Sevgilimle barışmak isityorum?

Sevgilimle günlerdir konuşmuyoruz. Onu cok özledim ama cok kırgınım ama o da kırıgın herkesin kendine göre haklı olduğu noktalar var. Ben barışma adımı attıkça daha çok kendini çekiyor. Ben de 3 gün saldım. Arada bi durum attım onlara bi cevap yazdı ama baska konusma olmadı bugün de mallığımdan konu olsun diye başın sağolsun 10 Kasım bugün dedim o da senin de başın sağolsun dedi sonra buna o zamann ben gidiyim yazdım bu da benı takmadı görüldü attı 5 dakka çevrimiçi kaldı ben de sinirlendim döktüm içimi şu an sinirliyim şu an şey yapma dedi ben de bimle mi alakalı dedim mal gibi o da hayır dedi sonra özür dilerim dedim yine hiçbişey yazmadı muhtemelen de yazmıycak nolcak bizim sonumuz çok üzülüyorum. Ama benim ağlayıp üzülmem bile ona batıyor. Çok da emek verdim bi de farklı şehirlerdeyiz o mersinde ben konyadayım. Yani emek verdim sevgi verdim ilgi verdim kıskandım. o da aynı şeyleri yaptı benim için inkar edemem. Arkadaşlar birine sevginizi göstermek enayilik mi ya. Tüm arkadaşlarım yazma diyor. Ama yazmayınca da konusmadıgımız süre artıyor. Ya bensiz daha mutlu olursa ben napıcam. O neden ben gibi çaresiz değil :(

Sevgilimle barışmak isityorum?