Sevgilimle daha dün buluştuk bugün sabah bunları dedi ve engelledi heryerden neden böyle yaptı sizce bu dedıklerı doğrumu yA bi insan bukadarmı acımasız duygusuz olabılır.
Sevgilimle daha dün buluştuk bugün direkt bitirdi, neden böyle yaptı?
Üzülerek söylüyorum ama ilk buluşmadan sonra bu şekilde davranmaya seni beğenmediğini gösterir. Senden kurtulmak maksadıyla sevdiğim başka biri var diye yalan söylemiş. Gerçekten sevdiği biri olsaydı sana ayıracağı vakti ona ayırırdı diye diye düşüyorum. Aslında güzel bir kıza da benziyorsun. Giyim tarzında gayet hoş. Neyini beğenmedi anlam veremedim. Acaba bir anlık hevesle mi buluşmak istedi? Sanırım sonrasında da pişman oldu. Bazı insanlar gerçekten çok kalpsiz. Karşı tarafı sevdiğini inandırıp hevesleri geçtiğinde yarı yolda bırakıyorlar. Böyle yaşanmışlıklara denk geldikçe insanlardan iyice soğuyorum. Umarım bundan sonra seni gerçekten sevecek, duygusu sonradan değişmeyecek bir erkekle karşılaşır mutlu olursun. O malum kişide ömrü boyunca hiç mutlu olamasın..
Merhaba, Başıma gelen bir durum. Ancak bu şekilde geçiştirmemiştim. Dilerseniz anlatayım, bir erkeğin neden böyle yaptığı ile ilgili kafanızda bazı şeyler belirginleşebilir. Biri ile tanıştım sanaldan, konuşması falan gayet iyiydi, fotoğraf atıyordu gayet güzel görünüyordu. Bir gün buluşalım dedim, tamam dedi ve buluşmayı ayarlayıp kendisi ile görüştüm. Fotoğraflardaki kızla alakası yok gibiydi yüzü hariç. Gerçekten çok soğumuştum ve o şekilde davrandım. Bir daha ne zaman buluşacağımızı sorduğunda ise "sevdiğim var" yalanının ardına saklanmak yerine onu beğenmediğimi açık şekilde belirtip bitirmiştim. Kızım sana söylerim gelinim sen duy, güzellik kavramı çok farklıdır sevgili dostum. Siz siz olun, kendinizi güzellik kavramı farklı diye sizi güzel bulmayan birinin fikirleri için kendinizi üzmeyin ne olur. Kendinize iyi bakın. Işıkla kal...
Merhaba, açıkçası karaktersiz bir erkekmiş yani bu şekilde ifade etmem hiç hoş olmadı belki ama ne düşündüğümü tam olarak bu sözcük karşılıyor. Ne istediğini bilmeyen, hovarda bir tipmiş sevgiliniz. O yüzden böyle bir şey yapmış yani ciddi, olgun bir erkek olsa her şeyi bir anda kestirip atmazdı ve sizinle ilişki halindeyken gözü başkasında olmazdı. O yüzden bir daha kesinlikle böyle bir insanla muhatap olmayın. Gerçek yüzünü görmüş oldunuz yani öyle düşünün ve sıkmayın canınızı. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
En azından açık olmuş sana karşı. Oyalamasından daha iyidir. Belki o da görüşerek emin olmak istedi duygularından. Başta ne istediğini bilmek her zaman daha iyidir
Ama hep kadınlar suçlu dimi? Sevdiği varsa niye seninle sevgili olmuş. Ben seni gaza getirmek istemem ama bunun bu yaptığını onun burnundan fitil fitil getirmeden rahatlayamazdım. Sürüm sürüm peşimde süründürmezsem bana da Sosi demesinler :D o derece. Son kez konuşmak yok, umrumda değilsin tavırları, sonra her yersen silip engellemek. Pes doğrusu. Küfür etmek gerek böylesine ama terbiyem müsaade etmiyor. 😌💅
Gitsin o sevdiğine.. boş ver üç kuruşluk insanlar için kendini üzmeye değmez.. Allah'a havale et.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir kere senin üslubun bir bayana yakışmayacak kadar terbiyesizce. Arka fondaki kız sensen güzelsin. Seni bırakması güzel olmadığın için değil. Kaba olduğun için. Sevgilim diyorsun direk küfür ediyorsun , mal diyorsun. Senin ayrılsan bile asker arkadaşın mı o? Önce sen bu tarzını biraz yumuşat. Erkekler kendi etse bile küfür eden kız sevmezler. Yanında da böyle kaba saba davrandıysan haliyle soğumuştur adam, bir kere buluştun diye evlenmek zorunda değil.
