Harikasiniz KS🙏🌹🎶🎵🎶😅
Aşk evliliği mi, mantık evliliği mi?
Harikasiniz KS🙏🌹🎶🎵🎶😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Mantık evliliği içi boş bir şey. Birini sevmeden, kalbinden olmadan nasıl yapabilirsin? Ona nasıl dokunup, nasıl ait olabilirim ki?
Aşk evliliği isterim, sevdalanmak isterim. Mantığıma uyumasa bile, uydurmak için çabalar, emek veririm.
Bazen olan şeyler zoruma gitse dahi ben aşka küsmem, aşık olmadan evlenmem. Aşk yoksa ben de yokum, evlenmem.
Yani aşkla evlilik alakasız geliyor bana da.
Hergün gördüğün birine ne denli aşık kalabiliyorsun? Büyüsü bozuluyor dediğin gibi. Sevgiye dönüşüyor. O tutkuyu tekrar yakalamak için binbir takla atılıyor vs. hem mantık hem de aşkın içinde bulunduğu evlilik. Yani eğitimsel ve zihinsel olarak denk aileler anlayaşabiliyor durumda olacak ve ikinizin de arasında güzel bir çekim olacak. Evlilik zor farklılıklar daha da zor yapar onu. Bin düşün bir evlen diyerek kapatıyorum.
Evet guzel bir aciklama olmuş büyü bir yerde bozuluyor maalesef😀
Aşık olmadığın biriyle evlenmek ne zamandan beri mantıklı olmuş oldu?
Hayatına giren insan sevgini kazanmalı. Sevgi zamanla, güvenle, sadakatle ve aşkla kazanılır. Zaten uyumsuzsanız o ilişki yürümez.
Aşkla kastedilen o tutku uzun vadeli sonuç vermez. Gerçek aşk tutkuyla beraber huzur taşımalıdır.
Yani hem kalbine hem aklına dokunmalı.
Mantık diyorum. Aşk zaten 3 yılda bitecek. Mantık evliliği yapılan kişiye de süreç içerisinde aşık olma ihtimali var. O yüzden mantık diyorum. Ama aşk evliliği yapmaz mıyım? Asiksam yaparım. Sırf maddi sebepten dolayı da sevdiğim kızla evlenmemezlik yapmam. O da buna rağmen çalışabilir. Bir bölüm okuyabilir. Okumuyorsa da başımın tacıdır.
Cevap
25Cevap
Aşk 😂mantık zaten devre dışı kalıyor aşık olunca miss gibi Hahaaa
Evliliğin her türlüsüne karşıyım! Bence evlilik, öncesinde var olan tüm duyguları yok ediyor..
Bu şarkı ile cevap vermek istiyorum 😃
Bana göre hiçbiri. Sırf zengin hertürlü maddi imkana sahip malı mülkü var bıgun malı mülkü hersyi bana kalacak parasını yerim istediğim özendiğim lüks hayatı yaşarım diye düşünüp evlenmem. Saglıgım yerınde calısıp kazanacak durumdaysam eyvallah etmem kımseye. ıstedıgım hayati kendi ımkanlarımla kazanıp çabalar yasarim. Ne aşk evlıliği ne mantık 2 sininde ne oldugunu cok gözlemledim cok ıyı biliyorum kimsenin kahrını derdini cekıp hizmet edemem bekar kalirim hesap vermeden kimseye kafam rahat sakın hayatımı huzurla yaşarım
Uzmanların söylediğine göre aşık olduğumuz insanla aramızdaki aşk yerini sevgiye bıraktığı noktada evlenmek en güzeliymiş çünkü insan aşık olduğu zaman gözü kör oluyor eğer mantık evliliği yaparsanda bir insan olarak ruhunu besleyemiyorsun sanki evliliği bir iş ortaklığı gibi yaşıyorsun bence en iyisi aşık olup sonra sevgiyle ve saygıyla anlaştığın uyum sağladığın kişi ile evlenmek
Ask evliligi tabiki. Ben gozlerinde kaybolmadigim icimi isitmayan adamla ayni yatagi paylasamam. Mantigini kullananlara helal olsun nasil yapiyorlar bilmiyorum.
İki özelliği bir kişide toplayıp onunla devam etmeliyiz :)))
No evlilik, yes huzur 🎈😄
Mantık evliliği ama içinde aşkta olacak..
İçinde aşk olmayan evlilik mantıklı değildir ve aşk iki taraflı olmalı, mantık evliliğinden kastım maddi yönden değil çiftler karakter olarak birbirine uyum sağlamalı
Aşk evliliği kesinlikle mantık beni bir yere kadar götürür ama aşk uçsuz bucaksız bir şey...
Mantık evliliği yaptım yürümedi... şimdi ikiside uzak olsun...
Aşksız mantığın içi boş oluyor mantiksiz aşkın temelleri o yüzden belkide yurumeyisi... saygı sadakat sevgi mihenk taşı olmalı
Evet aynen..
Taşlar yerine oturduktan sonra gerisi önemli değil zaten.. ufak tefek esnemeler olur yeri gelir depremlere dayanır...
O yüzden mihenk taslarini doğru seçmeli ve usulüne uygun yerlerine koymaliyiz...
😊😊
Teşekkür ederim..
