmamam gerekirdi sanırım.
Enerjiyi alamamıştır senden olabilir eğlenceli kişileriden enerjik insanlardan daha çok hoşlanıyordur sende sakin bir yapın varsa o enerjiyi alamamışsındır
Ben sakinim de kızım sorun şu o enerji yoksa Niye gelip özür dilemeler artık konuşalım demelere başvuruyor. Bak enerjimiz uyuşmamış sana göre amaç ne yani? Ben biraz oradayım yani.
Dış görüntünü beğenmiştir
İyi hatta saf olduğunu düşünebilir o yüzden
İyi ve saf olmak güzel bir şey mi? Etkileyici mı sanki? Neyse sorun değil yakisikliyim evet hatta yani arkadaşlarım sen bu kıza nasıl baktina varacak şeyler söyledi.
İyi niyetli olmak çok özel bir şey ama saf olmak canım gözün kördür uyanık olmak lazım. Dış görüntü önemli de karakter yoksa çok ta bişey ifade etmiyor
Öyle değilim bu arada ama saf iyi niyetli insanlar kullanılır sadece evlilik hayatında baya iyidirler yoksa ben 22 yaşındayım saf olsam neler neler olurdu ki. Karaktere gelecek olursak onun eski sevgilisinin yaptığı gibi kızı ortada bırakacak bir karakterim yok orası ayrı.
Saf değilsin belli zaten ama iyi niyetlisin gibi çünkü kızın hareketinin farkına varmışsın belli ona göre kendin kalbinin sesini dinle onu yap bence zaten durumun fakrındasın