Çok sınırlenmıştım diye ılk defa mal dedım ve ben gerçektede çok zarif bi kızım küfür ağzımdan çıkmaz ayrıca öyle kötü alışkanlıklarım yok sigara alkol vs hayatımda hıc sıgara ıcmemiş insanım kendı kendınıze bişeyler uydurmayın be
Mesajlarda mal ve küfür yazıları gözüküyor , herhangi bir şey uydurmadım. Üstelik güzel olduğunu da söyledim. Sebebi ne olabilir diye soruyorsun ve bende diyorum ki tipten değil muhtemelen içerikten. Eleştiri kabul etmeyeceksen soru sormayacaksın kardeşim.
Eski Sevgilim bitcoinde para kaybetmişti. Onu utandırmamak için 2 sene boyunca bir bardak çay bile ısmarlatmadım. Ciddiyim 1 bardak çayını bile içmedim. Borcunu ödesin diye. Sonra onu ve sağlam dediği arkadaşlarını tekne kiralamış bir grup karı kız erkek karışık herkes sarmaş dolaş turda yakaladım. Yani demem o ki değmiyor ondan sonra çok hastalık çektim hala da devam ediyor rahatsızlıklarım şimdi sağlığımın peşine düşsem ben fayda? Lütfen üzülme. Üzüntü insanı mahveder.
Seninki de çok kötü bir durum ya. Soruyu soranın hikayesinden kötü bir hikaye. Kanım dondu resmen. Ben de hep diyorum zaten yanlış yapan insanı asla affetmeyeceksin. Ben öyle yapıyorum.
@FotoModel affetmedim zaten olan bana oldu 6 oldu 6 önce küçük bir kasabaya yerleştim halen yan komşumu tanımam atlatmaya çalışıyorum yapamıyorum hastalıklarla boğuşuyorum o kim bilir nerde kimlerin koynunda hep Allah’a sığındım onun için tek dileğim kendisi ölmesin ama en sevdiklerinin acısını yaşasın ve dilerim günün birinde giyeceği damatlık kefeni olsun 😢
Gerçekten üzülmemek elde değil. İnsanlara güvenip yarı yolda kalmaların çok hikayesi var. Kimisi ortaklık kurar dolandırılır, kimisi para emanet eder kaçar paranı vermez. Senin gibi bazıları da gönül emanet eder ve emante ihanet ederler. Sanırım en kötüsü de bu 3'üncü söylediğim. Zor. Çok zor. Sabırlar diliyorum.
@FotoModel ben resmen canımı emanet etmiştim ama ihanet etti evli olsaydık ya çocuk olaaydı o zaman daha beter yıkılırdım. Belki de böylesi daha hayırlı oldu bilemiyorum ama çok yandı canım. Alışıyorum. Hayatım darmadağın oldu yeni yeni kendimi toparlıyorum ama daha da kötüsü ne biliyor musunuz? Birdaha asla ama asla kimseye inanamayacağım. Güvenemeyeceğim. Bu yaralar kolay kolay geçmeyecek bu hepsinden kötü
Öncellikle Sesli harfleri yazmaya alışmanız gerekiyor. Konuya gelecek olursak sen her bir konuşmada "Ne diyon mk sen?, Mal mısın" tarzı şeyler söylüyorsan zaten adam senden ayrılmakla hayatında yapabileceği en güzel şeyi yapmış. Ayrıca başartü takan birisi küfür etmez. Keşke mensup olduğunuz din gibi kendinizde hayırlı olsaydınız. Ama bu saaten sonra hafız olsan bile senden olmaz 💅
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk defa öyle kelimeler kullandım cunku çok sevdim benım nasl biri ciddi olduğumu bılmedııgn ıcın böyle konuşuyorsun. Başörtülüğüm küfür etmem vs senı hıc alakadar etmez açığında küfür etmesi gunah benmi öğretiyim aşkım sana :)
Ya bu seni üzmek istemiyorum lafı ne kadar saçma. Bunu yaparak zaten üzmüş oluyosun. Üzmek istemesen sevdiğin biri olduğunu soyleyemezsin. Kızdan ayrılacak haddeye gelene kadar kim bilir ne kadar zaman geçti. İyi oyuncuymus demek ki hiç belli etmemiş. En tehlikeli insan tibi işte böyleleri.
