Kadınlık gururunuzu aşırı derecede zedelediği için kadınsal içgüdülerle sürekli stalk yapıp kıyaslama yapıyorsunuz Sizi asla suçlamıyorum öncelikle anası var bu durumun çünkü aldatmalar erkeklerde duygusal derecede olmaz olduysa ki eğer bu durumda istemeseniz de sizinde suçunuz var erkek erkek gibi hissettiği kadınla beraber yaşamak ister siz diyelim ki sen erkek misin sen adammısın devamlı ona bu şekilde davrandınız bunu kadınlar ilişkilerinde hiçbir zaman sorun olarak görmez ama bu gerçekten ilişki bitirici cümlelerdir o da gidip erkek gibi hissettiği kadının yanında mutluluğu aramıştır erkek aldatmalarında toplumsal olarak hep erkeklerin iğrençliği görünür ama olayın özünde kadınların konuşma olarak şiddeti vardır kendinizi bu durumdan dolayı psikolojik olarak rahatlatamıyorsunuz çünkü siz elinizden geleni yapsaydınız ve eşinizi mutlu ettiğinize inansaydınız inanın bana bu durumu çok daha rahat aşardınız kafanıza takılmazdı ve kolayca kurtulabilirdiniz vicdanınız kendinizi suçluyor neden o kadınla beraber çünkü senden az konuşuyor çünkü onu dinliyor çünkü onun yanında erkek gibi hissediyor sözlü şiddet gerçekten günümüz toplumumun ön önemli sorunu haline geldi şunu unutmayın sizi aldatmış ve sizden ayrılmak istediğini boşanmak istediğini söylemiş hani yazıyorlar ya sana dönecek her zaman dönmüyorlar ablacım belkide çok mutlu olacaklar onun aldatmasın asla hafife almıyorum sadakatsizlik asla bir erdem değildir ama sizdeki bu kıyas olayını psikolojik olarak yorumunu size söylüyorum ve gerçek şu ki siz anlayaşamıyorsunuz ve sizin bir evliliğiniz hiç olmamış hep tek taraflı bir evlilik genelde de sonuç bu hayatınızda başarılar dilerim önünüzdeki yaşamınızda iyi bir insan olmaya çalışın iyiler her zaman kazanır
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKanun bakıyorum hep aynı tarih hep tekerrür ediyor.
Değmeyecek yüreklerde tutunma çabası, son nefesinde isminizi söyleyene tekme tokat.
Ne diye bilirim.
Ne desem boş.
Sonuç hep aynı.
Her zaman söylerim;
Mutlu olmak , sevmek , sevilmek bizim elimizde.
Bunların tam tersi de bizim elimizde.
Hayat herşeye rağmen devam ediyor maalesef.
Olmayan şeyleri oldurmaya çalışmak olmayacak duaya amin demekten başka bir şey olmaz.
Erkek olalım ya da kadın hiç fark etmez sonuçta iki cinste bir insan.
Önümüze bakıp kendimize yakışanı yapmak maalesef zorundayız.
Çünkü bu hayata 1 defa geliyoruz.00 Yorumla
konuşmuyormusunuz siz? ben nereden bilececeğiz?
Esra Erola çıkan erkekler gibi "hiç bir sorunumuz yoktu Esra Hanım diyip. kadın gelince asli bütün kusurlarını kabul edip bunların aslında "sorun olmadığını" iddia etmemek gerek.
insanlar aslında pek çok hatasının farkındadır ya işine gelmediğinden ya da görmezden gelmek ya da bazen şımarıklık yüzünden bunları önemsemez ama aynı çatı altında bunların hepsi karşıdakine batmaya başlar.
Bu yüzden 6 ay birlikte yaşamadığınız kimseyle evlenmeyin diyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirine söz veriyorsun… sonra sıkıldım soğudum …. her şey çok basit oldu…. erkeklik de mertlikte kalmadı….
bidr kötüler umursamaz sen umursayan tarafsın….
insani yönü yokmuş
47 Yorumla- +1 yıl
Aldatmak yerine ayrılması şu an çok daha iyi
Cevap sahibi+1 yıl@tonightistheidie tabiki zaten söz derken ona her daim sadik kalmaktan da bahs ediyorum ….
