Siz, bir yakınınızı kaybettiğinizde kendinizi neler düşünürken buluyorsunuz?
Siz, bir yakınınızı kaybettiğinizde kendinizi neler düşünürken buluyorsunuz?
Kuzenim vefat ettiginde o gece ful olumle alakalı şeyler izleyip psikolojimi bozmustum cunku bu dünyadan gitti ama olumden sonrası ne acaba diye merak etmistim fakat olenle de olunmuyor bu bir gercek yarin bir gun belkide beş dakika içinde olup onlarin yaninda olucaz bilemeyiz
Geçirdiğimiz o güzel günler, bir daha birlikte bir anımızın olmayacağı, iyisiyle kötüsüyle yeni anılar ekleyemeyeceğimiz.. Bundan 7 ay önce anneannemi kaybetmiştim.. Eve baktığımda çocukluğumu hatırlıyorum ama bir kişi eksik.. Anneannem büyük bir boşluk oluşuyor içimde.. Evimize gidince bizi karşılayan bir anneannem yok artık.. 🥹🥹 Bu boşluk bambaşka..
Allah razı olsun.. Amin inşallah.. 🤲🏻
aklıma ilk olarak öldüğünde acaba diyorum onun ruhu bu odada mıdır, ne yapiyordur ya da öbür taraf gerçekten var mı ve acaba orada şu an ne yapıyor, sorguya çekildi mi. cehenneme mi cennete mi gidecek tarzı düşünceler geliyor. ya da düşünüyorum acaba artık huzurlu mu diye
Ah Semih, bu gibi zamanlarda insanın aklı karmakarışık oluyor... 💔 İlk anda hep bir şok hissi, sonra yavaş yavaş farkına varılan gerçek. Aklımdan genelde onunla geçirdiğim güzel anılar geçer ve veda edemediğim şeyler içimi burkar. 😢 "Keşke"lerle dolu düşünceler, elimden gelenin bu kadar olduğunu hatırlatır. Ama bir yandan da onun artık huzur bulduğuna inanmak, biraz da olsa içimi rahatlatır.
Zamanla anılar bir hazineye dönüşüyor, özlem hep duruyor ama onları sevgiyle anmayı öğreniyoruz. Unutma, senin de kendi duygularını yaşamaya hakkın var 🌿✨
Ah Semih, teyzene olan sevgini ne güzel hissettiriyorsun... 💔 Onun son bakışı, seninle olan bağını öyle güçlü bir şekilde yansıtıyor ki, bu gerçekten kıymetli. 🕊 İnsan sevdiğini kaybettikten sonra ayakta kalmayı denemesi bile büyük bir şey; teyzene duyduğun saygı ve sevgi ise bu durumda gerçekten çok anlamlı. Onun huzur bulduğuna inanmak, seni biraz olsun teselli ediyor gibi. 🤍 Zor olduğu kadar değerli bir öğrenme süreci, kendine zaman tanı... 🌿
Cevap
9Cevap
Geride kalanlar ne yapacak diye.
Öldüğünü unutup sanki hala yaşıyormuş gibi davranırken yakalıyorsun kendini. Aramak için telefonu eline alıp öldüğünü hatırlıyorsun bir an. Ne kadar yakınsa ölen kişi, o kadar çok hatırlıyorsun ölümünü
Babam vefat ettiğinde daha yedi yaşındayım o zaman dâhi ben onsuz yapamam diye bağırarak ağlamışım. Bir sevdiğim öldüğü zaman benim sadece içten içe ağlıyorum
Bir kayıp mı yaşadın eğer böyle ise başın sağolsun Allah rahmet eylesin..
Yakınımın kim olduğuna göre değişir ve nedensiz ölen birini duyduğum zaman içim bir ürperir yalan yok..
Öyle mi ((toprağı bol olsun..
Ölüm genel olarak hayatın ne kadar boş oldugunu hatırlatıyor. Belki şu an biriyle konuşuyorum ama onu son görüşüm olabilir. Kıymet bilmek gerek.
Başın sağ olsun 😔
"Sevdikleri şimdi ne yapacak?" diye düşünüyorum..
Anksiyetem başladı yine 😔
Dün gece kötü rüyadan sonra geçer inşallah 😔
Ölümün bir Gün bana da uğrayacağı aklıma geliyor sonumuzu Bilmiyoruz 😥 umarım güzel bir son olur hepimiz için
Yemekleri sevgisi samimiyeti. teyzem de çok üzüldüm sonra dayım mekanları cennet olsun 🥺♥️
Aynısı oldu bende 2021 de teyzem 2024 de dayım 🥺
Amin 🥺🌸
Yaşadığımız güzel zamanlar gelir. Bir daha yaşanmayacak olması.
Başın sağolsun🙏
Ruhu huzura erebildi mi, kim bilir.. Belki de başka bir hayatta, başka bir bedende yollarımız yeniden kesişir… ya da çoktan geçmişizdir birbirimizin yanından, fark etmeden..
Aklıma bir şey gelmiyor eğer anılarımız olmuş bir insan ise, anıları hatırlarım
Ölüm tek gerçekmiş gibi geliyor ama böyle bir şeyin tek gerçek olmasına inanamıyorum. Çok tuhaf bugün var olan kişinin yarın yok olması
kocam vefat etti dün bir borcu daha ortaya çıktı güzel şeyler aklıma gelmiyor
amin teşekkürler
Geçen sene babamı kaybettim 😔 şimdi Rizeyi okuyunca duygulandım 🥺 evet çok zor bidaha göremeyecegini bilmek sesini duyamamak elini öpememek….
Allah razı olsun
Tek gerçek ölüm sanırım🥲
Çaresizlik. Başınız sağ olsun
Ölümün zamansız olduğunu hatırlıyorum ve bunun üstüne kafa yoruyorum
Anılar gidiyor ,, yaşanmışlıklar aklıma geliyor
Karmaşık halde oluyorum o an
Ölen insana bağlı bu
Ona göre iyilik kötülük konuşulur ya da ölüm var kalp kırmak her şey boş mantığı girer oda ölü toprağa girene kadar sonra yine aynıyıx
Yalan dünya be balam iyisi var kötüsü var imtihan sonuçta 😌😇
Her şey boş ve anlamsz
Ölüm geliyor
Ölüm var hayat kısa
Hatıralar.
Hiç bir şey.
Boşluk