Belli konularda tabi ki birbirimize uyum sağlarız fedakarlık yaparız fakat her konuda asla kendimden taviz veremem.. Böyle bir şeyi karşı taraftan da istemem açıkçası.. Sevgi karşılıklı olarak her şeyi ile kabul etmek degil midir karşı tarafı.. Biz insanlar en başta bize cazip gelen ne varsa değiştirmek zorunda hissediyoruz nedense.. Sonrasında da kopmalar yaşanıyor.. Olduğu gibi kabullenebilsek aslında mesele kalmazdı.. Keyifli günler..
Merhaba, Ne yazık ki cevabım hayır! Neden biliyor musunuz peki? Çünkü "Bir bataklığı içinize alacaksanız, bozulmadan kalmak için deniz olmanız gerekir..." Haşa daha deniz olamadık ve öğrenmemiz gereken şeyler çoğunluğu teşkil ediyor. Kişi kendisini karşısındaki için değiştirdiği zaman karakterine kirli sular almış olur. Eğer akarsu değilsen, deniz değil isen bozulur mutsuz olursun. Sevgili dediğimi anlamaya çalışırım, karşılıksız severim. Ancak kafa yapımız uyuşmuyorsa kalbime bir çizik daha ve yola devam. Okuduğunuz için teşekkürler. Işıkla kal...
Hayır almam, sevgilimin de bana göre şekil almasını istemem. Kendisi bir birey olsun, düşünebilsin, kullandığı kelimelerin arkadasın da durabilsin isterim. Tabi ki bunları yaparken hitap, üslup ve hareketlerine dikkat ederek yapmasını isterim.
Hayır, almam. Her şeye evet diyemem. Dersem bu onun oluşturduğu bir profil olur. İnsan ne olursa olsun kimse için değişmemeli, kendi olabilmeli. Gönlü olsun diye bazı şeylere evet diyebilirim tabi ama bu her konuda olmaz. Ondan da aynı şeyi beklerim. Her dediğime sırf gönlüm olsun diye evet demesini istemem. Onun düşünceleri, kararları, tercihleri de benim için önemli. Ortak bir yol illa ki bulunur...
İkimizde olduğumuz gibi davranıyoruz ama birbirimizi sevmediğimiz konuda uyarınca bunları tekrarlamıyoruz bu şekil almaksa eğer galiba öyle. Çoğu istediğimizi yapıyoruz ama ikimizde "hayır" demesini de biliyoruz tabiki
soru biraz karışık geldi bana ben şekil alırım adım üstümde su :D:D ama evet dememe her şeye... şimdi ben eğlenmeyi seviyorum o evcimen diyelim ;b ee tabi ki onun için evde de vakit geçiririm ya da sevdiği tarzda müziği dinlerim veya abartıyım biraz ailesi dindar diye onlarla tanışmaya giderken bir tık onların seviceği tarzda giyinirim ne var ki yani... asıl konu çizgiyi aşmamak bence her ilişki biraz esnek olmalı
Uzun vakit geçirildiği zaman ister istemez benziyorsun karşında ki insana ve diğer anlamda rahatsız olduğu şeyler vs. olduğunda da tabii ki dikkate alırım bunları. Karşımda ki insanın da dikkate almasını isterim. Bunun dışında o karakterimden ödün vermem, olduğum gibi kabullenmesini, sevmesini isterim. Büyük farklılıklarda beklememeli…
Hayır ben hiç kimseye göre şekil almam ve başkasına göre şekil alanların kişiliklerinde sorun olduğunu düşünüyorum. Anlaşabilmek adına kendimden huyumdan düşüncelerimden vazgeçemem. Beni ben olduğum için sevmeli ve öyle kabullenmeli aksi taktirde birilerini mutlu etmek için kendimi mutsuz etmiş olurum. Mutsuz ben kimseye iyi gelmem...
Kimse sıvı değil, bulunduğu kabın şeklini alamaz almamalı da. Ufak tefek töleranslar göstermek ilişkinin temelindendir ama tamamen değişmek kendinden ödün vermektir ve bu er ya da geç insanı muhakkak pişman eder
Sevgili olduğum kişiye göre şekil alamam. Nasılsam ona göre beni sevmeli, ona göre şekil alırsam ben beni yansıtmam onun istediği kişiyi yansıtırım o zaman. Sevecekse ben diye beni sevecek.
Ah alttan almak ve alta ait olmak ya da kendi mevcut benliğini ve isteklerini sadece o mutlu olsun diye ekarte etmek. Ve zamanla çıkmazin içinde kendini bulmak mutsuz olmak ve kendini kendi yolunu kaybetmek yok ben almayim teşekkür teşekkür
Şeklini şaşırtırım, beni sinir etmesin dermişim 🤣🤣 Ne o yaa, mayalı hamur muyuz arkadaşım🤣İki tarafın da doğal şekli daha heyecan verici bence...🦄🍀🍏⭐❤️
Hayır olduğum gibi davranırım, başkası mutlu olsun diye kendimden taviz vermem zaten bunu yapmamak yalan söylemek gibi bence kendin değil bi başkası oluyosun çünkü
Kendi sınırlarımı aşacak kadar almam ikimizin de orta yolu bulması daha mantıklı. sürekli herşeye evet dediğinde kendinden ödün verdiğinde değersizleşirsin
Hayır. Beni olduğum gibi ben olduğum için sevmeli. Sadece bana zarar verecek hataları gördüyse uyarabilir. Ben de onun hata olduğuna kanaat getirisem düzeltirim.
Sevmek bir nevi zayıflık ona olan zaaflığından dolayı bazı şeylere göz yumabiliyor insan ama ben bu duruma gelmedim hiç çünkü bu durumları aştım çok daha ötesindeyim
Hayır. Her şeyi sevgiliyle yapma isteği ve hayatını bu şekilde planlaması, tabii ki güzel bir şey. Fakat aşırıya kaçarak kendi benliğini, kaybetme noktasına getiriyor olayı diye düşünüyorum.