Ben cevap yazmıyorum artık buyurun
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İhanetin tek geceliği, sürekliliği olmaz. İhanet, ihanettir. Tek gecelik aldatmış olması aldatmış olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bir kez bu yanlışa düşen, tekrarına da yenik düşer. Bazı pişmanlıkların ömrü kısadır. İhanet de öyle işte. Şu an pişman oldum der, yarın öbür gün gider yine aynısını yapar. Ben hayatta üç şeyi affedilir bulmuyorum. Biri ihanet, diğeri şiddet, bir diğeri de söylenilen büyük yalanlar...
Bilmiyorum ben kesin konuşmayı bıraktım çünkü seviyorsan bir şekilde affederim ya onu affetmek için var ya yer ararım keşke ölümü bir tane kanıt gibi bir şey gelse de benim affet sevdiğim benim için gerçekten çok önemli birisi ben onda huzur buluyorsan affederim büyük ihtimal affetmesem bile hayatımdan çıkartmam arkadaş olarak devam ederiz ama o kadar önemli birisi değilse benim için aldattığını hissetsem bile elimde hiçbir kanıt olmasa bile hemen ayrılırım hiçbir açıklama yapmam.
#reda
Sevişmeyi geçtim benim için sözümün çiğnenmesi, bile isteye başka insanlara gösterilen lakayt tavırlar bile ihanettir.. Ben bana yapılan saygısızlığı bile sindiremiyorum değil ki başka tene dokunmasını kabul edebileyim.. Kesin çizgileri olan bi kadınım kabul edemem.. Keyifli günler..
Affetmek çok zor. Ömür boyu aklına gelecek ona her baktığında. Bir daha asla yapmasa bile ömür boyu iki tarafta acısını çekecek. Bu nedenle 2 taraf içinde yapılması gereken ayrılıp konuyu mazinin karanlık sayfalarına gömmektir.
Cevap
94Cevap
Türk kadını bir gecede seks konusunda biraz karmaşıktır, bir yabancıyla ya da etrafındaki biriyle yattığı için kendini kirli hisseder, bir kadında seks yapmak için bir ilişki içinde olması gerekir.
Benim için fark etmez af ederim, herkesın ihtiyaci var, son kararı kadına, istiyorsa yapariz saatlerce ama inanilmaz ve onun hatirası kalması çalışırim, istemiyorsa zorlamam
İhanet ihanettir ha tek gecelik ha günlerce ha aylarca ha yıllarca vs ne fark eder. Bir kez bir haltı yiyen yarın öbür gün tekrar yiyor, huylu huyundan vaz geçmezmiş. Tek gecelik diye ihanet etmemiş anlamına gelmiyor.
Ianetin affedilmesi cok zordur. Bir kere yikilan o güven nasil yeniden olusur ki? Yaptigi her hareket her davranis bir süphe olusturacaktir ve kafanizda sürekli bir soru isareti birakacaktir. Kimse böyle stresli bir iliski yasamamali
İhanet eden kişiye sorarım, ben yapsam affeder miydin diye. Cevap evet ise eğer iyi o zaman şartlar eşitledi der akıl sağlığı ile oynardım. Önce benim ihanet ettiğimi düşünsün dursun şimdi namıssız 😄
Ağzım açık kaldı 😂😂
@fenoolmayanmen hahaha 😅
Şeytan 😱😱😂
@fenoolmayanmen Yesin kafayı şimdi hadi bakayım, aldatana az bile 😄
@bilgilikatun af ederdim
@KadinSevgilisı şartlar eşitlendi o zaman 🤣
@bilgilikatun
benim için kadın ve erkek eşittir, kadınlar erkeklerle aynı haklara sahiptir
@KadinSevgilisı Hak başka şey, karakter ve sadakat başka. Hayatında olan birine ihanet etmek net karaktersizliktir. Bunu yapan kadın veya erkek fark kendi öz saygısı olmayan kişidir. Keza benim gıyabımda bunu affeden kişi de öyle. Hak hukuk eşitlik ne alaka şimdi 😄
@bilgilikatun haa, haklisin 😂, bende bekarlar anlamiştım oysa çiftlik konusunda @Nadıyekrhn bahsetmiş, çok pardon. Neyse şunu anladim turkiyede yapilmaz ama fransada yapanleri vardir !
@KadinSevgilisı banane yahu Fransadan. Onu orada yaşayan veya Fransız biriyle birlikte olan düşünsün 😄
😵😵😵
Eskiden olsa kimse asla affetmez derdim ama bu ülkede o kadar güzel kardeşim varmış ki karımı seviyorum lafıyla savunma yapanlara şahit oldum. Ne diyim bazıları kaşar seviyor.
İhanet affedilmez efendim.. Geçmiş geçmişte kalmıştır.. Önemli olan birlik olduktan sonra ihanet etmemesidir
Affetmesek evli erkek kalmazdı aldatmayan kadın yok çünkü
İhanetin tek gecesi çift gecesi olmaz, affı da olmaz
Anne kedi çok acımasız
Belki daha çok affedilmez düşünsene bir gecelik bir ilişki için herseyo mahvetmis
İhanet af edılmez alişan bırakmıyom lanet zevki var diyor kac evli kadınla sohbet etm hastalık derecesinde kurylmoyom dedıler
Şahsen ben ihanet olarak bakmam sevgilim veya eşim bana duygusal olarak sonuna kadar sadıksa sorun yok cinsel olarak farklı erkekler deneye bilir
Tabi canım alnından öperiz ne olacak, tek seferden bir şey olmaz demişti aile bakanının biri bizde ona uyarız :))
İhanetin tek gecesi şu şu bu şu olmaz ihanet ihanettir
Belli olmaz affededebilirim donmeyedebilirim ama biraz zor bi durum
asla onu tek gecede terk ederim tozumu dahi bulamaz
@kimse_bilmesinbeni
Turkiyede böyle adet yoktur dimi?