Soran+1 yılUmarım pişman olur ama pişman olsa da çok geç zaten… bir çırpıda bitirdi
Cevap sahibi+1 yılPeki bir şey soracağım …. Bu adam evlenirken gönülsüz mü evlendi …
Soran+1 yılNefes alamıyordu evlenelim evlenelim diye
Cevap sahibi+1 yılGerçekten mi?
Fedakarlık yaptı mı bekledi mi …. Veya hayatında bir değişiklik yaptı mı?
Ailesi ne diyor? Kızı illa evlenelim diye aldın 5-6 sene oldu bırakıyorsun çocuk oyncağımı bu kimse demiyor mu
Soran+1 yılOzelden yazdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
+1 yılKendini evli bir adamla birlikte olacak kadar karakter yoksunu, ahlak sınırları dışında yaşayan biri ile mi kıyaslıyorsun? Evlenirken söz verdiği eşine sadakati ve saygıyı gösterecek medeniyete erişememiş öteki karakter yoksunu mu stalklıyorsun? Yapma gözünü seveyim yoluna bak mutlu olmaya çalış. Seni istemeyeni sende isteme. Uzak dur kendine bir meşgale bul. Yaşatan, yaşattığını yaşamadan ölmez unutma. Bir yerden çıkar acısı elbet. İnsan birini onun eksikliğinden değil kendi karaktersizliğinden aldatır. Yol ver gitsin, sende kurtulduğuna şükret.
74 Yorumla
Soran+1 yılYorum için teşekkürler haklısın zamanla geçer umarım. Bir kişi yok zaten birkaç kızla takılıyor eğlence flört.. hayatıma odaklanmaya çalışacak gücü bulamıyorum bazen merak edip bakıyorum çünkü çok taze daha her şey çok hızlı gelişti. Daha bir ay önce beraber tatildeydik düşün..
- +1 yıl
Onu nereden takip ediyorsan engelle ve o uygulamayı bir süreliğine kaldır telefonundan bence. Tabiki merak etmen onu düşünmen çok doğal yıllarınız geçmiş birbirinizle sonuçta ama fazlası sadece sana zarar verir. Demek ki gerçekten değer vermişsin, vefalıymışsın ama o bunun kıymetini bilmemekte ısrarcı. Sende bu güzel yönlerini bunu hakedecek birine vermelisin ileride. Eğer çok zorlanırsan bir psikologla vs görüş daha kolay atlatırsın. İnsanın en yakınından ihanet görmesi çok zor bir durum çünkü. Ama emin ol kendine odaklanacak gücün var sadece duygularını biraz bastırman gerekiyor birazda zamana ihtiyacın var. Kısa sürede her şey yoluna girer umarım 🌼
- +1 yıl
Ve şunu da söyleyeyim sen hayatını yoluna koyduğunda ona pişmanlık yeni gelecek içten içe. Şu ana kadar bu şekilde bir çırpıda eşini boşayıpta pişman olmayan birini görmedim ben belki milyonda birdir falan. Ama şu saatten sonra pişman olsa ne yazar...
- +1 yıl
Çok doğru sağlam kafayala zaten onu bitirirsin...
+1 yılStalklamak, bu durumdan kurtulmanıza yardımcı olmayacaktır. Aksine, daha fazla acı çekmenize neden olacaktır. Çünkü eşinizle ilgili her şeyi gördüğünüzde, onu daha çok özleyecek ve onu neden kaybettiğinizi düşüneceksiniz.
Bu nedenle, eşinizle ilgili her şeyi görmeye çalışmaktan kaçının. Onun sayfasını takip etmeyi bırakın, onunla ilgili haberleri okuyup izlemeyin. Bu, sizin için zor olabilir, ancak kendinizi korumak için gereklidir.
Bu süreçte, kendinize zaman ayırın. Sevdiklerinizle vakit geçirin, yeni şeyler deneyin, kendinizi geliştirin. Bu, kafanızı dağıtmanıza ve yeni bir hayat kurmaya başlamanıza yardımcı olacaktır.
Ayrıca, bir terapist veya danışmanla konuşmak, bu süreçten kurtulmanıza yardımcı olabilir. Bir uzman, size duygularınızı ifade etmenize, bu durumu kabul etmenize ve kendinizi iyileştirmenize yardımcı olabilir.
Unutmamanız gereken şey, bu durumun sizin suçunuz olmadığıdır. Eşinizin size ihanet etmesi, onun kendi problemidir.
