Karşı cinse normal gelse de, sizin için itici olan fiziksel özelikler hangileri olabilir?

Karşı cinse normal gelse de, sizin için itici olan fiziksel özelikler hangileri olabilir?
Aceleci davranması
Samimiyet adı altında herkesle yılışık olması
Hayatında birisi varken çevresi konusunda hassas olmaması
En başta pis olması. Erkeğin temiz olanı makbuldür. Tırnaklarını kesmiş , dişlerini fırçalamış , saçlarına özen gösterip taramış , kıyafetlerini tertemiz ütüleyip giymiş bir erkek her zaman ama her zaman 10-0 öndedir. İster güzel olsun ister çirkin. İkincisi diksiyonu. Bir erkeğin aşırı şiveli ya da küfürlü konuşması onu gözümde sıfıra düşürür. Konuşmasını bilen erkek çekicidir her zaman. Üçüncüsü , kadın gibi giyinen erkekler aşırı iticidir. Her yerin ortaya çıkaran tayt gibi pantolonlar , babet ayakkabılar vs bitiriyor erkeği ya. Yanımda dolaştırmaya utanırım ben. Dördüncüsü sakız çiğneyen erkek bana hep basit gelmiştir. Beşincisi kısa boylu olanlar da çekici gelmez asla , ama bu benim boyumun 1.74 olmasından da kaynaklı olabilir 😅 gevşek konuşan erkek de iticidir. Kısaca üsluplu, zeki , ağırbaşlı , temiz , bakımlı , boylu poslu erkekler iyidir bana göre. Çok da ütopik şeyler değil bence bu özellikler. Saygılar :)
Bana göre tam sınırda 😅 normal kadınlara göre düşünürsek kısa değil ortalama ama. Rica ederim ☺️
Laubali tavırlar, Narsistçe yaklaşımlar, siz ona zamanında fedakarlık yaptığınız halde konu, kendi olunca sizi görmezden gelmesi. Sorumluluk taşımaktan aciz haller.. İlgisizlik umarsızlık.. Kaba davranışlar..
Teşekkürler ederim, sağ olun ✨
Teşekkür*
Eic için çook teşekkür ediyorumm🌠
Kadınların içinde konuya girip mahelle teyzeyeleri gibi konuşan erkek görünce nefret ediyorum. Turkce kılıbık mı oluyor? ne oluyor o işte , o model erkek.😂
Cevap
14Cevap
Yılışık hareketler, bakımsızlık, dar paça pantolon, babet çorap, uzun saçlar, Piercing, yavrum, prenses, bebek gibi hitap şekilleri.
Boyunun kısa olması , dişlerinin sari olması ve saç sakalının aşırı uzun olmasi , parfüm kullanmaması
küfür etmesi tabi ki de..
Konuşurken telefona bakması bunu sevmiyorum konuşurken yüz yüze olmak isterim, maço gozukecegim diye kabadayı bozuntusu oluvermesi hiç sevmem efendi kibar erkek iyidir hele ki şu benim yanımda kadının eli cüzdanına gitmez tripleri hiç sevmem niye gitmesin kolum mu yok, arkadaş ortamı falan ağız alışkanlığı oluşuyor ve farkında olmadan "Lan, oğlum" gibi kelimeler kullanılıyor buna dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum, olduğu gibi olsun yani ben x şarkıyı seviyorum diye o da seviyorum demesin sonradan anlaşılınca soğumaya sebep oluyor açıkça ben sevmiyorum desin, küfür hiç sevmem yani, çok konuşmasın herşeye muhalefet olan bir yapısı olmasın vıcık vıcık yerine göre dengeli davransın...
Bana göre kadınlar naif canlılardır. Böyle höt höt gezen. Erkek gibi hareketleri olan. Ağzında sürekli bir gergin tavır olması midemi bulandırır.
Babet çorap, dar paça ve dar pantolon, sakalsız tek bıyık, bakımsız olması, beyaz atlet giymesi, çiçekli gömlek, fazla kıllı veya komple kılsız pürüzsüz olması, beyaz iç çamaşırı, yere tükürmesi, dişil hareketler.