@KadinSevgilisı anlamadım
@kimse_bilmesinbeni
Uzgunum yurtdişinda (fransa) kaldığım için yani merak ettim
Yani sorum bu , turkiyede boyle kızlardan tek bir gecelik seks yapmaz, yani genel olarak?
@KadinSevgilisı inanın hiç bir şey anlayamıyorum lütfen üslupla yazın
@kimse_bilmesinbeni
Tek gecelik ihaneti konusunda bahsediyorum
Kizlardan, kadınlardan, yani genel olarak tek gecelik ihaneti kabul etmez dimi?
Midem bulanır. Soğurum ne affetmesi. Allah düşmanıma vermesin.
Aska ihanet, Vatana ihanetin affi olmaz, ihnaet eden her zaman yine ihanet eder.
İhanetin gecesi, teki olmuyor ihanet etmesi yeterli bir sebep bitmesi için.
affederim önce bir sasirsin diye sonra biraz dalga geçerim jet hizla terk
Sinanmadiginiz şeyler üzerinden bu kadar kesin konuşmamalısınız.
Mübarek fenomenler paylaşınca sorun yok ben paylaşam, paylaşım silinsin
Sende bu sorulara yöneldin artık garip geldi evliyse veya sevgilisi varken yapmamalı
hayır asla affetmem ayrılırım bi daha yüzünü bakmam
Affetmem ihanet ihanet tır bende yaparsam o da beni affetmesin
şu an için cevabım hayır ama başıma gelirse ne yaparım bilmiyorum
İhanet iki taraf içinde doğru bir şey değil affedebilirsin belki ama yüreğinde acısı kalır
Kral olsa tahtını , soytarı olsa bahtını derim ve affetmem
İhanetin sayısı olmaz varsa vardır ve asla affetmem!!!
İhanetin teki yarımı saati olmaz ihanetin affı hiç bir zaman olmamali
Benden izin almışsa sadece seks amaçlı gecelik izin verebilirim ya da aramıza üçüncüyü alabiliriz partnerimin gönlü olsun...
İhanetin tek gecesi tek günü mü var? İhanet ihanettir. Saçma sapan şeyler çıkarıp her şeyi normalleştirmeyin. Yakında da 2 saatliği ihaneti affeder misiniz derlerse şaşırmam
maalesef vardir gizli gizli
Bu ihanet olur tek gecelik falan filan. Hikaye erkek tek gecelik birsey olmaz ama kadın yapsa idam olur çok saçma bana göre insanın karısı varsa neden tek gecelik ihanet ettsin
Tek gecelik ikiye çıkar sonu olmaz.
Arkadaşlar yapmayın etmeyin, ihaneti affedecek insan şeytana cehennemi satar. Böyle bi insan varsa ondan uzak durun. Ya psikolojisi iyi değildir, ya da çıkarlarını her şeyin üstünde tutuyordur.
Yasamadigin şeyler için büyük konuşma.
@Dimethyltriptamine İnsan hata yapar evet hata yapabilen bir canlıdır. Ama başkasıyla yatmak hatanın da ileri düzeyidir. Çok seversin kabul edersin belki ama 1 kere bunu yapan hep yapar. İradesi yerinde olmayıp yapıyosa eğer iradesini kaybedecek kadar ileriye gitmesi onu haklı çıkarmayacaktır. Ortada çocuk yoksa bir bağ yoksa bence kesinlikle devam edilmemeli.
Bu soruya Cevap yazmak dâhi israf aslında. Okuması bile utanç verici.
Bunu sizin için demiyorum
ihanetin tek gecesi olmaz ihanet ihanettir. birini affetmek diğerlerine kapı aralamaktır 😂😂
Evet bi defaligina affederim.
Peki siz? Siz affedetmisiniz? 😊
Kadınlar duygusal bağ kurmadığı kişiyle ilişkiye girmez. Fiziksel değil, duygusal aldatma affedilmezdir
Erkekler duygusal bağ kurmadan da ilişkiye girmeyi tercih edebiliyor bu affedilebilinir mi sence
@Bundansonrası Hayır değil tabii ki.
Boyle iğrenç bir hale Allah sokmasın beni bende affetmem ne hayali varsa görsün lanetliler listesine eklerim
Hayır asla Allah düşmanımın başına bile vermesin böyle ihaneti
İhanet ihanettir ama çöm seversem addederim ki ettimde
Tek gecesi 1 yılı yok bunun 2 dk bile konuşsa ihanet ihanetttir başka Bi açıklaması olamaz
affetmiş gibi görünür eve atarım sonra kirli bir peçete gibi bir kenara atarım
Bir kere ihanet eden bir daha ihanet eder gerek yok
Asla affetmem. Acizlik ve yalnızlık korkusundan başka bir şey değildir.
Artık yan bakışı bile affetmem
Helal sonunda foton değişmiş. Bu kılıgını beğendim. Sen şeytana uyma. Devam böyle:)
Hiçbir şekilde affı olmaz ihanetin olmamalı.
Öh nö no nö asla!
Affetmem çünki onun psikolojisi çok kötü ve ağır
Ben affetmem ama yaparsamda af dilemem
Hayır tabii ki bir defa yapan hep bu yapar
Nerden biliyorsun?
İhanet edeni ihanetiyle yüz yüze bırakırım
ihanet ihanettir affı yoktur
Afetmem çünkü unutamam
İhanet ihanettir. Biri ikisi olmaz.
Hayır. Etmem tabi ki.
Tek gecelik ihanet mi yaşadın?
İhanetin süreli olanı da mı varmış... Affetmem