Sen olduğun için değil de. Gördükleri kişiyi içine bakmadan yorun yapanlar.. herseyi ben bilirim hesabı yapanlar.. Yani siz nasıl alırdınız? 🙄😏
İntikam soğuk yenen bir yemektir demeyiniz şimdi 😅😅

Kimseyi ondan intikam almayı isteyecek kadar bile önemsemiyorum. Hayatta ne yapacaksam kendi mutluluğum için yaparım, motivasyon kaynağım budur, intikam vs değil.
İntikam o değil yani. Düşün biri seni hep eksik olduğunu hissettiriyor. Sen nasıl o kişiyi kendini kanıtladın. Bence yapamadıklarını yapmak 😏
O kişiye kendimi kanıtlamaya çabalamam ki. Beni olduğumdan eksik hissettirme gayretini sezersem ilişkimi sonlandırır yoluma bakarım. Tekrar karşısına bak ben bunları yaptım diye de çıkmam, dert bile edinmem.
Jwjwjjwjw. Peki efendim. Bunu sevgili olarak değerlendirme.. olur ya.. aile hayatında olan birileri.
Birisine sırf bak ben bunu başardım demek için yapılan bir iş insanı mutlu etmiyor. O işi yaptın mesela, elde ettikten sonra 'ee' diyosun, 'bundan sonra ne olacak?' İşte orada sadece birilerine caka sattığınla kalıyosun. İnsan iç huzuruna yönelmeli. Bu da anca mutlu olabilmekle başlar.
Yok tabi ki. Onun için değil. Yaptıkların kendin için. Ama yaptığın hersy de karsinda ki ni vay be dedirtir bence... kıymetini bilmemisim😏
evet bilemedi ve o kaybetti. haspam şimdi beter olsun hıh. :D
Hshshs. İyi yapmissin
İşte birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin Katliam ve Soykırım yapması gerekiyor. (İntikam dediğin ancak budur)
Kişisine göre değişir. Ama genelde yaptığının daha büyüğünü kendine yaparak alınır. Bazen bu mümkün olmazsa canını yakacak şeyler elbet bulunur 😂
Hahaahha deme. Mutlaka vardır. Herkesin bir can alıcı noktası. Yeter ki koz verme. 😅
Maddiyat ile yapmam ben. Psikolojik daha can yakar 😅😅
Hshshshhsh. Korkulur senden. Aman bulasmamak lqzim sana 😅
Hshshh. Bende aynı unutmam ama.. bir şekilde de acısını çeker o kişi. Karşıma bir şekilde saçma sapan gelir ise. Pişkin pişkin.. 😅
Aaaa olur mu öyle şey.. benden korkmak.. cok masumum 🤣🤣
Shhsdhdh. Neden korkuyorsun... 😅😅
Hayırdır kimden intikam alacaksın ona göre söyleyim cevabımı sonra benden intikam almaya çalışırsın kendi topuğuma sıkmayım
AA olur mu öyle şey. Önce sen söyle.. sonra ben derim ortak 😅😅
hahaha demek ki benden alacaksın ortak o yüzden en iyi intikam alınmayan intikamdır :P
Bshshshs. Evet senden. Sen fikir ver bakalım.. böyle uzun vadeli ve can alıcı 😅😅
ortak en büyük intikam intikam almamaktır intikam almaya çalışıp o kişiye hala umrundaymış gibi bir izlenim oluşturmak intikam değildir onun egosunu şişirmekten başka bir şeye yaramaz ;)))
Bshshshd. O xman tamm. Doğru taktik. Senin üzerinde bunu denemek lazim😅😅
Artık biliyorum ise yaramaz 🤪
Bsbsbbsbsb. Peki efendim...
Cevap
1Cevap
Biri beni üzdüyse sinirlendirdiyse zorlamam yoluma bakarım. Benim duygularımı önemsemeyen biriyle neden uğraşayım ki? 🤷🏼♀️
Cok haklısın. Zaten resim de de var yani o anlamda. Başarı bir başkası için yenilgidir...
Başarımı kimse için elde etmem başarısızlığımı da ikisi de sadece bugünkü beni inşa eder o yüzden ona da katılmıyorum. 🤷🏼♀️
Peki.. haklisiin. Bu senin görüşün canım. Sadece sordum. Ne hissedersiniz diye. 🤷🏻♀️
Tabii ki öyle belki de söz doğrudur benim yorumum tutumum yanlıştır bilmiyorum. 😅
Kişisel görüşlerimizle buradayız zaten. 🌱
Aynen canım. Ben sadece dikkatimi cekti yazı. Ve hoşuma gitti. Görüş almak istedim...😊
Bensiz bırakarak. Aksi birşeyle uğraşmam.
Ahhh bebeğim... Beni sensiz bırakma. 🤭🤭
Naslaa kuzum 🥰❣️
Yerimmm 🙈💋🥰
@Kerim0707 sbnsshshhs
İNTİKAM SOĞUK YENEN BIR YEMEKTİR.. 😂
Ayyy inanmiyorummmmmm😱
Zora gelmezmiş ay inanmıyorum
Sevmişim boşuna bakmadan yaşına
Darısı başına
Ay inanmıyorum 🎶
Hahwhs. Şarkı da bulmuş 😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?