62 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim en iyi yorumdu
- +1 yıl
rica ederim, kendinizi fazla yıpratmayın başka şeylere odaklanın
+1 yılStalklamaya devam edersen hiç çıkamazsın bu işin içinden. Kendine yeni hobiler edin, bundan sonra nasıl bir yol çizeceksin onu belirle.
Kız senden güzeldir belki bilemiyorum ama senden güzel olması senin doğru düzgün yuva kurup onun evli bir adamla birlikte olduğu gerçeğini değiştirmez.
Bu hayatta güzellikten önce gelen şeyler vardır karekter, namus gibi... Bir kişide bunlar olmadıktan sonra güzel olsa ne olur? Hem seni aldatan onu aldatmayacak mi?
Sen boşanarak kendini kurtarıyorsun geriye değil ileriye bak kendine yeni bir hayat kur.
Umarım bundan sonraki hayatın çok daha güzel olur.
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum yorumun için kesinlikle haklısın sadece bu kız değil zaten başka kızlarla da yazışması ortaya çıktı. Boşanmak istemesinin sebebi isteiği insanlarla istediği gibi takılmak. Flörtöz biriymiş ben anlamamışım.
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aldatılan kişinin hissettikleri ;Güvensizlik, inançsızlık, “yaşanılan her şey yalan mıydı?” duygusu, Onun için artık özel değilim, ben değersizim hissi, kontrol edilemeyen düşünceler, sürekli aldatıldığını düşünme, aldatılma anını gözünde canlandırma, kendine acıma, travma hali, aldatan eşi aldatarak öç alma duygusu, partnere karşı öfke, partnerinin birlikte olduğu kişiyi merak etme, kendini o kişiyle kıyaslama, yaşama isteğinde azalma, intihar kurgulama, “kendine saygı”nın kaybı, aldatılma sonrası kendini suçlama, bir eş olarak yetersizlik duygusu ile kendini çökmüş hissetme, gururu kırılmış hissetme, çevreye, aileye karşı utanç. Bunları hissediyor olman gayet normal ama sağlığın açısından artık düşünmemelisin. Kendini yoracak aktiviteler bul, spor olur, herhangi bir müzik aletine olan öğrenme hevesi olur, resim yapmak olur.. Bedenini yormalısın ki düşünmeye fırsatın kalmasın. Bir gün her şey güzel olacak unutma.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler yorum için terapi alıyorum o da öyle diyor kendimi ondan başka her şeyle meşgul etmeye çalışıyorum. 🌹
Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Sende "ESKI" eşinin ana yaptığı gbi yapabilirsin kıyaslama yapman çok normal ama yapmaya gerek yok kimisi çöplükteki tilkiye gönül veriri kimisi saraydaki bülbüle. Dert etme o kaybeder kaybetti sende kanka ayağa falan yaş ayaklar onlar. Kanka ayağına girersen hersey olur yapar yaşarsın oda hoş olmaz. Varsa çevrende yoksa yeni ve konuşmalarıyla davranislariyla guven veren biri varsa onunla genel anlamda dertlesebilirsin sohbet bet edebilirsin. Gerekirse yeni bir ilişkiye başlayabilirsin kendini kıyaslama çünkü unutma sen hayata o kızlardan daha önce atildin ve deneyim sahibisin.
13 Yorumla
Soran+1 yılYorum için teşekkür ediyorum çok şükür rn büyük destekçim ailem ve arkadaşlarım.
- +1 yıl
Ne demek rica ederim böyle bir durumda kalmak çok zor bir durum ve süreç. Aile özellikle böyle durum ve zamanlarda çok önemli lütfen kendini kötü düşüncelerle basbasa bırakma çünkü sen kötü birsey yapmadın ve (eminim ki öyledir) vicdanin rahat olsun olmaya devam etsin. Bundan sonra da hayatına önüne ona gore devam et ve bak. Deneyim sahibisin sonucta
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKıyaslık bir durum yok, erkekler belirli yaşlarda halen bazı doyumlarını tamamlayamamış olabiliyor, konunun sizin herhangi bir boksanlığınız veya güzelliğiniz ilede uzaktan yakından alakası yok, kafanı dağıtmaya çalış, büyütürsen ve düşünmeye devam edersen çok uzun yıllar travmasını yaşarsın sağlıklı ilişki kurmanında önüne geçen bir durum haline gelir. Sebebi her ne olursa olsun, yapılan saygısızlık onun karakteri ile ilgili bir durum senin değil.