Yarı aşk yarı mantık diyerek orta yolu bulmak istedim 😂
Buldurmaya çalışacağız artık ne yapalım bu devirde ne tam aşk ne de tam mantıkla ilişki yürütülmüyor 😂
😂😂
Sadece aşık oldugum icin evlenmek istemem. Sonucta aşık oldugum kisi mantığa uygun olmayan biri olabilir. Sonucta kalp bu. Kimi sever belli olmaz
Tek başına ikiside yeterli değil.
Evlilik yapacağın kişiye karşı aşk da duymalısın, mantık da olmalı.
Birinin eksikliği düzeni bozuyor cıx olmuyor.
Kişiye bağlı karaktere bağlı.
Misal; lüks e düşkün biriysen ve bu güne kadar öyle yaşadıysan sana yaşadığın standartlar da ama altına düşmeyecek şekilde yaşam sunabilen birisiyle evlenmen lazım aksi halde çok sıkıntı çekersin.
Ama birisini seviyorsundur ve o hayatı sana vaadedemiyodur ancak katlanabilecek birisiysen olabilir aksi halde olamaz yani aşk mantık evliliği seçimi insanın karakterine bağlıdır.
- Aşk evliliği: Ne yaşatırsa yaşatsın bir değeri, saygı duyulacak bir yanı var.
- İki durumda da sıkıntı çekiyorsak, ikisinden de uzak durmamız gerek:
Kendimiz için değilse de, başkasının dengelerini bozmamak için yapmalıyız.
- İki durumda da sıkıntı çekiyorsak, ikisinden de uzak durmamız daha faydalı olur:
Kimseyi kırmamış/sıkmamış/kafasını karıştırmamış, içimiz de bulanmamış olur.
Aşkta mantık aranmaz ama evlilikte hassas bi konu o yüzden herkesin karakteristik özelliğine göre hangisi daha uygunsa onu tercih etmeli diye düşünüyorum.
Ask evliliği her gecenin sabahında güneşe yaninda sevdiğinle uyanmaktır mqntik evliliği ise kasaptan alınan bonfile gibidir yersin saman gibi ne koklayabilirsin gül gibi ne sarılabilirsin üşümüş gibi ne de gozlerin patlar ay ışığı gibi mantık evliliği pilli fener gibi pili bitince biter qdk evliliği mum gibi hem sen yanarsın hem o dönerse de beraber soner ama sonene kadar başbasa yanarsin
Vardır ikisinin ortası çok bi beklentim yok aynı şeylere üzülüp aynı şeylere güleceğim biri olmalı ve kesinlikle kedi sevmeli 😅
Aşkta olsunn mantıkta başak burcuyum ikiside olmalı😄
Evlilik için aşk yeterli değil bence ama onsuzda olmamalı yani ikisi de olmalı
Bu yaşlarda olursa aşk olur 35ten sonrası artık mantık evliliği olur benim için
Evlilik erkek için nafaka ihanet dolandırma ve Başkasın dan çıkan çocuk aşk mantık fark etmez
Aşk evliliği bence ancak koşulları da konuşmak gerek.
Mantıklı olan aşk olur. 😃 Mantıksız öyle her gün birine ölen insanoğlu aşkı işe yaramaz.
Aşk olmadıktan sonra mantık bişeye benzemiyo. Hem mantık hem aşk
Bence mantik evliliği ya da gorucu usulu cok guzel
Mantıklı bir aşk evliliği...
Evlenmemek diyenlerdenim🤚😅
https://youtu.be/mKm1lxSEsB8Amann ne değişiyor ise, ikisi de evlilik sonuçta.
Ne tam olarak aşk ne de tam olarak mantık diyebilirim. Yeri geldiğinde aşkla yeri geldiğinde mantığınla hareket etmen gerekir. Bu yüzden ikisinin de dengeli bir şekilde olması en ideali
Aşk ama mantıksız bi aşk da olmasın dengeli olmalı her şey... düşünüp tartılmalı bazen
İkiside değil
Mantıh, ama hiç sevmediğin biriyle de olmaz. Duygusal olarak da yakınlık duyduğun biriyle mantık derim bu yüzden
Ben sevgi evliliği diyorum. Sevdiğin biri ile evlenmek kadar güzel bir şey olamaz. Sevgi ateşlenirse zaten aşkı da getirir bence aşk anlık olan değil de çiftlerin birbirine karşı bağı tutkusu sevgisi saygısı arttıkça gelen, gelişen bir şey.
Mantığa doğru kayıyor insanın yaşı geçtikçe de evlilik de mantığa yatmıyor bu koşullarda
Aşk bitiyor o yüzden mantık bence
aşkı bulamadım bu gidişle mantık görünüyor
Mantık evliliğine karşıyım
Mantık evliliği yaparım yaparsam
En iyisi hiç evlenmemek
Her türlü sıkıntı, en iyisi evlenmemek kafa rahat.
Mümkünse hiç evlenmemek
Kesinlikle mantık evliliği
bence de ya çok mantıklı
İki şık arasında kaldım 🤦♂️
Olursa aşk evliliği öncelik olmazsa belki mantık
Mantık evliliği tabiki.
Aşk geçici mantık evliliği doğru olan.
Mantık
Evet
Hemşo çıktık oda iyi 😄
Evet merkez
Kesinlikle aşk ama mantıklı aşk