Merhaba, Kimse kimseyi kaybetmez fikrimce. Serseri tarzı özlü sözler söyleyip, kendi egosunu gizliden gizliye tatmin etmeye çalışanlar karakter yapısı yönünden çökmeye yüz tutmuş veya işlem devam etmektedir fikrimce. İki insanın ilişkisi uyumsuzluk dolayısı ile biter. Kişiler kendini farklı gösterip, gerçek yüzleri ortaya çıkarması ise bu barutun ilk kıvılcımı olur, tabiri caizse. Dolayısı ile kimse bir şey kaybetmez. Sadece zamanını kafa yapısı doğru insanlara verebilmek için 'denemeler yapar' Işıkla kal...
Şu bir gerçek ki hayatımdan çıkan her insan mutlaka geri dönüş yapmıştır ama asla kabul etmem bir kere gidenin dönüşü yoktur bende neyi sorgulaması gerektiğine gelince fazlasıyla iddialıyım ki hiç bir yönden benim gibisini bulamaz birini bulsa biri eksik kalır ve bundandır ki her gidenin bu sebeple dönmeye çalıştığını düşünüyorum fazla iddialı bir yorum oldu ama gerçek bu 😀
Neden yalan söylediğini. Çünkü beni kaybetmenin ilk sebebi budur. Aninda soğurum elimde değil. Yakalarsam bitti. Bu sadece sevgili kişisi için değil hayatımda olan herkes için geçerli.
Sevgilinin iç sesi ; "-Oh iyi yaptım ya ayrılmakla... neden onun hayatına girip, hiç haketmediği şeyleri yaşatayım ki? Zaten neden karşılaştık ve ben neden onun gönlünü aldım. Durduk yere hırsız oldum bi de şimdi.. Ah benim akılsız başım, sen kiiiim onun sevgisinin üzerine çimlere uzanır gibi uzanmak kim. "
Neden iki yıl önce ayrılmak yerine 2 yıl boyunca aldatıp evliliğiyle beraber bir ilişkiyi daha yürütmeyi tercih ettiğini, ve 17 yıllık eşini kendi gözünde nasıl bu kadar değersizleştirebildiğini sorgulasın. Nasıl olup da bu kadar haysiyetsiz birine dönüşebildiğini sorgulasın. İki çocukla kendisinden bile daha fazla ilgilenmiş, emek vermiş bir babayı neden çocuklarından uzaklaştırmaya çalıştığını sorgulasın.
Kaybetmek diye görmemek lazım. Ben üçgensem yuvarlak biriyle birlikte olamam tabi ki uyumlu olmayız. Yani her şey uyumla alakalı. Beni kaybeden değil benimle uyumlu olmadığı için benimle birlikte olmayan kız uyumlu olmadığı biri ile birlikte olmadığı için sevinmelidir. Benim nasıl biri olduğumu öğrenmiş olur hiç yoktan bu bile bir kazançtır bir daha benim karakterime benzeyen biri ile birlikte olmayıp zaman kaybetmez. Nereden baksan kazançlı yani.
Zamanında değerimi anlar. Ben den daha iyisini bulamadığında. Eski sevgilim hiç böyle yapmazdı, ben onun değerini bilemedim diyecek kendi kendine. Bende önüme bakacam.. Benim ona olan güvenimi ve değerimi kaybeder.. O da kendine fazla güvendiği için kaybeder.
Neden güvenini kaybettim acaba diye bir sorgulaması lazım. Çünkü güvenimi kaybettiğim an duvarlarım örülür ve buz gibi olurum. Bu sadece sadakat konusundan ibaret değil. Hâl ve tavırlarından rahatsız olup şüpheye düşmeyi de kapsıyor. Böyle durumlarda açıklama bile yapmam.
Kaybettikten sonra yalayasınız diye yaratıldı avuç içleri deyip avuçlarına bakması yeterli çünkü benimle beraber olmak birdaha asla göremeyeceği bir rüya gibidir
Ağzınla kuş tutan biride olsan bir çırpıda siliniyorsun. Öyleki zaten tensel birşeyler olmadıysa zaten tarihin tozlu rafları bile senin için yersizdir.
Beni kaybetmek çok zordur çünkü çok fedakar ve sabırlı bir insanım ve merhamet duygum çok yüksek kaybetmesi için büyük bir çaba harcaması lazım eğer kaybederse de asla geri kazanamaz...
Yeri geldiğinde hem arkadaş, hem dost, hem baba, hem kara kutusu, hem can yoldaşı ve yeri geldiğinde yapacağı çılgınlıkları kestirilemeyen birini kaybedeceğine, ben bile üzülürüm.
Bana dönerse ona oturup beni neden bıraktığı için düşünmesini ve mantıklı bir açıklama yapmasını sağlarım sadece düşünmesini sağlarım derin derin zamanı uzatırım cevap mantıklı gelse bile affetmem oyalarım ksjskjs
Sana özel değil her daim böyleydi. Sorularıma gelen görüşlere yorum yapılmasını pek sevmem. Kendi yorumlarım hariç. Bunu anlamış olman gerekirdi... sen bilirsin.
Ben hata yapmıyorum. aslinda hatayı bana yaptırıyorlar sonra tüm suçu bana atıp kaçıyorlar. Bundan sonra yemezler oyun kurucuyu asla ve asla bir kadına vermicem.