Birini hayatımdan nasıl çıkarırım?

Merhaba arkadaşlar. Hayatımda biri var ama onla flört halindeyiz. Ama ona karşı hiçbişey hissedemyorum. Umutta vermedim başta Sevmedigimi belki hiç sevemeyecegimi söyledim. Belki olur belki olmaz nasip dedim. Çocuk çok aşırı yakışıklı. Bana ilgi gösteriyor yanımda olmaya çalışıyor. Geçmişten kalan hayal kirikliklarim var ama onu üzmeden hayatından çıkmak istiyorum. Çünkü hiçbişey hssetmyorum. Deneyelim dedim ilerde olursa biz oluruz olmazsak çıkar giderim hayatından dedim. Beni bırakmak istemiyor. Ama inanın sevemiyorum boyle elimi tutmaya çalıştı midem bulandı içim almiyo. Onu kırmadan nasıl uzaklastirabilrim kendimi? Lütfen görüş paylaşın
Güncellemeler
+1 yıl
Sevmeyi deniyorum ama olmayacağını hissediyorum. Tüm sevgimi 5 sene başka bi adama harcadim hemde değmeyen birine. Şimdi başkasını sevemiyorum ben evlilik düşüncesiyle konuşmuştum belki ilerde evleniriz niyetiyle ama yok harbiden içim almıyor kırmakta istemyorm üzmekten çok korkuyorum benim yuzumden üzülmesine asla müsaade edemem
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu şerefsiz benle konsuurken başka kıza gizli şekilde senle konuşmayı özledim seni özlüyorum yazmış ben ogrnedim ve hesap sorduğumda canım sıkıldı o yüzden yazdım dedi rahatlığa bakın. Canı sıkılmış ondan yazmış o kadar rahat söyledi ki ben kendi kendime burda deli oldum. Bu devirde... atin değer veren seven yaranamaz böyleleri herşeyi hakediyor
Birini hayatımdan nasıl çıkarırım?