Eşiniz yolda yürürken cast ajansı sahibi eşinizin yüzünü çok beğeniyor ve yoldan çevirip aşk dizisinde oynaması karşılığında 1 milyon dolar teklif sunuyor. Sıcak bakmanız mümkün müdür?
Eşinize kazancı 1 milyon dolar olan aşk dizisi teklifi gelse sıcak bakar mısınız?
Sevdiğim insana biri yan baktıgı zaman dahi köpürüyorum, ımm evde oturup televizyon karşısında karımı bir baskasının öpmesini sakin bir şekilde karşılayabilecegimi hiç sanmıyorum.
Eğer ünlü olmak istiyorsa, desteklerim. Bu ilişkimizi ama baya kötü yönde etkiler. Dışarı çıkarken sırf ünlü birinin eşiyim diye, her hareketimi takip etmesini istemem, veya beraber tek başına gezmek istediğimizde. Ben açıkcası desteklerdim, ama aynı şekil de ayrılırdım...
Eğer oyunculuk yaparken bundan keyif alacaksa ve yapmak istiyorsa tabiki reddetmem. Beni aldatacağını veya ilgisini kaybedeceğini düşündüğüm biri eşim değildir zaten onunla evlenmemişimdir lol
Ay hayır rol yaparken aşık falan olur adam gider elden. Olmaz 😃
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Ben mi güzel kardeşim bilmiyorum ama sıcak bakardım herhalde ya. Bir haltlar yiyecek olan her türlü yer ruhum bile duymaz. Güvenmişim ki evlenmişim. O noktada niyeti dizi çekimi, aldatmak değil.
En İyi Görüş