Hepsi de iğrenç 🤮
Erkekler kısıtlamayı normal görüyolar hatta sevdiğimiz için kıskanıyoruz ondan diyolar ama asla sevgiyle alakası yok aşırı itici ve uzak durulması gereken erkekler listesinde ilk sırada
Korumak da şey sanırım gökyüzünden felan ejdmdjdmdm
Diksiyon
Dar giyim
Belli bir ağırlığının olmaması
Adem elması da kötü
Fazla kıl tüy
jsmdjs çok fiziksel gelmedi aklıma
Hijyenine dikkat etmiyorsa, kaba bir üslubu varsa, cinsellik odaklıysa, gereksiz bir ego ve kibirle konuşuyorsa
Yani şöyle nazlı niyazlı erkekler aşırı itici geliyor. Kadın kadın olmalı, erkek erkek olmalı. Bazen bazı şeyleri karıştırıyoruz.
Israrcı olması
Cinsellik konuşması
Çok derin konulara girmesi
Konuşacağı ve susacağı yeri bilmemesi. Bunu huyu veya karakteri olarak benimsemişse istediği kadar güzel veya eğitimli olsun onunla birlikte olmak imkansız gibidir.
Konuşma tarzı uslubu ve nerde ne yapılması gerektiğini bilmeyen çomarca hareket eden böyle herşeye sorun çıkaran ömür tüketen insanlardan uzak dururum
Dürüst olmaması, samimiyetsizlik, yapmacık olması, fazla sulu ve laubali davranışlar özellikle
Erkeklerin kalın zincir kolyeleri kullanması bana itici geliyor. Kadınlarda açık seçik kıyafetler giymesi kendini beğenmişlik tavırlarını sevmiyorum.
Konuşma tarzı çok önemli kaba bencil ne söyleyeceğini bilmeyen konuşmalar soğutur hal hareketler de mühim kısaca ağır olmalı
Cinselliği el ele tutuşmaktan öpüşmekten ibaret gören değişik fantezileri sapıklık olarak yorumlayan herşeyi namusa bağlayan bakire rahibeler
Arkadaşı da olsa herhangi bir kızı över şekilde konuşması, tutumlu olduğunu sanip cimri davranması
Ben böyle çok konuşan uçuk kaçık hareketleri olan erkekleri ciddiye alamıyorum sevmiyorumda
gereksiz samimiyet, dar paça pantolon, gömleğin yakasını açıp gezmesi son derece iğrenç
Bana itici görünen taraf sadece kilosu yükse olması olur
Aşırı açık giyinmesi, küfürlü konuşması, yüksek sesle kahkaha atması
Nefes almasından dolayı bile itici görünebiliyor bazen bana
cok civik konusmasi, karsimda bi erkek oldugunu hissetmem lazim mesela "ay, ya" diyisi bile beni itebilir
evet hos durmuyor
Aynı anda birden fazla erkeğin ilgisini çekmeye çalışması
Kötü kokuyorsa , dişleri ve tırnakları kirliyse ve kendinden önce egosu konuşuyorsa benden uzak olsun
Ben sordum biraz önce sen daha erken sormuşsun gevşek hareketleri iter
Olmuş 😀
Fiziksel demiş pardon dikkat etmemişim 😂
Sarışın sevmiyorum itici geliyor
Sarışın sevende çok
Siz sarışın değilsiniz
Hayır güneşte de sarısın gözükmüyorsunız
Bence sarışın kavramlarımz farklı😃
Sözünde durmaması, doğal davranmamasi, küçük de olsa beyaz yalanlar söylemesi, merhametsiz olması beni soğutur dış görünüş olarak yok.
Sözünde durmaması , karşı cins için yanıp tutuşması, yere tükürmesi, alakasız konularda fazla konuşması , samimiyetini ayarlayamaması
Kıyafeti temiz degilse saçı başı dağınık özensiz adam itici gelir bir de tırnaklar kısa ve temiz olacak 🙄
Sürekli kaslarını ön plana çıkaran erkekleri görmeye bile dayanamıyorum
Kendini öven erkek gördüğümde soguyorum
kız düşkünü 100 tane kız geçmişi olmuş
Yılışık yılışık tavırlar inceden süzmeler iğrenç🤨
Garip hareketler yapması, uzun saç bırakması vs.
Konuşma tarzı ve düşünceleri yüzünden.
İlgisiz ve aşırı kendini beğenmiş
Beni kıskandırırsa soğurum.
Sürekli kendini övmesi..
Üslup ergence tavırlar şımarıklk
Dikkatsiz olması ve ısrarcı olması
İlk görüşmelerde Çok fazla uzun bakması
kaşı gözünün fazla oynaması
Küfür, lan vs. Kullanımı.
O an görmek lazım
Üslübu ve hijyeni
Gereksiz istekleri ve konuşma tarzı