Sevgimle ayrıldım barışır miyiz?

2 senelik sevgimle ayrıldık, kendisiyle güzel zamanlarimiz oldu. birbirimizi çok seviyorduk. ayrildiktan sonra 2 ay buluşmadik ama bu süre boyunca hep birbirinizden haber alıyorduk, moralimiz bozuk olunca ikimizde birbirimize haber veriyorduk konuşuyorduk. Hatta arkadaşlarına bu ayrılık zamani işte ben dayanamıyorum barisicam falan dediğini söylemişti ama biz ayriyken gene kavga ettik ve ben kavga sırasında kendisine kahbe dedim ve bu laftan sonra benden aşırı sogudunu nefret ettiğini söyledi çok pişman oldum evine hediyeler gönderdim cikalato vb. seyler kahve alip okuluna gittim bekledim ama asla gelip yüzüme bakmadi ve bana beni asla istemediğini söylüyor daha önce de çok ayrildik ama barismistik hiç böyle olmamıştı hiç bu kadar ayrı kalmamistik ya da onu bu kadar kararli görmemiştim cidden çok pişmanım günlerdir uyku uyumadim yemek yemedim ama napsam yüzüme bakmıyor benimle konuşmuyor istemediğini söylüyor ve sevdiği olduğunu kendisinin rahat bırakmamı söyledi sizce napmaliyim biraz daha uğrasim cabaliyim mi yoksa biraz zaman tanisam tekrar barışabilir miyiz?
Güncellemeler
+1 yıl
İlk ayrilmamizin sebebi iliskimizin ilk aylarında eski sevdiğim kızın profiline bakarken gördü benj başka hesaptan ama baristik tekrar ama aradan seneler geçti ve bu yüzden tekrae ayrilmak istediğimi söyledi ama tekrar ayrilmak istedikten sonra tekrar barismistik ama ben hala etkilendiğini biliyorum hem bu olay var hem kahbe olayı ama çok pişmanım asla ondan başkasına bakmam kötü söz soylemem çok ağladım günlerdir uyumadim yemek yemedim Bir şans vermesini tekrardan çok istiyorum sizce napim
Sevgimle ayrıldım barışır miyiz?