Gül almak romantik olmaya yeter mi?

@Nadıyekrhn
Tecrübe eksikliği bence...
Evet sana katılıyorum nadiye, turkiyeden çoğu erkeklerde... romantik dediğin zaman sadece gül getiriyorlar.. bitti !!! Ayrica ilişkiye de girerken "tecrübe" çok eksik... ne yazık
Romantik bir adam yani bir erkek... jentilmen gibi olmalı, sana değer veren, ilgi veren, sevgili ile veya koca... yani şansli olanlar ne kadar şansli olduğu bilmezler.. sevgilin var karın var ... tamam bitti !
Eşim olsaydi... bana o kadar kendini vermeye, romantik tan yetmez...
Romantik olan... tamam gül getirmesi, el öpuşmek, espri yapmak, değer vermek, ilgi gostermek, şiirli olmak, guzel sözler, göz göze bakmak, kulağina (seni seviyorum) fısıdamak, lüks restorant göturmek, masaj yapmak...
Yani hepsi. ( siirbast ) olmalı özel gibi bir şey, sana erkek erkekçe göstermek, yani sana kendini aşık ettirmesi...
maalesef turkiyede öyle adet yok, gul getir.. bitti
Turkiyede tahtil icin gitsem, 3 haftada kadin bana benimle evlen der...
Ben şimdiye kadar bana romantiksin diyen insanların hiç birisine daha önce 1 defa bile Gül almadım. Bir defasında sevgilim bir yerde güvenlik olarak çalışırken gece vardiyasında evde yemek hazırlamıştım ona evde yiyor gibi yesin diye saklama kabına değil tabaklara koymuştum ve ortalama 25 dakika elimde tepsi ile yürüdüm. 1 tane yemek tabağı 1 tane pilav için taban bir tanesine de az sulu cacık yapmıştım yarım ekmeği dilimle miştim. Ve yolda giderken de tanımadığım birinin bahçesinden ismini bilmediğim sadece hoşuma gittiği için bir çiçek koparmıştım onu da koymuştum tepsiye. Hani çiçek midir romantiklik bilmiyorum ama ben şimdiye kadar çiçeğe hiç ihtiyaç duymadım..
Bu sanırım filmlerin ve dizilerin erkeklerde yarattığı bir algı. Bütün aşk filmlerinde ve dizilerinde çiçekler (en fazla gül) romantizmin sembolü gibi lanse edilince, bu durum istemsiz olarak bilinçaltına bu şekilde işleyebiliyor. İnsan çoğunlukla görerek tecrübe biriktirebilen ve gözlem yaparak öğrenen bir varlık olduğu için bu durumun normal görülmesi gerekir bence. Tabiki normalin bir tık üstü zeki erkekler romantizm kavramını da kendince yorumlayarak daha farklı şeyler ortaya çıkarabilir. Özetle kişiden kişiye değişebilen bir durum.
Kızlar çiçekleri sever. Romantiliğin rengi kırmızı. İkisini birleştir Gül olur. Elbette sadece romantilik bu değildir misal başbaka yemek yemek, hatta erkek supriz yapsın masayı, yemeği hazırlasın, mumlu falan romantik olur. Ya da hediye almak, ev işlerinde yardım etmek, başbaşa yürüyüş, gezmek eğlenmek, şarkı söylemek olur. Flörtleşmek, komik olmak, duyguları dökmek, şık olmak gibi durumlar ile romantik olunur.
Aslında günlük hayatta her şey ile romantilik sağlanabilir, sadece doğru tavır sergilemek gerekir bence.
Cevap
56Cevap
İlk gül almak aşkın çiçeği olduğu için erkekler tarafından alınır kızlar da bunu beğenir.
Şimdi kocana sorsak o da der ki "bana romantik ol dedi. Gittim gül aldım beğenmedi. Ne istiyor abi bu kadınlar?" Kısacası kafalar düz çalışıyor erkek milletinde o sebeple akıl oyunları oynamayın bizimle net olun. Tatlım hafta sonu seninle bir yerlere gidelim mi ne zamandır kendimize vakit ayıramıyoruz, gibi 🤷🏼♂️
Romantik olmak demek
birlikte kaliteli eğlenceli zaman geçirmek demek:)
bunun farkına varmakta mesele ama
Her erkek öyle olmuyor ama, kimisi yatağın üzerini güllerle süsleyip kapının girişinden itibaren gül yaprakları atıp, mumlar, güzel bir yemek ve hediyeler hazırlarken kimisi sadece gülle yetinebiliyor kader kısmet işi biraz :P
filmlerin kurbaniyiz napalim..
arti evet olmadik mi simdi romantik? 🙂
size niye seksi olun dedigimizde hemen kiyafet degistiriyirsunuz peki 😉😂😂
Cunku boyle ogrenmisler bence her anne ogluna romantik olmanin ne demek oldugunu bir kizi nasil mutlu edebilecegini ogretmelidir
Artık sadece kuru kuruya bir güle mutlu olan kadın görmüyorum onların mutluluğu en az 10 binden başlıyor
Kimse farkında değil ama kadına çiçek almak bir toplum dayatması ve bilinçaltımızda romantizm çiçekle olur düşüncesi var.
Al İşte buna bile şikayet geçim ve seçim erkeğin omuzlarına binmiş durumda gül almış Vallahi öp başına koy
Sadece çiçekle olsaydı bu iş benim eşim kaçmadı heralde efendim
Sanırım bazılarının beyni tek çekirdek işlemci. Fazlasını kaldırmıyor. Bir çikotayt 🤣🤣🤣
Romantik olsa tepesine binme ihtimalin yüksek 😩😩😂😂
Ahaaa çünkü biz kadınlar gül sevdiğimiz için olabilir mi?
