En İyi Cevaplar
Bazen, sırf karşımızdaki üzülmesin diye ona tolerans gösteriyor ve sonucunda ise kırılan biz oluyoruz. Tıpkı senin yaşadığın durum gibi. Bu nedenle, hayatımızdaki en büyük önceliğimizin kendimiz olması fikrindeyim. Sana önerim o kişiyi hayatından çıkarman ve kendi yoluna bakman. Umarım seni gerçekten sevecek birisi çıkar karşına.
01 Yorumla
Onu böyle yaparak daha çok kırarsın açık açık konuşmak en iyisi belki kırılır ama en azından onun hazmetmesi daha kolay olur böyle yaparsan ileride eğer kavga ederek ayrılırsanız senden nefret etmesini sağlar onu üzmek istemezsin bu yüzden açıklık her zaman daha iyi :)
03 Yorumla
- +1 yıl
Mesafe koyman gerektiğini söyle. Seninle konuşmak istemiyorum ve sakın yanlış anlama bunun senin ile ilgisi yok ben sana karşı birşey hissetmiyorum bu ilişki böyle yürümez de.
04 Yorumla- +1 yıl
Bunu demek benim için çok zor. Umutlanma diyebildim sadece. Sevmeyi deniyorum seni sevmeden sevgili olamam sana sevgilim seviyorum diyemem dedim. Beni kaybetmekten korkuyor her ne olursa olsun bırakmam diyor bana kırgın ayrılmasını istemyorm ama inan bana içim almiyo midem bulaniyo sevemedigim biriyle nasl olacak😏
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok. Sevgi ve güven olmayan , olamayan hicbir ilişkinin temeli sağlam olamaz. Ona bunu anlat ve anlamasını sağla.
- +1 yıl
O zaman benim dediğim gibi yap.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Pöfff, ne şiş yansın ne kebap düşünceleri tam bir karın ağrısı, sırf birileri üzülmesin diye çabalayıp kendi hareketlerini ona göre ayarlaman saçmalık, sen kendi kararlarından sorumlusun başkasının düşüncelerinden değil, önceden de bunu belirttiğine göre ki zaten belirtmesen dahi dilediğin zaman ayrılman gayet doğaldır, asıl bunu yapmayıp (geciktirip) boş yere umut verirsen haksızlık etmiş olursun. Hepsi bir yana senden ayrılmak istemeyen birinden ayrılmanın üzüntüye yol açmama mantığı zaten kendi içinde dahi çelişik, çünkü ayrılmak istemiyorsa elbette üzülecektir, üzülmesini istemiyorsan ayrılmaman köle gibi sürdürmen gerekir, bundaki tezatlığı görebiliyor olmalısın, kendi düşünce ve duygularına yönelik hareket et başkalarına göre değil, kararlarının sorumluluğunu taşımayı öğren.
11 Yorumla- +1 yıl
Benim de başıma gelmişti geçmişe bir çizgi çekip her insanı farklı değerlendirmelisin bence. Uzun bir ilişkiden çıktıktan sonra bana da yazan çok yakışıklı iyi karakterli insanlar oldu kusurları yok gibiydiler fakat içim almıyordu konuşmak dahi istemiyordum bazen. Aslında onların veya şu an senin konuştuğun kişinin yakışıklı veya iyi olması önemli değil bence. Ten uyumunuz uymamıştır, aurası seni çekmemiştir. Hani dışarda çiftler görürüz biri çok çirkin diğeri çok yakışıklı veya güzel olur. İşte tip para pul fark etmiyor aradaki çekim önemli olan elbet karşına bu çekimi yakalayacağın biri çıkar ve eski ilişkinden kalan korkularını yenersin.
