Neyse olsun olsun, cansınız
Aşk evliliği mi, mantık evliliği mi?
Neyse olsun olsun, cansınız
Lütfen cevaplarınıza nedeni ile yazarsanız sebebini anlayalım, sadece aşk ya da mantık yazmayın lütfen
Aşk evliliği ve mantık evliliği her ikisi de farklı dinamiklere dayanan farklı tercihlerdir. Aşk evliliği duygusal bağlantıya dayanırken, mantık evliliği daha çok ortak çıkarlar ve uyumluluk üzerine kurulur. Her iki tür evlilik de farklı durumlarda başarılı olabilir, çünkü her çiftin ihtiyaçları ve tercihleri farklıdır. Önemli olan, hangi tür evliliğin sizin ve partnerinizin mutluluğunu ve sağlıklı ilişkinizi destekleyeceği konusunda karşılıklı anlayış ve iletişimdir.
Ben her konuda mantığımi kullanıyorum o zaman insan daha fazla mutlu olur diye düşünüyorum. Kültür uyumu önemli anlaşmak önemli eğitimden ziyade aynı dili konuşmak çok önemli bir de inanç muhafazakar insan içki içen biriyle ya da tam tersi onunla yapamaz o yüzden aşk meşk palavra gelir de bir o kadar önemli üstelik sağlık önemli engelli olan kişiyle çoğu kişi evlenirim diyorlar ama evlenmez ben mantık evliliği diyorum 🙂
Herşeyden önce insan ailesini de düşünecek evlenirken her iki tarafta başka bir aile içinde oluyor, anlaşmayı bilmek kabul etmeyi bilmek gerekir. Ben oğlunu kızını aldım annesi babası beni ilgilendirmez diye bir şey yok çok da etkiliyor. O yüzden evlilik hem şans işi birde insanın kriteri olacak ona göre evlilik yapacak, %100 olmazsa da uyum çocukluk olacak.
Evliliğin kendisi saçmalık evlilik düşünen bir insan değilim herkes benim için vazgeçilebilir bir boyutta ben aynı evde yaşayabileceğim bir arkadaş ararım onunla evlenmem aynı evde yaşarım bir sürü çocuğumuz olur evlilik dayatmadir 👏👏
neden dayatmadir
Mantıklı aşk evliliği desem olur mu? 😃😃 olmaz diyorsan aşk evliliği diyorum
Mantıksız evlilik seçiyorum o halde ben 😅
Biraz yandı evet teşekkür ederim 🙄🙄
Hiç düşünmeden cevap veriyorum aşk evliliği
Sen yaptın da ne oldu
@Bay_Nutella ben aşk evliligi yapmamıştım ama görücü usulü evlenmistim arada çok fark var
Kusura bakma arkadaşım ben ona aşık evliliği zannetmiştim
@Bay_Nutella estafurullah hiç sorun değil 🙋 hayır canım aşk evliligi değil ben eşimle tanışmıştım bir tanıdık vasıtasıyla bir hafta sonra sözlendim zaten ve nişanlımla hiç gezme tanıma şansımda olmadı ben evlendikten sonra tanıdım eşimi Ama eşim de kötü bir insan değildi ayrılma sebebimiz de ikimiz ile alakalı değil kaynanam ile alakalıydi benim eşimle şahsi bir sorunum yoktu sadece bizim arkamızda duramadi çoluğuna çocuğuna yuvasına sahip cikamadi tek kusuru buydu
Bunların kimliklerinde erkek yazmasın lütfen
@Bay_Nutella boş ver geçti gitti herşeyin hayırlısı diyelim nasipten öte yol yok demişler 🙏🙋
Yeni aşk'lara açik mi kalbimiz😍
@Bay_Nutella bilmem gönlüm okadar yoruldu ki ne yeni birini tanımaya nede uğraşmaya cesaretim de yok gücüm de ama hayat ne gösterir bilinmez büyük konuşmamsk lazım nasip diyelim ama şu an öyle bir düşüncem yok
Zaten iki tane evladın var. Yeter sana onlar
Cevap
31Cevap
Aşk evliliği
Aşk evliliği ya yemişim mantığını sevmediğim biriyle niye evlenim
Gerçekten saygı ve güven önemli benim için ve beni sevecek biri
Zaten bizim ailde herkes aşk evliliği yapıyor ki amcam dedem babamın amcaları vs... bigi
aşkda yürümedi mantıkta yürümedi. ama aşk olan beni çok yıprattı aşık olduğum kişi tarafından. bundan sonra mantığımla hareket etmeyi düşünüyorum ve içimede sinerse tamamdır.
Sevgi evliliği… bibrine değer vereceksin… her anlamda bu değeri sosnuza kadar sürdürecek kadar Yüreğin olacak… sonra hayatını birleştirmek için evlenilir …
Ciddi düşündüğüm birisi olursa direk aşk evliliği ama hayatımda kimse yok
hayırlısı olsun
Evliliğin kelimesini bile düşünmüyorum Bu aralar O yüzden 3. seçenek
Bu yaşa göre degişir, ergen aşk der yetişkin mantık der. Bu kadar basittir cevabı.
Evlilik her ikisinde de sıkıntı. :) Başaranlar genelde mantıkla hareket edenler.
Aşk istiyorum. Yükselmek yüksek hissetmek istiyorummmm
Mantikli aşk evliligi istiyorum😀
İkisi de aynı anda olmalı. Mantıksız aşk evliliği olur mu hiç? Seviyorsanız mantığınıza da uymalı.
Mantık yaptim , sira aşkta 😂😂
3 şıkkı alayim...
Bu zamanda, mantık evliliği.
İçinde bolca mantık olan aşk evliliği
35 yaşına kadar aşk sonrası mantık
Görücü usulü evlilik diyorum
Aşk evliliği tabikide
Mantık evliliği
İkisi bir arada olmaz mı
Aşık olup mantıklı evlilik yapmak
Evliliğe gerek yok
neden