Bı kadına yaranilmak imkansızdır.. en iyisi hiç bi şey yapmamaktır
Kaktüs almamızı istemiyorsanız susun. Yetinin bunla.
yatagina kahvaltida gotururum romantik aksm yemegide
Romantik olmak eşine hoşuna gidecek jestler yapmak onu şımartmaktır gül verirken gülüvermektir
Ne yaparsanız yapın şu iki kesimi memnun edemezsiniz 1 kadınlar 2 İnsanlar
Nefret ediyorum surekli cicek alan erkeklerden. Bari saksisiyla topragiyla getirin de yetistirelim
Yetmez , romantiklik içinde olmalı insanın söylemeyle olunacaksa hiç olmasın daha iyi 🙄🙏
Benim aklıma savaşın ortasında öpüşme geliyor şahsen
Neden ne istediğini söylemiyorsun...
Örneğin birlikte yemek yapalım masayı beraber kuralım gibi
Belki çok yoğun çalışıyordur
Belki eve yansıtamadığı problemleri vardır,
Belki de romantizmi birisi ona öğretmelidir.
En iyi öğretmen insanın eşidir, derler.
Öğrenemezse artık şansımıza yanın😊
Güle yazık ya 😏 gül resmi vermek daha cazip, ya da tatlı almak. 🙂
Nedense benim. aklıma gül gelmiyor başka şeyler geliyor
Bazen de dersiniz niye hiç çiçek almıyorsun diye ne yapmak gerekir güzel söz de söylesek bence en güzeli kadına çanta kıyafet almak 😀
Tatlı sözler
Gülen gözler vs. vs. hangi birini yazayım romantik olmak için onlarca neden var
Benim aklıma gül almak gelmiyor bence romantik olmak deniz kenarında oturup denizin sesini dinlemek sarılarak gözyaşı dökmek ama mutluluk için çok romantik ve güzel bişey.
İşlerine öyle geliyor çünkü jsjdn
Yine onu akıl etmiş almış, onu alamayanlara var. Türk erkeklerinden ne beklersin hepsi kıro
@AsabiÖküz he çok ayıp
Erkeklerden beklediğiniz, akıl verdiğiniz romantizmin 1/10'unu yapsanız birazda.
Bi de romantizm mi bekliyosun, ihanete yeltenecek kadar düşmüş dibi görmüş rezil rüsva seni. Bi de gül beğenmiyor sanki hak ediyor gibi.
Neyin öfkesi bu
Bir önceki soruna bak istersen
Kocamı aldattım mi yazıyor ne
Hayır yaşak aşk yazıyo
Yasak olduğunda birini aldatmış olmuyorsun
Yasak bir aşk olmaması gereken yani
Aaa yaşamış ve pişman değilmişsin ama hanfendii pişman değilsen tepkim neden zoruna gidiyo ayrıca madem yaptığında hata görmüyosun madem neden yorumum zoruna gidiyo
Yaşadığımdan neden pişman olayım.
Zoruma giden bir şey yok soruyu doğru okuyun yeterli
Yani aldatmaktan pişman değilsin ama gül bekliyosun bu kadarı da olmaz beee
Gül zariftir. Ve Zarif kadınlara verilir, romantiklik bir tarafa gül aşkın simgesidir cesaretin ve tutkunun simgesidir.
Eeee başka ne bekliyorsunuz ki. 😅
Araba anahtarı :))
Vay anasını 😂😂
Bana da öyle biri lazım. 😬
Bulursam haber veririm 😀
Romantizmin zirvesi gül almak Türk erkeği için 🤣
Zirveyi gördük😀
Onu da alan yok bize. Ne yapalım biz ölelim o halde 🤣
Konum at bu güne kadar alınmamış olduğu için sana bir kamyon dolusu gül gönderiyorum lütfen alınca bildir😂😂
Bence kadınlar odun iltifat edincede anlamayan çok naparsınız kader.
İşte o kadar düşünebiliyorlar. Zaten içten gelmeli zorla olmuyor
Romantik olamadım bilmiyorum ama Gül bence çok sıradan loş bir ışıkta başbaşa oturmak daha romantik
anlat eşine sadece gül almak değil romantiklik diye bilmiyor demek ki adamcağız
peki ne yapmalıyız söyler msiin
Araba anahtari 😀
hadi canım :D
Tabi canım. Otomatik olsun lütfen diğeri yoruyor 😀
:d bak sen sen ne vereceksin peki :D bize
Ne vereyim abime 😀
sen düşün ehhe
😀😀
Demi keşke papatya alsalar :D
yeter ya fazlasında gözüm yok ☺️
Işıkları kapatır mum yakarım 😊
Sen sadece bunu bilene rastlamissin
Bazı erkeklere çok romantik geliyor
Erkeğin doğasında yok
Bence yeter, tabi içinden gelerek aldıysa..
😄😄 Talihin buymuş naparsın
Romantik değiller ondan 😄
Napalım ağaçmı söküp getirelim hağmm.
Sen ne aldın eşine bu zamana kadar
Beyinleri o kadar çalışıyor çünkü
Kafamız sadece güle çalışıyor ondan
Basit düşünüyorlar ondan.
Adamın en safına gelmişsin, boş ver..🙂
gül ben de romantiklik çağrıştırmıyo
Gül almak aklıma gelmiyor.
Benim aklıma hiç gül gelmez. 😃
Hiç olmayandan iyidir bebek boş ver