Nefret ediyorum bu kızdan hayatımın merkezinden çıkarmak istiyorum... ama ne rüyalarımdan ne bilinçaltimdan çıkmıyor başka kızlara bakarken bile aklıma geliyor unuttum diyorum aklıma birden geliyor sonra tekrar kızıyorum ona kötü anıları getiriyorum aklımdan çıksın diye daha çok özlüyorum anlayamadım nefret ediuorum artık keşke hiç karşıma çıkmasaydı 4 yıllık ilişkimiz oldu ayrıldık kayanana yüzünden boşandık birde kızımız var. Unutmak istiyorum unutamıyorum ne yapıcam artık istemiyorum sanki hiç tanımamış olmak isterdim... nasıl kurtulucam nasıl unutucam bilemiyorum kızima bile bakarken aklıma geliyor.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Psikolopa görünmekte fayda var. Bu tür duygusal durumlar travma yapmış olabilir aklında bence.
Gittim bu tur duygular cok normal diyor, zamana bırak yeni insanlarla tanis senin icin dogru biri olsaydi bunlar yasanmazdi diyor sorunlu iliskiler illa kopuyor diyor problem sende değil onlarda
Ozaman dediğini yapacaksın. Hayatını monotonlsştırmaktan çıkarmak gerek.
Kabullenmek gerekte ben şuna inanamiyorum benim basima nasıl geldi hani sorunlu bir iliski baslangici olsa ya da mantiksizlik olsa doğru maddi sikinti yok ya da basak bir sikinti yok aldatma gibi kucuk capli aile ici tartismalarla yikiliacaksa yuva niye kuruluyorki ben onu cozemiyorum ve neden basima geldi bunu konduramiyorum hani sevgili filan olsak boş ver de git aile kurulmus cocuk olmus yuva yikilsin
Bak kardeşim çok iyi dedin. Evlilikte karşılıklı sabır gerekli. Sen kadını taşıyacaksın kadın seni taşıyacak. Ufak şeylerde kavga etmeyip büyük kavgalarda sabırlı olacaksınız. Birde çocuğunuz varmış. Allah bağışlasın. Bu yüzden ben gerçekten dinine bağlı birini almaya çalışıyorum. Gerçi sabırlı olanlada oluyor. Ama ihlas başka bir şey bana göre😊 Bu sayede ikimizde birbirimize katlanabiliriz. 😊
Şoyle soyliyom inanin muhafazar biriyim aldigim kizda muhafazakardi yinede boyle oldu bakalim hayat bize daha neler gosterecek yapacak birsey yok en onemli sey insanin kendi sağlığı diger seylerin telefisi var.
Hayır muhafazakarlar tek sabırlı demedim zaten. Genelde öyle oluyorlar. Hepte istediğimiz olmuyor maalesef. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.
Evlenmeden önce soyle bir nasihat almıştım, evlilik kadar işi bahtındaki kişi bazen imtihanın bazen sabrın, nasip yani iyi ya da kötü olması senin bundan ders cikarman anlamında bilemessin. Karşına çikan tüm insanlar kaderindeki insanlar.
Güzel ve doğru nasihatmış 😊
Hayırlısı bakalım, vicdanım rahat ama en azından vebalde değilim ben yıkmadım , ilerde yeni hayat kurmak en faydalısı ders çikarıp
Öyle cidden kardeşim. Biri gelir biri gider. Sen üstüne düşeni yaptıysan vicdanın rahat olsun. Çocuğa yazılım geliyor.
Yazık bide kızınız var barışın kaynanayı uzaklaştırın
Kaynana istemiyor hiçbirsekilde olmaz diyor ne istiyorsaniz o olsun dedim yinede olmuyor, kaynanın ölmesi gerek belki.
Niye istemiyor kaynana onu öğren kötü bişey mi yaptın bu kadar karşı olma sebebi ne
Hıc birsey istemiyor, yasi kucukmus kızinin aramizda 8 yas fark var ikimiz uyumlu degilmisiz o oyle diyor kizida kendisi verdi sorun bu kizinida sevmiyormusum onun soylemi ne yaptiysamda inanmiyor barismiyor kendine baskasini bul dedi. Kizida hayattan tat alamiyor.
Kızının aklı yok mu bide evlenmişsin zaten ortada çocuk var senin ailen yok mu nasıl olmuyor anlamadım. Olmuş ortada çocuk var kız da canım seviyorsa niye ayrılıyor.
Akli olsa ne evlenirdi nede bisanirdi sorun zaten kaynanadan cok esimde evdeki herseyi annesine anlatmis annesine karsi olaylari buyutmusler pireyi deveye yaptilar yani Şu an esim farkinda degil ne yaptiginin gurur yaparak bosandi anneside kizina destek cikiyor anneside sogumus benden, tamamda ortada bir cocuk var eger uyumlu omasak 4 yil nasil iliskimiz surdu ve ne biliyim olan bana ve kizima oldu,
Evet kızını düşünse ayrılmazdı. Her anne anne olamıyor maalesef İnşallah bi çıkar yol bulunur ama sende de hata var gibi biraz onları düzeltmeye çalış
Kaynana agir laflar soyluyor ben duzeltmeye calisiyorum gecen gun İzmir'e geziye gittik annesini aradim kizimda bende idi kizimin Şu an cok iyi filan dedim bide kaynana hasta gecmis olsun diyerek yumusatmaya çalıştım kaynana lafin arasinda İzmir'e gitmisken kendine birini bul evlen hayatina bak bizden umudun kes dedi bende bu durumlarin olusmasinin sebebi ben degilim sizssiniz dedim kapattim telefonu duzelmiyorlar Şu an icin ama esimin benin ozledigini biliyorum ama ne kadarda ozlese geri donmekte istese gururunda ve annenesinden dolayi gelmesi imkansiz ve bizim ailemizde istemiyor onu ben de mantıklı dusunuyorum yinede agir laf soylemeyelimde ne olur en olmaz kizim icin ama daha 3 ay oldu , aslinda geri donmesinide istemiyorum ona kizginim ama hani ben pismanim ne istiyorsan o olsun diyen bir kiz olabilseydi kizim icin icin ubutabilirdim. Artik yapacak birsey yok yeni bir hayat kurmak lazim.
Çocuk küçük nasıl yeni hayat kurulacak o çocuk sarsılcak sen evlensen annesi evlense birde çocuk olsa kızın ne hissedecek yıkılacak o yaşta hep bölünmüş eksik ve suçlu hissedecek. Eğer dönmeyecekseniz kesin olarak evlenmeyinde oyun değil ki bu birini bul olur mu öyle şey o kaynananında çekeceği var
Benlik birsey yokki , ugraştım cok ugraştım hala sicak davraniyorum ama gerinadim atmiyorlar bilerek yikti kaynana figer yazilarımı okuduysanız İzmir'e gittim gecen kizimda yanimda idi bilerek kaynanayi aradim icimden geldi, kaynana hasta ameliyat olacak bir gecmis olsun diyim kizimda yanima oda geziyor cok neseli mutlu diye keyfimiz yerine gelsin aradaki buzlar eriri diye belki biraz yumusar diye telefon etmem hosuna gitti ama lafin arasinda İzmir'e gittin geziyorsun hayat sana guzel kendine birini bul bizden umudunu kes dedi ben de bunlarin olmasinin sebebi ven degilim siz ssiniz dedim kapattim yani herhangi geri adim atmiyorlar zamana bıraktım.
hayatına yeni kişiler alarak
Evet ama denedim şu an için başarılı olamadım zamanla belki.