21 Yorumla - +1 yıl
Onu kır yoksa iş işten gecicek bunun başka yolu yok kendinden uzaklaştırmak için başkalarıyla konuştuğunu görsün meslea erkeklerden bahset uydur ya da soğur senden yava yavs kıskandıni ima ederee birseyim değilsin hakkın yok de mesela
07 Yorumla- +1 yıl
Merak etme keşke kirsaymışım. Benle konuştuğu tarihte kızın tekine gidip seni özledim konuşmalarmzi özledim demiş. Kızı buldum anlattrddım. Kmseye guvenmyorum keşke paramparça edip kirsaymisim kalbini. Basima ne geliyorsa herkesi kendim gibi iyi niyetli sanmaktan geliyor netttt
- +1 yıl
Anliyorm bundan sonra daha dikkatli davran insanlar artık iyi niyetle çalışmıyor malesef
- +1 yıl
İşte guvenmeden önce sağlam bsudan geçir böyle nasıl diyeyim aylar geçir kinokadar zman da geçirsen belli olmuyor geçen bı arkadaşa olmus sevgilisi admaliktan güvenden bahsetmiş aylarca sonra erkek kızdan borç istemiş borçların var beni öldürecekelr diye 30 ya da 40 bin 🥺 erkek parayı alır almaz kızdan ayrılmış başka kızlarla çıkıyormuş ve hala aynı isnyerinde braber çalışıyorlar
- +1 yıl
Kesinlikle inşallah bende bu 3 gün içerisinde bı şey yaşadım rezillik ya zoruma gitti okadar ki yapicak bişey diycek bişey olmuyor
bence bişey hissetmeden onun duygularına hürmeten flörte devam etmen büyük bi saygısızlık olur onun duygularına uzatmandan kibar dille anlat hissetmediğini hissedemediğini emin ol şimdi bozulur kırılır ama daha devam edersen ve ondan duygular derinleşirse daha kötü olur
01 Yorumla- +1 yıl
Çıkarmak istiyorsan niye hayatına aldın peki bir duygun yoksa ona karşı neden hayatına aldın. Bazilariniza çok fena sinir oluyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Her hayatıma aldığımıla sevgili olacagim anlamına gelmyor. Basta iyiydik ama kendisinede söyledim sevemiyorum ilerde sevemezsem dürüst olcam soylucem diye. En azndan kalp kirmyorum ihanet etmyorm dürüst oluyorum. Bana karşı umutlanmamasini sonunda sevemeyeblcegmi belirttim ve her daim hayatımda kalacağını söyledi
Sen. Dahi atsan bile mesaj olarak o seni seviyorum olarak algılıyor mesafe köy yaramazsa aciklamani yap
05 Yorumla- +1 yıl
Ben sevmediğimi net şekilde yüzüne soyledm umutlanma dedim denicem ama olmazsa bana asla kırılma beni yanlış tanimani asla istemem ben birinin ahını alamam dedim. Bunu diyebildim bana 2 gün sonra bitti deme dedi biraz dur düşün olur veya olmaz dedi. Gercekten uzulmesinden korkuyorum yoksa kendimi dusundugumden degl
- +1 yıl
Ben kimseyi üzmüyorum üzmekte istemyorum. Aklım eski sevgilime değil. Sadece onun yannda Mtlu olmadığımı onu sevemeyecegimi hissettim. Sevgide zorbalık olamaz. Ona umut verici bisey yapmadım umarim beni anlar. Sevmeyi deniyorum ama olacak gibi değil icimden gelmiyor ona dair hiçbişey
Istemiyosan onunla soğuk davran ve ciddi bir şekilde ilişki istemediğini söyle
02 Yorumla- +1 yıl
Sen onu komple çıkarman gerek engelle yoksa o seni unutmaz ümit biriktirir
05 Yorumla- +1 yıl
Noldu özelden anlat istersen
- +1 yıl
Yok artık ya pişkinliğe bak ay Allahım en gıcık oldugum erkek tipi 👿
Ona bence dürüst davranmalısın. Herkes kendisine dürüst davranılmasını ister.
05 Yorumla- +1 yıl
Onu sevmiyor olablrm ama dürüstlük istemiştim madem başkasını ozleyecektin başkası olacaktı bana adam aklli söyleseydin sertsiz herif. Ama biliyomusun kanim ısınmadı ona baktığımda Mtlu olamyordum kalpten ne heyecan ne bisey. Allah iyi kullarini nankorlerle imtihan eder ama asla onlara yar etmez..
