Sadakat ve samimi sevgi. Bir erkek bana bu duyguları geçiremiyor nedense. Ya da bu duyguları geçirememe nedenleri gerçekten sadakatli olmamaları ve samimi duygular beslemiyor olmaları. Karşıma ne zaman ki bu duyguları samimi bir şekilde geçirebilecek biri çıkar, işte o zaman erkeklerin çoğunda sadakatin/samimi sevginin olduğuna inanırım.
Dış görünüşle ilgili olarak, fit bir vücuda sahip olma ve fazla kilolardan kurtulma isteği ve çabası, kendi vücut tüylerinden kurtulma isteği ve çabası, bakımlı el ve ayak tırnaklarına sahip olma isteği ve çabası. Kişilik özellikleri ve davranışlarla ilgili olarak, kıskançlık ve kapris, şımarıklık yapmamak, müşkülpesent olmamak, bencil olmamak, öfke anında kontrolü kaybetmemek, nezaket, güzel konuşma, sevecenlik, hoşgörü, yönetme ve hükmetmeye çalışmamak.
Çok iyi ifade ettin. Bu dediklerine sahip olmasa da o yolda olduğu konudunda çaba içinde oldugunu görmek gerekir. Bu durum partnere olan saygının ciddi bir göstergesi olur.
Saygı sevgi anlayış ilgi kısa ve net... Bana beni sevdiğini hissettirmeli çok şey istemiyorum, sürprizler yapsın ben pahali hediyeler istemiyorum bir çikolata bile kafi olur. Merhametli olsun beni çok ama çok şımartın, başımı göğsüne koyduğumda huzur bulayım yeter🥰🥰
Ben hiç şu olsun bu olsun arayışında olmadım. Benim olanın iyi yanlarını görmeye çalışıp öylece yaşıyorum. Fazla istek insanı yoldan çıkartır kanımca. Her insanın eksiği var sonuçta
aşık olursam severim niye sevmeyeyim ki sorun da o zaten kolay kolay aşık olamıyorum ben geleni yok diyorum gidiyor hiç sevmemiş gibi seven gider mi gitmez o yüzden mantıklı gelmiyor bana
Herkesin yaklasimi farklıdır. Kimileri gururlu olur sevse de ısrar edemez. Kimileri sevmese de yapışkan olur birakmaz. İnsanları bu tarz keiterlerle tanimak, duygularini ölçmek mümkün değil bence.
@Muhattapolmalütfen Bu da saçma oldu.. Ayrıca hakaret ettin. Bence ifadelerinde daha dikkatli olman gerekir. İnsanlari uzaktan bu şekilde yargılamak onları değil sizi degersizlestirir.
O kadar net olabilir mi. bir insan? Benim saygi sınırın şudur diyebilir mi? Bence diyemez çünkü çoğu insan kendisinin bile yeterince farkinda değil. Birisinin saygı dürüstlük ölçüsü diğerine yetersiz gelebilir.