Aşk çabuk edilebilir ve çabucak yitirilir. Peki sıcacık hissettiren aşkımızı ne görürsek soğutabiliriz?Güven sarsıntısı ilk neden bence. Sonraki sırayı ilgisizlik alıyor. Ilişkilerin sıcaklığını tüketen sebepler nelerdir sizde?
Sıcacık aşkınızı buza çevirecek hareket ya da huy nedir?
sanırım.. duvarlar.. insanların duvarları karşı tarafın ilgisini soğutur soğuduktan sonra anlıyor ama insan neden böyle oldu diye sorguluyor pek tabi.
Ben umursamazlık dışında hissettikleriyle tam tersi durum sergileyenlere karşı soğuyorum çünkü korkularıyla bastırdığı her şey kendisine ördüğü o koca duvarlar altında eziliyorken bana ihtiyacı yok diye düşünüyorum kendince en doğrusunu yapmıştır saygım sonsuzdur lakin kendisini bile isteye ezdiren birisine karşı duygularım sıcak kalamaz
Merhaba 🎈 Beni çok çabuk etkileyen şeyler elbette en başta güven problemi. Bazı şeyleri rayına oturtmak uğruna verdiğim çabanın, tereyağından kıl çeker gibi basit bir durumun dengine düşmesi durumunda çok zor. Sonrası saygısız ile gelen ve birikip göle dönüşen bir çıkmaz zaten.
Manipülatif hareketler Devamlı yargılamak, eleştirmek. Kendine bakmıyorsun, bilmem kim senden daha güzel gibi.. İlgisizlik. Devamlı bahane üretmek. Küfür, hakaret ve çapkın tavırlar. Tembellik.
Güven sarsıntısı yazacaktım , yazmışsınız. İlk ve en önemli neden bana göre de. Başka eklemem gerekirse affetmeye çalışsanda affedemeyecğin kadar kalbini kıran dil yarası
yorulana , bıkana kadar çoooook ama çooook sevmek. özgürce, kaygısızca , cüretkarca sevmek. işte o zaman sen yorulup bir köşeye çekilerek soğuyacaksın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Erkek arkadasımın eski eşinden olan çocuğu hakkında bişey dediğim vakit aşkımız buza dönüyor
En İyi Cevap