- +1 yıl
Tam olarak hissetiklerini ona aktar anlayışla karşılar
02 Yorumla- +1 yıl
Artık olacaklara katlanmak zorundasın
bi anda pat die cik haatindan ne mesaj at ne ara engelle her yerden
01 YorumlaAçık sözlü ve dobra olmalısın. Bazen söz geçirmen gerekir.
00 Yorumla3 defa defol defol defol dedınmı dınende ayrılmıs sayılıyorsun yoksa o boşol boşolmuydu :(
00 YorumlaZaten baştan söylemişsin sen sevemiyorum seni ilişkimi bitirmek istiyorum de bu kadar yapacağın
00 Yorumla- +1 yıl
Çok zor çıkarırsın hayatından çünkü bende çıkaramıyorum hayatımdzn ve beraber oldugum adam evli 2 tanede çocugu var beni çok kıskanıyor ayrılmak istemiyor benden karısından gizli benle yatıyor birlik oluyor
01 Yorumla - +1 yıl
Şahsen ben sessiz sedasız çıkıyorum. Mesela mesajlarına daha uzun ve kıza öz cevaplar verebilirsin.. konuyu uzatmamalısın bir de görüldü atmak işe yarar
11 Yorumla - +1 yıl
eger hicbir sey hissetmiyorsan direkt ona soyle ve israr etmez sonucta :d? istemedigini net bir sekilde onunla konus. eger soylemezsen her gecen gun daha cok baglanir ve uzulur
01 Yorumla - +1 yıl
açıkça konuş olmayacağını söyle ve ondan uzaklaş başka yol yok.
04 Yorumla- +1 yıl
olması gereken bu belki de.
- +1 yıl
o zaman doğru olanı yapmışsın demektir :)
- +1 yıl
Açıkça tüm görüşlerini belirt erkekler ikilemleri sevmiyo net olucaksın ve onun için geçerli bi sebebin olmalı yoksa çok takılır buna başka sebep arar altında
00 Yorumla - +1 yıl
Cocuğu bana sal sen en iyisi igini falan ver yoksa bu çocuk çok kırılıcak biz onu düzeltiriz ince düşünen kız seni
01 Yorumla - +1 yıl
Bence git söyle yani istemediğin bir ilişki yaşamak zorunda değilsin o da üzülür belki ama hayır demeyi bilmeliyiz Kadınlar olarak😊
01 Yorumla - +1 yıl
Başka birini akarak ya da aklına gelmeyecek şeyler yaparak
00 Yorumla - +1 yıl
Een güzeli burda yazdıklarını daha nazik Bir şekilde ona söylemek. Bahaneler daha çok üzer ve insana hem umut hem şüphe verir.
00 Yorumla Hakkını helal et. Seni sevmiyorum. Seni de kendimi de oylamak istemiyorum diyebilirsin.
04 YorumlaO seviyeye gelene kadar neden bekledin ki? Nirde kırmak istemiyorum diyorsun, gerçekçi ol.
05 Yorumla- +1 yıl
Bak arkadaşım. Basta iyiydik ama ben hemen sevgili olarak düşünmek istemedim arkadaş olmak istedim ama beni sevdgni şartlar ne olursa olsun yanmda olacağını söyledi ben sevemiyorum kalbimiz şıpsevdi degl. Çabaladım kırmamak için ama keşke kirsaydim diyorum. Onu kırmamak için kendimi kırdım ama bana yanls yaptı. Başka kiza benle konuşurken özlüyorum demiş. Kızı buldum anlattı. Benle konuşurken başkasını ozlyormus. Sence hakediyor mu bu davranışımı. Daha beter davransaydım keşke
- +1 yıl
Hayır üzüldüğüm tek şey ondan beklemedigim şeyi yapması. Ben onu dürüst efendi bi adam sanmistim onu üzmekten öyle korktum ki istemedigim halde kendim onla konustum o kırılmasın şans tanıyım bu ilişkiye diye ne bileceksin şerefsiz olacağını. Ince düşünen incinir.. 10 numara laff
Bence kendini uzaklaştırmaya çalışma açık bir şekilde onunla konuş yoksa diğer türlü daha çok üzülür
01 Yorumla- +1 yıl
Soguk davranıp yoluna bakacaksin, sonrasinda zaten anlayacak yerini ve gidecek.