Merhaba Geçmiş de yaşadığı ilişkisini unutmak için seninle sevgili olmuş ama buluşmadan sonra olmayacağını anlamış seni daha fazla oyalamadan üzmeden söylemiş
Hödüklükte zirve kimse kusura bakmasın yani.. Beş para etmez bi adamdan kurtulduğun için sevinmelisin bence.. Yazık buna harcanan her saniyeye.. Keyifli geceler..
Aslında o seni daha önce aklında bitirmişti ama sana hiç hissettirmedi. Bence iyi ki bitti. Sana daha evlenmeden ihanet eden bi insanla daha fazla ilerleyemezdin. Artık hayatına alacağın insana karşı daha temkinli olursun 🌱
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama ilk tanıştıgmzda o peşimden koştu çok hemde ben sonradan onla konuştum
Yani demek ki herkes biliyormuş nasıl biri olduğunu O zaman hiiiiç üzülmene gerek yok🤗 Sinir vardır kesin, seninle uğraştı zamanını harcadığı için Bu sinir de geçer, sonra güler yüzlü şekille yola devam 👏🏻🤝🏻
At gibi gidenler it gibi geri döner merak etme 😉 ister beğenmediği için isterse başkasını sevdiği için sebebi ne olursa olsun yaptığı şey karaktersizlik. Allah'ın sevdiği kuluymuşsun bak yol yakınken kurtarmış seni 👍
boş ver ya senin güzelliğinle ilgili olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimaal ilk takılmak istedi sonra ciddi olur diye bıraktı ilk baştan bırakması daha iyi
p. zevenge bak densiz tipe de bak şarlatana benziyor kızım kurtulduğuna dua et çift karakteri insan hatta karaktersiz bir insan çokta güzelsin eminim daha iyilerini bulacaksın
İyi günler karakteri buysa zaten şükür edeceksin değerin olaydı insan gibi sever sahip çıkabilirdi Sen dua etki seni kullanıp da bırakabilirdi daha dikkatli seçimler yaparak ilişki yürüt
@EslemDoğann Kendisini, kendisine yanlış yapılamayacak kadar büyük görmek asıl hastalıklı şey, ayrıca awk nedir ya.. kendisinde aw olan birisi bu lafı nasıl söyler
sorun erkek mi? şimdi ben de çocuğumu eşimi terk edeyim sonra karım da desin ki çocuğuma bak ben de ona, ne yapayım çocuğa 1000 tane yaparım çocuk yapacak gücüm mü yok, desem nasıl olur
Evet sorun erkek. Bunlar daha çocuk, aşk sandıkları şey üç beş günlük bir hoşlanma.. Acısı da ancak üç beş gün sürer ki ona bile gerek yok, beş dakika düşünmesi bile zaman kaybı. Yani ikisini bir tutamazsın.
Gizli üye olup fotoğrafını açık etmeseydin bari. :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yani güzelim “mk” diyen erkeklerle koşa koşa buluşan kızlar oyuncaktır. Seviyeli, kaliteli kızların peşinden koşmayı sever erkekler. Tarafını seç, ya yolluk olursun ya da ömürlük.
25 altı diyosun karekter 18 yaştan sonra oturur 20 de değişmez. Bu tarz tipler dediğin yaş aralığında karektersizdir. Ben zor severim kolay kolay çıkmıyorum hiçbir kızla ama sevdimmi de kolay kolay bırakmam sevmeden de çıkmam. Bana da laf vurmuş oluyorsun ve benim gibi olan diğer kişilere de
Tam bir liseli gibisin dediğimin duyarla ne alakası var anasını satayım, birisinin genelleme yapıp konuşmasını sevmiyorum. Duyar diyo lxöxözm değişen şey huydur karakter olmadığına eminim :)