Eşiniz geçmişteki ilişkisi evliliğinizi bitirmek için bir sebep mi?

İyi geceler
Çok uzun zamandır içime atıyorum çevremlede paylaşmayacağım için son çare olarak buraya sormak istedim ben 2 yıldır evliyim ve mutlu bir evliliğimiz var eşimle.
Eğleniyoruz, birbirbimize saygı duyuyoruz en yakın arkadaşım, sırdaşım. Ama geçmişimiz geçmişimizdeki ilişkilerimiz aklımı çok karıştırıyor. Eşim liseden arkadaşım İstanbul'da aynı mahallede büyüdük aynı okul aynı lise sonra aynı yüksekokul. Bizim lisedeyken hayatlarımızda başka insanlar vardı onun halasının kızı benimde onun arkadaşı. Yani biz hep dörtlü takılırdık sonra halasının kızıyla çok aşıklardı birbirlerine ama kız evlenmek istedi eşimin ailesi istemedi daha 20 yaşındaydık mezun olacağımız sene ayrıldılar. Öyle olunca kız yakın arkadaşımdı aramız bozuldu biz dahafa yakınlaştık eşimle teselli etmek için o arda benim sevgilimde beni terketti başka birine aşık olduğunu söyleyerek.

Biz birbirimizi teselli ederken mezun olduk bir sene işsiz kaldık sonra aynı hastanede iş bulduk tabi biz o ara sevgili olmaya karar verdik derken nişanlandık kız evlendi ben nişanına gittim ama eşim gitmedi ayıp karşılanır diye. O ara benim eski sevgilim bana geri dönmek istedi falan olaylar oldu sonuçta biz evlendik ama eşim beni o kız gibi sevmiyor ben bunun farkındayım her geçen gün canım daha çok acıyor kızla ister istemez görüşüyoruz akraba bayramlarda kayınvalidemlere gittiğimizde eşim onunla aynı ortama gitmiyor gözlerinin içine bakamiyor bu beni deli ediyor biz ayrı şehirde yaşıyoruz atanma sebebiyle ama görüşülüyor yine. eşimle konuştum bu durumu bana Feyza sacmala abartiyorsun sende başka bir adama aşıktın evlendikten sonra bile onun için gözyaşı dökerken ben sana bir şey dedim mi diyor? Ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak istiyorum bazen ama sonra çok saçma geliyor mutlu bir evliliği geçmiş yüzünden bitirmek cocukda düşünmeye başladık ama bu durum beni korkutuyor.
Eşiniz geçmişteki ilişkisi evliliğinizi bitirmek için bir sebep mi?