01 Yorumla - +1 yıl
İstemediğini direk söyle insanları bu kadsr düşünürsen kırılan taraf hep sen olursun çekingen olma
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bende öyleydim yaşayarak öğrendim kendimi hâlâ değiştirmeye çalışıyorum içimdeki o merhamet gitmiyo çok da acımasız olmamak lazım ama en azından bu kadar düşünceli olmak kişinin kendisine zararlı Allah yolunu açık etsin
Mesajlarına geç bak geç cevap ver, sohbeti kısa kes zaten max 1 haftaya konuşma biter
01 Yorumla- +1 yıl
Dürüst olmaktan çekinme kırılsa bile sevmiyorsan istemiyorsan ona söylemelisin
03 Yorumla- +1 yıl
Bana hep yanındayım ne olursa olsun diyor. Haklisin dürüst olmam gerekiyor ama nasl söyleyeceğim konusunda bi fikrim yok. Sadece denicem bi hafta kadar bakarım duruma o şekilde söylemeye çalışırım daha dün konuştum hemen karar verme biraz. duruma bak olursak oluruz dedi zaman tanıyalım dedi bende tamam demek zorunda kaldım
- +1 yıl
1 hafta içinde hislerinin değişeceğine inanabiliyormusun peki
Bunu kibar bir dille anlat ve üstelerse de engelle yapacak bişey yok
00 Yorumla- +1 yıl
Kiŕilacak ama napalim acik acik de sevemiyorim de
05 Yorumla- +1 yıl
Şunu anladım ki yakışıklı olması zengin olması hiçbi ise yaramıyor. Gönül hissedemedikten sevemedikten sonra gerisi boş. Bana beğendiğim eşofman takımını alacağını söyledi ben ısrarla istemedim alma sakın dedim sanki onu kullanıyormuş gibi😏 ben hiçbirini istemyorum ama söyleyemiyorum sadece olamayabilecegimizi de söyledim ama sonrası ne olur blmyorum
- +1 yıl
Ya herhalde sevemedigin biri dunya harikasi olsa ne olur
- +1 yıl
Oyle olur zaten nerde ise yaramaz var onu severiz nerde adam. var ona kanimiz isinmaz😏
- +1 yıl
Bu sorunun cevabı yok bence
00 Yorumla - +1 yıl
kibarca ayrıl
41 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Net bi şekilde konuş.
010 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Denemek nedir ya. Hislerin yoksa yoktur arada elektrik yoksa yoktur. Bu durum yüzünden değer verdiğim bi arkadaşımı kaybettim. Ona gel deneyelim diyemezdim çünkü hisler nettir.
- Cevap sahibi+1 yıl
Kendisi durumu bile bile kabul ettiyse. Söyle yanlış tanımaz üzülür ama geçer.
- Cevap sahibi+1 yıl
Sana da hak veriyorum. Zamanı geldiğinde konuş ve kendini suçlu hissetme.
- Cevap sahibi+1 yıl
Hayır vicdanlık bi durum yok. ilişkilerde böyle sevsen de bir gün son buluyor değil mi. Öyle düşün.
- Cevap sahibi+1 yıl
Evet geciktirme konuşmayı.
- +1 yıl
Yerden taş alıyor gibi yap kaçar zaten
00 Yorumla Sıktır git değişiklik! Diyerek
01 Yorumla- +1 yıl
bosver ayolll onu bunu
01 Yorumla seni sevenle ol her zamn
03 Yorumla- +1 yıl
Engelle
06 Yorumla- +1 yıl
Çünkü başka yolu yoktur. Uzatmanın gereği yok bazen.. olmayan şeyler için
- +1 yıl
İlk olayınizin benzerini yaşadım... Üzücü
- +1 yıl
Haklısın ilahi adalet. Var
- +1 yıl
Ben de artık elimi ayağımı çektim aşk meşk bize gelmez
- +1 yıl
Acıkca bir sey hissetmediğini söyle
01 Yorumla - +1 yıl
Yavaş yavaş sanalda konuşurken uzaklaşmaya başla
01 Yorumla Hayatına aldıgın kişiye hayatımdan cık de😃
01 Yorumla- +1 yıl
çocuğun instagram adını ver gerisini hallederim
01 Yorumla Git dersin gider
09 Yorumla- +1 yıl
İğrenç şeyler yapmaya çalış kaçarsan kovalar
00 Yorumla - +1 yıl
Direkt kt söylemelisin bence
00 Yorumla - +1 yıl
Kendini başka şeylere verereek 🙃
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Derhal bana ulaşırmısın şu an ağlıyorum ya
04 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Takip ediyorum seni kullanıcı adım fotofato34 takip et sende beni yazayim
- Cevap sahibi+1 yıl
Gizliden çıktım canım
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Üzmden olmaz
05 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
sonrasında daha çok üzülür. başlangıçta az bi üzülse daha iyi onun için
- Cevap sahibi+1 yıl
woow yavaşşş:)
- +1 yıl
Sektir git de
11 Yorumla Engelle hgobhbkk
02 Yorumla- +1 yıl
bb de
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Merhabalar
Geçmişte yaşadığınız ilişkinin yoğunluğu nedeniyle kendinizi yeni bir ilişkiye kapatmış olabilirsiniz elbette ama mutlaka yeniden birisine bir şeyler hissedeceksiniz. Bunu tamamen eski ilişkinize endekslemeyin.