41 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler yorum için umarım zamanla geçer ☺️
Her insan kardeşim olamaz, kolay değil tabi bunu başarmak.
İnsanın seviyeyi bu kadar düşürmesi, önünde leziz yemek dururken iştahla tamam, herkesin yapabileceği bişey değil.
Sen sıkma canını.
Alacağını da sonuna kadar al.
Sikkkkktır et gitsin32 Yorumla
Soran+1 yılKüfür dışındaki yorumun için teşekkürler ☺️
bunu yapmak sadece kendi zamanından alıp götürür. o bunu yapıyor mu bi düşün. senin kendini yıprattığın kadar yıpratıyor mu? bu kadar sene içinde onun için yaptığın tonla fedakarlık vardır. bi düşün sence hakediyor mu şu an kendini bu kadar yıpratmanı? o nasıl hayatına tam gaz devam ediyorsa lütfen sen de kendine odaklanmaya çalış. başta böyle stalklamalar kıyaslamalar bana göre çok normal ama kendine zamanla bişeyler kattığında artık kıyaslayacak bişey de bulamayacaksın inan. kendine bişey katmandan kastım illa yeni bi hobi edin değil, edinsen çok güzel olur tabii ama bi aksam arkadaşlarınla çıkmak bi hafta sonu dolaşmak sosyalleşmek bile sana yeni şeyler katar ve emin ol bu tarz takıntılardan uzaklaştırır
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum yorum için 🌹 kesinlikle böyle yapmak en doğrusu ama arada kendime karşı koyamayıp merak edip bakıyorum ve üzülüyorum.
+1 yılAllah yardimcin olsun , Allaha havale et inan bi yuva yikarak onlar mutlu olamaz er ya da geç bak şuraya yaziyorum bi kac seneye esin pisman olacak
Stalk yapma engele ve sadece üzülürsn kendini yipratirsin hayatina odaklan hayatindan biseyler yap
Allah yar ve yardimcin olsun üzülme bacim herseyde vardir bi hayr bu sürecde Allaha sığın31 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler canım🌹🌹 Amin insaallah biliyorum en hayırlısı bu ama sabır lazım
+1 yılSen de çok daha yakışıklısını bul, senden ayrılması o ve senin için en iyi olan. Evliyken seni aldatmaya devam ettiğini düşünsene, berbat bir durum. Bir an önce de onu engelle, yapamıyorsan kendi hesabını kapa bir süre. Dizi ve film izle, aklından çıkar şu pisliği. Seni hak etmiyor zaten, bir programda erkek sunucu açık açık söylüyor "Erkek, kendinden daha ezik ve aşağıda olan kadını sever varoluş gereği" diye. Kadın ondan daha dik başlı, ağır başlı olunca, erkeğin "koruma" içgüdüleri eziliyormuş. Kendileri komplekse giriyormuş bu yüzden. En iyisi bu konuyu daha da derin araştır ve neyden kurtulduğunu kendin gör.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru açıdan bakmış konuya, doğru diyorsun şu an takıldığı bir kişi değil birkaç kız ve hepsi çok korkunc corap gibi sevgili değiştiren tipler. Nasıl kendini onlara layık gördü ve ailesini dağıttı anlamıyorum.
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbana göre yapmanız gereken her şeyi arkada bırakıp kendinize bir yol haritası çizmeniz zira yaşanmış onca zaman dilimi içerisinde mutlaka keyif aldığınız anlar olmuştur işte bunların hatırına salın gitsin yolunuza bakın.
ben öyle yaptım ha karşı taraf yapmadı ama çocuklarımız karşısında saygınlığını yitirdi
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız çok teşekkür ediyorum:) önüme bakıcam ben de
- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılSeninle evliyken demekki bu kişi varmış.
Tahminimce geri dönerse affedersin.
Ama hayatında birisinin olması ve evliyken olması senin açından avantaj. Bu durumu ispat edersen güzel bir ders vermiş olursun.
Sakın kendinde bir eksik ya da suç, ya da kıyaslama hissetme.
Kocası tarafından terk edilmiş bir arkadaşım , kocasına yaptığı hizmet ve ilgiyi anlatmıştı benim ağzım açık kaldı.
