yok saymak
onlardan daha iyi bir hayata sahip olmak ama onlara yardım etmemek
onların kötülüğü için uğraşmak
siz ekleyin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İntikam yorucu bir duygu kendin için yaşamak ve kendini geliştirmek en çok kendinle vakit geçirmek ve bunu kendin için yapmak empati yapmak gerek demekki içindeki huzursuzluğu insanları üzerek kendini üstün görerek bastırmaya çalışıyor boşverip yoluma devam ederim aksine toksik bir insandan uzak tutuyor beni evren çünkü benim frekansım pozitif ve ondan daha yüksek olur frekans dengi dengine derim hep sen senin frekansındaki insanlar sana denk geldiğinde güzel olacak her şey intikam alacak kadar bile yorma kendini çünkü o asla ikna olmayacak ya da saygı duymaya başlasa bile sen sen olduğun için saygı duymaz dik yürü
Sadece kendin için yaşamak en güzeli kin ve hırs tam tersi etki yapıp bazen bizi de yiyebilir hep hayat istediğiniz gibi olmayabilir en güzeli sadece kendi yaşam standartlarını güzelleştirmeye odaklanıp yaşamak ve beni sevmeyen insanları hayatıma almadan onlar için iyi veya kötü hiçbir şey düşünmeden yaşayınca daha mutlu olurum diye düşünüyorum.
Beni sevmeyen ve istemeyen biri ile işim olmayacağı için onu kesinlikle yok sayarım. Benim için varlığı ve yokluğu arasında hiçbir fark olmaz. Zaten bu da ona verilecek en önemli cevap diye düşünüyorum.
Bazen en iyi intikam, başkalarının negatif enerjisine kapılmadan kendi mutluluğunu korumaktır. Kendine değer verip, kendi huzurunu prioritelendirerek onların negatif etkisini sınırlamak da güçlü bir adım olabilir. Unutma, sen değerlisin ve seni gerçekten seven insanların varlığı, diğerlerinin tutumunu önemsiz hale getirebilir. Negatif enerjiye kapılmadan, sevgi dolu ve pozitif bir hayat sürmen en güzel intikam olabilir. 🌟💪🏼🌺
Peki bizi seven sınıftaki kız arkadaşlarımı kaliteli bulmuyorsam ve daha kaliteli kızlarla arkadaşlık kurmak istiyorsam ama onlar da bana soğuksa ne yapmalıyım?
Cevap
13Cevap
Beni dışlamak için kasanlar bensiz bir an bile geçiremeyip benim tarafımdan red/ engel yiyenler. Zaten yoktan daha yok çöp adamları ve çöp kadınları yok bile saymam.. Doğal olarak yoklar.
Sana yatırıp olacak onların hoşnut olmayacağı her şeyi yapmaktır.
Mesela onların başaramadığı şeyleri yapsam. Ve onların istediği şeyi ben alsam.
yatırıp değil yatırım*olacak orası.
Onların istediği şey senin istediğin şey ise al.
onlardan daha iyi bir hayata sahip olmak ama onlara yardım etmemek
Çok acıtır.
Haksız duruma düşsende hakkındır.
Sevmemeyi anlayabilirim ama dışlamak ucuz düşünceli insanların yapacağı bir şey sizi dışlayan varsa ucuz düşünceli olduğunu çekinmeden söyleyin
Yok saymak insanı en iyi öz saygısını kaybettiren bir durum
Yok sayıyorum her zaman daha iyi yerlere gelmek için çalışıyorum
Son kez güzel bir iyilik yapıp bir daha düşünmemek/zamana bırakmak
Yok saymak. Görmezden gelmek en iyi intikam anlayana.
Hayatından çıkarmak. Yapacak başka bir şey olmamalı. Bence bunu da intikam için yapmamalı, kendin için yapmalı. Seni sevmeyen, dışalayan bir insanı bir daha düşünmemeli bile.
Seni deli yapmamasını sağlamak sanırım sen öyle olmuşsun takıntı hastalığın olabilir onun önlemini alsan daha iyi
tabiki yok saymak intikam olursa kendini nimetten sayar onu kaale almayıp gülüp geçmek adamı skr net
intikam benlik bişey değil, umursamam biter.
En iyi intikam yok saymaktır.
yok muş gibi davranmak
Yok saymak çünkü oda ölümü bende
Küfür eder geçerim, onlarla mı uğraşacağım
Ben yok sayıyorum. İlgilenmem
Yoksa takma onları canım
Yok saymak..
Yok sayıp hayatımdan çıkartırdım
Pek uğraşmam
Yok saymak
Yok saymak
Umursamam