Eşimin arkadaşı bana şantaj yapmaya başladı, nasıl kurtulurum?

Merhaba dostlarım, ben 8 yıllık evli birisiyim. Eşimle gayet güzel giden bir evliliğim var. Fakat eşim yeni doğum yaptı 1 aylık bir oğlum oldu. Fakat eşim hamile olduğu zamanda eşimin arkadaşının kuzeni ile konuşuyordum. Kendisi daha 20 yaşında güzel bir kız. Bu konuşma sırasında biraz fazla yakınlaştık. Eşim hamile iken bir kaç hafta birlikte olduk. Korunduk ama kız 3 aylık hamileymiş. İlk ne yapacağını bilememiş saklamış sonra da kuzenine söylemiş. Kuzeni de şimdi beni tehdit ediyor. Maddi yönden elimde ne varsa istiyor ve bu çocuğa da sahip çıkmamı istiyor. Gerekirse ev açmamı. Kızın ailesi de bilmiyor ve kız nişanlı. Eğer yapmazsam eşime söylemekle tehdit ediyor. Yakışıklı uzun boylu birisiyim fakat bazen eşimin arkadaşı da bana yürüyor. Allah günah yazmasın ama karanlıkta görsem korkarım. Şimdi ben bu tehditlerden nasıl kurtulur ve eşimin arkadaşı ile kuzeninden ve gayri resmi çocuğumdan kurtulurum. Dediğim gibi eşimle çok mutluyum fakat kadınlar cazibeme dayanamıyor bana yürüyor. Bende farklı bir heyecanı olduğu için takılıyordum şu an fena patlamış haldeyim. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili katılımcılar. Testimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Görüşleriniz bizim için değerliydi. Bu soruda ki bütün olay kurgudur. Bir psikiyatri öğrencisinin 4 dk da yazdığı kurgudur. Hepsi hayal ürünüdür. İnsanların ahlaksızlara ne tepkiler vereceği gözlemlenmiştir. Hepinize sevgiler. Soru ile bağ 48 saat sonra kesilecektir. Burası bir araştırma sitesi değildir. Üniversite için gizliden yapılmıştır.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Eşimin arkadaşı bana şantaj yapmaya başladı, nasıl kurtulurum? Sitenin de kafa karışık
Eşimin arkadaşı bana şantaj yapmaya başladı, nasıl kurtulurum?