İlgi sevgi falan gidecek olanı tutmuyor.
Hata sende değil, senin öküzde kuzum.
21 Yorumla
Soran+1 yılYok mahkemeden tarih aldık net boşanıyoruz. Böyle güvensiz ilişkide ben de yapamam artık sadece eski günleri hatırlayıp üzülüyorum
- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılTatlım kendi hayatına kendi yoluna bak eşinin yaptığı tam bi karaktersizlik başka bi adı da var da terbiyem müsade etmiyor söylemeye üzülme gün gelecek seni çok arayacak pişman olacak dik dur ve gülümse biliyorum çok üzülüyorsun ama bu günler geçecek üzüldüğünü asla belli etme unutma hayat bumerang gibidir ne yaşattiysa aynısını oda yaşayacak
12 Yorumla
Soran+1 yıl🌹 teşekkür ediyorum canım ne güzel söyledin… herkes yaşattığını yaşar
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 💐
Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Aldatmak karakter meselesi.
Adınıza çok üzüldüm, umarım bundan sonra her şey sizin için daha iyi olur.
Ne yazık ki kadın kadına kötülük yapıyor bu dünyada oysa oda aldatilir.
Kıyaslama yapmayın, ve bence sağlığınız için takip etmeyin.
Dünyada en güzel insanlar bile aldatiliyor, eminim sizde güzelsinizdir.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum o sizin kalbinizin güzelliği 🌹🌹
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz yorumları okudum. Bazı insanlar çocukluklarında ilgi ve sevgi görmez. Dolayısıyla sonrasında buna değer biri olmadıkları düşüncesi ile büyürler. Biri ona fazla değer verirse de ben değersizim bu kişi bana bu kadar değer veriyorsa demek ki o da değerli biri değil diye düşünür. Bilinçli olarak düşünmese de öyle davranır. Dolayısıyla karşındaki kişi kendisine değer vermeyen birini yüceltmeye meyilli olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bakış açısı haklısınız 🌹 teşekkür ediyorum yorum için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 💐
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Boşuna üzülüyosun. Vicdan ve sadakat duygusu her insanda olmaz. Üzülürsen ömründen yersin. Bir insanın neden kanıbozuk diye düşündüğüne değer mi? Ne yaparsan yap istersen kendini parçala bozuk işte; kanıda bozuk sütüde. Sana yaptığının aynısını seni aldattığına da yapacak. Kurtul hayatına bak
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum yorum ve desteğiniz için öyle yapıcam :)
+1 yılEvlilikte güzellik falan filan olmaz ruh ikizi olabilir kafalar uyusabilir veya zamanla birsey eksiktir hayat monoton olmuştur yapacağın şey o. kizi engellemek görmemek bir azimle engelle sana diyeceğim şey bazen kaybettim sandıklarının Kurtuluş olduğudur
42 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz teşekkür ederim belki çok büyük bi kötülükten korudu Allah
- +1 yıl
Evet öyle düşünün
+1 yılBu gayet normal bence insan kendinde olmayan ne vardı da o tercih edildi diye ister istemez merak ediyor. Rihannanin bile aldatıldığı bu dünyada çok da şaaapmamak lazım.
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet Shakira, Adriana… bazı erkekler çok garip
çocuğun yoksa fazla gerilmene gerek yok tekrar başlarsın yeni biriyle.
ayrıca öylemi böylemi niye o gibi vıdı vıdı etme beyninde.
yazamadığın başka özel şeyler varsa takip at yaz yorumlarız.
14 Yorumla- +1 yıl
Çocuğu varsa da boşanması gerek çocuk büyüyünce psikolojik sorunları olur bosanmadiklari için kötü hisseder
- +1 yıl
Kusura bakmayın yanlış anlamışım o zaman sinirden yorumları düzgün okuyamamisim
Soran+1 yılEvet çok şükür çocuk yok Kendi hayatıma odaklanmaya çalışıyorum.
Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Kısasa kısas yap, ardına düşme boş ver sana dönse de aynı şeyleri yine yaşarsınız dikiş tutmaz. Bir ev almadan boşanma ki evlenip boşanmanın oyuncak olmadığını anlasın.
22 Yorumla
Soran+1 yılArtık mahkemeden gün alındı aman ne hali varsa görsün… ev alacak parası da yok ki..
