Bundan nasıl kurtulabilirim tavsiye verir misiniz?

Hiç sevgilim olmadı bugüne kadar, utangaç sessiz içime kapanık biriyim. Erkeklerle de pek muhabbeti arkadaşlığı olmayan bi kızım. Sanaldan ciddi ilişki amacıyla biriyle görüşmüştüm aslında beni tanımak isteyen de oydu daha sonra ben istemedim vazgeçtim, zaten fotomu gördükten sonra da bi soğuk yaptı fotomu görmeden önceki haliyle sonraki hali çok farklıydı, daha sonra ben istemediğimi söyledim. Kendisi de pek sevgili işleriyle alakası olmayan biri zaten, direkt evlilik düşünüyor. Fake' ten yazdım ağzını aramıştım hak etmeyen insanlara değer vermekten sıkıldım dedi bana, öyle diyince bi kötü hissettim kendimi, daha sonra kısa bir süre sonra kimliğim belli şekilde ona yazdığımda hatırlamadı bile beni, 1 haftadan uzun süredir konuşmuştuk, onun için öylesine
konuştuğu biriymişim demek ki, duygusal da biriyim birini gerçekten sevmek istiyorum demişti o bir haftadan uzun sürelik konuşmamızda. Ben mi olayı çok fazla gözümde büyütmüştüm bilmiyorum belki de içimdeki o sevgi açlığından duygusal açlıktan kaynaklanan bir şey olmalı benimki ama yine de merak ediyorum neden kimse beni sevmiyor kimse değer vermiyor bana, yoksa sevilmeye layık biri mi değilim diye düşünüyorum. Beni tanımak isteyen başta oyken daha sonra tam tersi konuma ben geçmiş gibi oldum resmen şu an. Ben hep böyle olmak istemiyorum sürekli bir şeylerden beklenti içine giren biri, çünkü hep üzülüyorum çünkü kimse bana o gözle bakmıyor çünkü. Nasıl kurtulabilirim bundan
Bundan nasıl kurtulabilirim tavsiye verir misiniz?