Çok aşıksınız ya da evlisiniz diyelim bir anda silip atabilir misiniz?

Çok aşıksınız ya da evlisiniz diyelim bir anda silip atabilir misiniz?

Affettim diyebilirsin ama ilişkinin devam ettiği bir sene boyunca rahat uyuyabilecek misin, sana sorduklarında veyahut kendine sorduğunda evet eminim eşim sadece bana ait; o sadık biri diyebilecek misin? Zihin hiç bir şeyi unutmaz. En ufak kavga ettiğinizde bile o konuya mutlaka geleceksinizdir, ah evet tahammül edilemez.
Bok affederim djdj
Ya arkandan ağlarsa ghjj
Son pişmanlık neye yararrr jdd
Herşeyinnn bedeli var….
Var 😅
Buraya kadar 😃😃
Teşekkür ederim 💫
Rica ederim
Tek gecelik mi? Tek mesajlaşmalık aldatmayı bile affetmem.
Rica ederim kardeşim
Aldatılmak gerçekten karışıktır ve böyle bir durumda ne hissedeceğini tahmin etmek zordur. Çok aşık olsan bile, güven kaybı ilişkiyi ciddi şekilde etkileyebilir. Ama bazıları için duygular mantıktan ağır basabilir ve affetme ihtimali doğabilir. Sen olsan affedebilir miydin, yoksa net bir şekilde silip atar mıydın?
İlişkilerde iki tarafta hatalar yapabilir. Bazı hatalar vardır tolerans gösterilebilir (Tekrarı Olmaması Sözü Alınarak) Lakin Aldatmak Telafisi Olmayan Bir Suçtur. Tek Geceliği, Uzun Sürelisi Fark Etmez. Aldatan Bir İnsana İkinci Şans Vermek "Beni Tekrar Aldat" Demektir.
Cevap
20Cevap
Bu affedilecek bir şey değil. İsterse bir kızın sadece bacağına dokunsun bende biter.
Aldatmanın tek geceliği mi oluyormuş affetmem
Hayır tabi ki, böyle şeyin affı olmaz
Çok sertsiniz... Allah utandırmasın 😀
Tek gecelik olması hiçbir şeyi değiştirmez
Bu, masum olduğu ya da aldatmadığı anlamına gelmez. l
Sonuçta hata hata ihanet ihanettir
Güven bir kez kırıldı mı toparlanmaz
Ben affetmem asla
Öyle diyorsanız doğrudur hanımefendi 🙄
Safa yatar yatmışken yatakta bi güzel çitiler cıs cıbıl bırakır göhsüme yaslanmış sigara içerken aldatma hikayesini anlatırım ona ve orada döt gibi bırakırım onu ve zaten öylede yaptım kgkfkf
Aldatmayı af ediyorsanız bir sonra ki aldatmada peçete tutmanızı öneririm yardımcı olun bari
Ayrılırım tabi kendime olan saygımdan daha değerli değil o
Aldatma aldatmadir tek geceliği çift geceliği yoktur bir kere yaşanmış olması yeterlidir sayısı hatanın boyutunu azaltmaz
herhangı bı mecburıyetım yoksa hayatımdan cıkarırım. Evlıysem ve devam etmeye de mecbursam asla es olarak gormem o saatten sonra zaten.
Eş olarak gormucen devam mi etcen.. boşa o zaman
Asla affedemem, aldatılmanın sayısı mı olur aldatan kişi o anda tüm geçmişini çöpe bırakmıştır zaten, gömülsün o çöplükten çıkmasın bir daha.
Allah kimseyi aldatanı kolayca affettirecek kadar çok aşık etmesin
hayır büyük konuşmak istemem ama unutmak çok zor olur
Çok büyük konuşmayayım ama onun affı olmaz hem devamı da gelir zaten o kadar geniş değil mezhebimiz
Hayır affetmem veee aşka inanmıyorum 😎 kendime olan saygım her şeyin üzerindedir.
Karşımdakini Eğer tek gecelik olarak görüyorsam problem yok
Aldatmak fantezi olmuş ama gelenekçi konuşacaksak bu işin biri ikisi olmaz aldatma aldatmadır
Aldatma affedilmez olum solucan mısınız lan azıcık kendinize saygınız olsun. Kendisine saygısı olan insan aldatmayı affetmez ve kimseye affetmesini de söylemez. Senin yerine başkası koyulduysa oradan gideceksin!
Kesinlikle affedilmez. Ayıptır evlendiginiz insanın yüzüne nasıl bakabilecek. Allah kimseyi böyle bi duruma düşürmesin.
İhanetin tek gecesi iki gecesi olmaz affetmem.
Yani mantıklı olanda bu tabi
bir anda silip atarım geri dönüşü yoktur
Eşin seni aldatsa ciddi sen ne yapardın. Böyle acayip sorular sorarak elinize ne geçiyor. Kendine yakıştırıyorsan yap.
Etmem iradesizlerle işim olmaz
Aldatmanın veya aldatılmanın tek gecesi olmaz
Mümkünse gözüm görmesin
Yediğin birşeyi çıkardığında aynı şekli buluyormusun ki aldatan birini af edelim
Asla
İhanetin affı olmaz, ayrılırım
Bir anda silip atmak kolay olmaz tabi ki
Beni affeden olmuştu bende ederim
Asla demek istemiyorum ama hayır
Çocuk olsa da affedilir şey değil bu
Yaa kıyamam çok ponçik çok temizsin yaaa
Bunu tam olarak nereden çıkardın
Niye temiz kalpli degilmisi
Ben senin bunu nereden tahmin ettiğini sordum
Affetse etmek istese bile unutamaz
Hayır