+1 yılKendini hiç o kızla kıyaslama o kız evli bi adamla olacak kadar karaktersiz ve eşinde öyle bir insan eşini aldatıyosa o aldatılan kişinin sorunu değil aldatan tarafın sorunudur o onun karakteri ile olan bi durum yanı aldatan taraf karaktersiz olduğu için aldatır bu stalklama durumu çok normal şu an üzgünsün ve bu durum bi müddet çekicek hemen geçmez üzüntün amma sen yinede bu üzüntünü azaltmağa çalış yani başka aktiviteleri dene piskoloji videolarda yardımcı olur belki Allah səbr versin
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için 🌹 amin sağolun
- +1 yıl
🙂🌹
Hiç üzülme diye söylemesi çok zor ama üzülmemen gerekiyor. Bırak gitsin seni aldattı diye o kızın kraliçe olması gerekmiyor. O evliliğe uygun bir erkek değilmiş maalesef şansın @ yolun açık olsun kısa zamanda eminim ki daha iyileri karşına çıkacaktır.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler 🌹 umarım canım
+1 yılCanım senin eşine özgü bir durum değil ki bu. Hemen hemen bütün erkekler böyle bu devirde. Verici çok. O da almak istiyor. Kendi hayatına bak boş ver kendini yiyip bitirme.
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 🌹teşekkür ediyorum yorum için
+1 yılAbla bir sana bir bak bir kıyasladığın kişiye. Aldatan insanla, aldattığı insanla sen nasıl bir olabilirsin ya? Kendine güven ve boşan. Çocuğun varsa bile düşünmeden boşan. Benim babam geçmişte annemi aldatmıştı. Boşanmamış annem. Şu an ikisi de birbirini aldatıyor. Çocuğun varsa psikolojik sorunları çok fazla olur ileride. O yüzden boşan böyle karaktersizler için de yıpratma kendini. Zaten aldatmanın karaktersizlik şerefsizlik olduğunu bilecek yaşta olduklarına eminim.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür çocuk yok 🌹 sağol canım yorum için bemce de aldatmak affedilmez
- +1 yıl
Rica ederim ablam affetme. Bugün susarsan yarın da susturulursun
Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Asla bakıp bakıpta üzülme o adam seni haketmemis hayat çok kısa bir kendini bilmez uğruna hayatını mahvettigine değmez umarım karşına seni hakecek biri çıkar 🙏
11 Yorumla
Soran+1 yılCanım teşekkür ederim desteğin için🌹 umarım öyle olur
+1 yılAhhh üzümlü kekim üzülme!! Hiç hemde sende hayatına , yaşamana bak. Çünkü insanlar düşündüğün kadar ciddiye alınacak varlıklar değil yani evet bizler öyleyiz kimse inkar edemez🙂
11 Yorumla
Soran+1 yıl🌹🌹🫂 teşekkür ediyorum canım haklısın
+1 yılO kız yerine başkası da olabilirdi. Sorun senden güzel olması değil adamın kendi karaktersizliği. Tamamen doyumsuz olmasıyla alakalı sen kendini boşuna yetersiz hissetme aldattığı kızla kendini kıyaslama. Ayrıca eminim günün birinde o kızı da aldatır. Bir kere yapan hep yapar asla güven olmaz.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kendinde kusur aramayı bırak kusur eşinin karakterinde..