Şu an bulunduğunuz durum ise tamamen karşınızdaki insana hiçbir şey hissetmemenizden kaynaklanıyor. Kendinizi denemek için zorlamayın. "Acaba bir şey hisseder miyim" diye bir şey söz konusu değildir. Çünkü hisler tutulabilen veya yön verilebilen bir şey değildir. Örneğin; diyorsunuz ya eski ilişkimde hak etmeyen birine çok değer verdim" diye.
Siz sadece sevdiniz ve içinizden ne geliyorsa onu yaptınız. Dolayısıyla hayatınıza yeni giren veya girecek olan insan içinde hisleriniz sizi yönlendirecektir. Bu enerjinizin karşınızdaki insanla uyumlu olmasıyla da alakalı bir durumdur. Bir insan çok iyi olabilir, çok sevecen olabilir, çok fedakar olabilir, çok çok çok... Bu demek değildir ki illaki bir şey hissedeceksiniz, illaki seveceksiniz demek değildir. Bu kendinizde kurduğunuz baskı sizi daha çok karşı tarafa iter. Bunun olmayacağını açık açık söylemenizde fayda var.
Ucu açık mesajlar ve konuşmalar yapmamak gerekir. Kırmadan, dökmeden güzelce açıklama yapıp istemediğiniz bu durumdan çıkmanız gerekir. Akabinde muhasebe yapmadan, olayı sündürmeden kendi huzurunuza dönün.
Bu evli biri içinde geçerli mi eski sevdiğimi unutamadım ondan kurtulmak için bir an da başkasıyla evlilik kararı aldım eşim o çok çok çok lardan biri ancak 2 yıldır sevemedim ayrılmak istedim o kendisini sevmemi bekliyor hatta ailemde aynı eşimi severim diye bekletiyorlar beni bende kendimi zorluyorum sevmek için geçmişi silmek için başaramazmıyım çünkü sevdiğim o kişiden hayır yok bana ben eşimi sevmek istiyorum ondan kurtulup bu mümkün değil mi?
Bir an da alınan kararlar, adı üstünde acele ve sağlıksız kararlardır. Kendi hayatınızı etkilediğiniz kadar karşınızdaki insanın da hayatını etkilemiş olursunuz. Evlilik olayı başlı başına ayrı bir konudur, düşünürken karar vermeden önce zihninizi sakin tutun lütfen. Eşiniz bu durumun farkında mı net olarak. Ayrılmış olduğunuz anı ve onunla geçen anı düşünün. Kendinizi tam olarak nerede görüyorsunuz. Evlilik birliği içerisinde de alınan kararlarda birlik ve anlayış önemlidir.
Oda farkında ayrılmak istedim ancak kabul etmedi kendisini sevebilceğimi düşünüyor zaman istiyor böyle tuhaf bir durumun içerisindeyim 😞 eşim ve evlilik durumu şartları çok iyi ama kalbim aklımla zıtlaşıyor mutlu olamıyorum 😔
Kesinlikle haklsiiniz. Ama sevgi bi anda olmuyo çok zaman alıyor. Ve en kötüsü hep yanlış insanlara güveniyoruz
Keşke bi anda silebilsek. Kırmaktan o kadar korkuyorum ki
benim en buyuk sorunum hayir diyemiyorum kimseye
Hayatınıza aldığınız kişiyi başlarda tanımaya çalışın. Tanımadan çok fazla anlam yüklemek sizi hayal kırıklığına götürür. O zaman da bu insan yanlış insanmış diyebilirsiniz. Aslında başlarda da öyledir ama o an ki heyecan ve beklentilerin fazlalığı bunu görmenize engel olabilir. Doğru insanlarla karşılaşmanız dileğiyle ❤
Çok teşekkür ederim. Umarım herşey daha güzel olur ☺❤