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım 🌹 ben hala kendimde suç arıyorum
+1 yılMahkemeden gün aldınız ama resmi olarak hâlâ evlisiniz, seni aldattığı gerekçesiyle tazminat alabilirsin. Donuna kadar al, ben yerinde olsam öyle yapardım, üzülüp kıyaslamana hiç gerek yok, sen daha iyisin kesinlikle ve böyle daha mutlu olabilirsin. Her zaman pozitif ol, umarım çok mutlu olursun.💖
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu bizim toplumsal sorunumuz. Karşılıklı oturup beklentilerinizi konuşup, evlisiniz fantezilerle düşlü şekilde birbirinizle daha yakın ilgilenin. Onda olan sende de var. Geçici bir hevestir eşininki. İstersen onu yeniden elde edebilirsin. Tatmin et onu yeter ki. Bağımlın olur senin. 😉🌸😃
00 Yorumla
+1 yılKendini bi bok sandığı için gitmiş boş ver sen ablacım sen kendini gelistir kilolu isen kilolarını ver korkmana gerek yok ayakta dimdik dur elalem ne der diye hiç düşünme geleceğe odaklan daha iyileri var sapıklarla uğraşma ☺️
10 Yorumla
+1 yılAllah eşini kahretsin.. sana bunları yaşattığı icin gün gelecek köpek gibi sürünecek.. sakın kendini kıyaslama hayvan gibi olan nefsi yüzünden seni aldattı.. eşine kanaat etmeyen adam kimseye kanaat etmez onu da aldatır hiç üzülme
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım benim teşekkür ediyorum 🌹
+1 yılKonunun seninle alakası yok bence afedersin ama eski eşin şrfsz. Sen napabilirsin attan inip eşeğe binmek istediyse. Kendini kimseyle kıyaslama. Senden bir tane daha yok 💅
31 Yorumla
Soran+1 yıl🌹🫂 teşekkür ediyorum canım benden bitane daha yokk
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Zamanı geldiğinde ne kadar büyük bir hata yaptığının farkına varacak ama çok geç olacak. Unutmayı deneyin emin olun o da sizi stalklıyordur. Burnu sürçsün biraz.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Nedeni bence eşin evliliğin değerini bilmiyor ve hovarda biri gibi bu kadar kızla aldattığına göre birde seni aldatan onu aldatmaz mı ona göre belki senden bir çok konu da iyidir ama ondan iyisi diyeceği biri çıkınca onu da aldatacak maalesef kurtulduğunıza sevinin bence kötü yüzünü gördüğünüz için de sevinin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYahu ablacım kahin at güzeli bile aldatılıyor bu dünya da sen neyin mücadelesini veriyorsun
20 Yorumla
+1 yılsakin bunu kendine yapma elbet bu günler de geçer. kiyaslama onla sen bir misin sence
20 YorumlaSöylediğine basılırsa aşırı ilgi onu senden soğutmuş kim olsa aşırı ilgiden soğur annen baban olsa bile ona her şeyi vermişsin adamın artık ilgisini heyecanını çekecek bir şey bırakmamışsın
Her konuda ölçülü olmak en doğrusu00 Yorumla
+1 yılSenin yerinde olsam asla boşanmam evlerimi ayırırım ama asla boşamam sen ondan boşandığın zaman diğer kadına yol açmış olacaksın diğer kadınla evlenip bütün mal varlığını üstüne vereceksin benim bir tane tanıdığım var o da aldattı üstüne kuma getirdi kadın boşanmadı o diğer aldattığı kadın da sap gibi ortada kaldı içinde mal varlığın üstüne alamıyor akıllı olacaksın bu zamanda aldattıysa cefasını çekecek eğer baktın başkasını buldun o zaman boşanırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım ortada tek kadın yok işte birkaç kişiyle flörtleşiyor ve görüşüyor zaten boşanmayı ilk o istedi saçma sebep ve bahaneler sundu bu şeyler ise sonradan ortaya çıktı bir bir..
- Aile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yıldemekki onda, onu senden koparacak bişeyler buldu. istediği hep istediği halde senin devamlı hayır dediğin şyler. eğlence anlayışı cinsel uyum giyimdenkuşama bir çok şey olabilir. ayrıca sevgi bir yerden sonra bitiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında cinsel uyum olarak iyiydik ama ben hep istekli taraftım o üşeniyordu. Veya başkasıyla olduğu için beni istemedi.
- +1 yıl
o belli olmaz. senin sevişme şeklini sevmiyorda olaiblir.
+1 yılBiz evlenek kıymetini bilek Yüzü asık kalmasın milletin karısı gibi mutsus huzursuz kalmasın diye hayal edek evlenince böyle yapacam diye düşünek millet de evli elindekinin kıymetini bilmiyor Vah Bu tür erkek.. Ve kadınların haline yazık Çok geçmiş olsun Eşiniz Tam bir Bencil sanırım Kusura bakmayın ama
10 Yorumla
+1 yılYetersizlik hissi o hissi bilirim kendini suçlamaman lazım ama şu an acı çekiyorsun bu duruma alışıp kabul edince sorunun sen olmadığını ve kurtulduğun icin şanslı olduğunu anlayacaksın
10 Yorumla
+1 yılOlaya, bende ne eksik diye bakma, bu adamın karakteri yokmuş diye bak.🤷♂️
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin ahı kimsede kalmaz merak etme onu da aldatırlar elbette
10 Yorumla Elim olduğu ve çok sevdiğin için zoruna gitmesi normal ama burada üzülecek insan sen değilsin başkasına mı gitti sen kendi çizgini belirle, daha olgun davran. Evlilik telrar istiyorsan daha sadık birini bul. Bu adam yine sana gelecek sakın bir kere bile yüz verme çizgini belirt hatta boşanmadan da aynı şekil davran soğuk ol üzüldüğünğ belli etme mutluymuş gibi davran
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılİlk olarak seni istemeyeni sende istememelisin, kaldı ki seni aldatan kişi dönüp karakterine bakmalıdır. Bence hiç üzülmemelisin ileri de seni kaybettiği için o üzülsün ve sen hayatına bak.
00 Yorumla
+1 yılAldatmak karakter meselesi dış görünüş ile alakası yok bu arada aldatan adam senden daha kötüsü ya da iyisiyle de aldatabilir bu yaptığın çok yanlış onunla kendini kıyasladığında eline hiçbir şey geçmiyor ya da değişmiyor onun yerine kendin ile geçmişteki halini kıyasla ki kendini geliştirebilesin
00 YorumlaNefret ederim çok sinir olurum aldatmalara eğer o Şerefsiz eşin olacak adam seni aldatiyorsa sende onu aldat bidaha da muhattap olma Terbiyeli olsa seni aldatmaz o kızada yazıklar olsun utanmıyo mu evli adamla ilişki yaşamaya? Allah ikisinde kahretsin...
04 Yorumla
+1 yılNeden kendini o kadınla kıyas yapıyorsun? Sen, yuva yıkıcı bir kadın mısın sanki? Kıyas yaptığın kişi de biraz dengin biri veya senden düşük birisi olmamalı. O kadın senin ayarında mı?
00 Yorumla
+1 yılAldatma diğer taraf sizden iyi ya da güzel olduğu için değildir kimisi için Bi alışkanlık kimisi için boşluk kimisi içinde karakterdir takılmayın kendinizle barışık olun o kaybeder
00 Yorumla
+1 yılValla hayatına başka birini katarak ya da yeni sayfa açarak illaki ilski değil bu kafa dengi birini bir kanka edinerek derrleserek unutabilirsiniz ya da bol bol kitap okuyarak
00 YorumlaSeni önce aldattı sonra mı boşanmak istedi yoksa sıralama değer türlü mü , ben anlamadım orası boşanmak isteyip başkası ile görüşmeye başladı ise ayrı?
00 Yorumla
+1 yılKendini aktivite yönüne ver. muzik, seyahat, resim vs.. Bu konuda kendinde eksiklik arama gelip geçici hevesler yüzünden bunlar ama sana net bir şekilde şunu soyleyeyim kısa bir zaman sonra çok pişman olacak ama kazanan sen olacaksın.
10 YorumlaHiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Boş ver, takma kafana. Onun seviyesizliği de geç. Çoğu erkek böyledir, doyumsuzdur bir kadınla yetinemezler. Boşan gitsin. Seni gerçekten seven biriyle yeni bir sayfa açarsın.
10 Yorumla
+1 yılBir şerefsiz yüzünden üzülme o kimmiş be aldatıyor bide şerefsiz güvenebilcegin birisini bulana kadar evlenme ve ona kafanı kaldır cevap ver eğer dövmeye kalkarsa dava et söke söke alırsın parayı eğer bir daha kıyaslarsa ağzının payını ver
10 Yorumlaher şey iyi gidiyordu derken? Mesela zamanında bir puding meselesi yüzünden bizde mahkemelik olmuştuk
10 Yorumla
+1 yılboş ver takma kafana bence kendi hayatına odaklan moralini bozma pitigini yerim senden önemlisi mi var hayatta
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılEşin seni aldattı, sebepsiz yere boşanmak istiyor derken.. ?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır yanlış anlaşılmışım, yani şöyle oldu saçma bi bahane ile ilk o boşanmak istedi, sebep yok sanıyordum sonra kadınlarla konuştuğu ortaya çıktı
Neyle kiyasliyorsun kendini evli adamla gezip Tozan karakter yoksunu kadınla mı?
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik destek al. Ve kendine esaslı bir meşguliyet bul.
10 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat