Güncellemeler
+1 yıl
1milyon dolar gibi bir teklif gelirse elbette ömür boyu bir birliktelik sonlandırılmaz lakin insanın aklına şu düşünce gelir ya ben 1mn reddersem 1 sene sonra kız benden ayrılırsa neolcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hayır isterlerse evreni teklif etsinler ayrılmam sevgilimden
Para için bir şey yapmam gadası
Merhabalar...
Kazanabileceğim şeyler için kazanmayacağım şeyleri kaybetmem.
Büyük laf ettin ama 1 milyon dolara hergün bi kızla takılırsın
şu an Mortgage ile aldığım ev 780 bin $ civarı nakitte alabilirdim. Ayrıca istediğim kişi ile takılabilecek kapaziteye sahip biriyim.
Eskiden asla derdim erkkleri tanıdıkça olacak sevgilimden bile bunu yarı fiyatına şimdiden ayrılırım ne bileyim tatil filan yaparım 😂
Sen çok yanlış kişilerle tanışmışın 😂
@Nympzex bir tane sevgilim oldu oda çok kısa iki tanede konuştuğum hepsi profesyonel yalancıydılar kul hakkı 3 tür deyip kapattım 😂bir tane bile erkek tanımaya tahammülüm yok artık o yüzden hatta 500 dolar bile yeterli güzel bir yerde bir yemek yer eglenirim en azından bir gün 🤣
Şansını bide bende dene istersen 😅
@Nympzex mesala sende şansımı denersem flortum oluyursun heral @solitaire2 hanım mesala soylediginizin yarısını verseniz ben ayrılırım @nympzex beyden kabul ediyorum 🤣🤣olacaktan bile ayrılırım nereden alıyoruz ödemeyi 😂😂
Ödemeyi dm den alıyoruz hanfendi 😂
Senden tanışmadan dahi vazgectigim için bana 500 bin dolar ödeme mi yapacaksın 😂işte aradığım kan😂
Sen gel fikrin değişir boş ver ödemeyi 😅
@Nympzex yooooo bu ara değil bu miktar bu mevlanin iki katını verseler yemin ederim almam o kadar da büyük konuşuyorum 😂😂 ama dediğim gibi vazgeçmem konu ise 500 yüz dolarcikta olur😂
Çok ayıp ediyorsun beni kaybediyorsun... 😂
İnsanlar terk eder para terk etmez... Tabi akıllı davranırsan...
Para senin her türlü kahrını çeker ama insan çekmez... Hemen ayrılır parasızdan bile ayrılır o yüzden para yani aksi taktirde tabikide insan olur ama artık öyle kalmadı delikanlıca seven
@Nympzex bakın kaybettim bence bana KS 500 dolar vermeli eyy KS sana sesleniyorum 😂😂 buradan yetkililere sesleniyorum neredsiniz gördünüz sözümde durdum 😂
😊😊😊😊
Karşındaki kişi o paradan zenginse ne olacak peki 😂
Yine para de geç
@solitaire2 bence erkekler kutlasin bunu aralarında kadınları nasıl bu hale getirdik diye iftihar etsinler kendileriyle
@Nympzex umrumda olmaz kafamı ceviripte göz ucuyla bakmam bile😂😂ben sevmediğim bir insana sn tahammül edemem 😂
Şu konuyu bıraksak da özele mi geçsek artık 😂
@Nympzex hayır. cekilebilirsin))✋
Pekalaa
Hayır. 1milyon doları kazanırım ama aşkı bulmak o kadar kolay değil
Parasının mk görmedigimiz bişey degil insan canın dan vaz gecermi gecmem dünyayı verseler bile tamah etmedim etmemde
Ayrılacakta varsa yolu bahtı acık olsun
Aşıksam ayrılmam ama değilsem olabilir. 1m dolar az para değil
Buna değecek kız ise hayır ayrılmam. her şey para demek değil
1m dolar iyi parada. kendimi ve yanımdakini ömür boyu idare edeceğim için şu an istemem şahsen.
Hayir benden ayrilma ihtimali var ama seviyorsam bir sknti yoksa para icin ayrilmam.28 milyon tl yi calisir kazanirin cok ahim sahim uzaklikta bir para degil.1 milyar dolar falan degil
Sevgilimi/eşimi hiçbirşeye ve hiçkimseye değişmem. O'nun bendeki değerine karşılık hiçbir şey teklif edemezler.
aşk böyle para ile ölçülebilir bir şey değil kıymetsiz bir şey için kıymetlimi satmam :)
Bırakmam etmem diyenler tribünlere oynamaya devam hocam
Ayrılır sonra sevgilimle karadağa kaçarım fsjk
Ayrılmış gibi yapıp parayı beraber yeriz
Bi sen zekisin zaten 😄😄
Öyleyimdir 😌
Şimdiki karımdan bile ayrılırım
olmadıgı ıcın sevgılım olur yvwdv
Sevgilim mi , o kim? . d
Kanki kıza 100bin TL verecem kız kendi beni bırakır
Ömür boyu ayrılık denmedi. O yüzden bir günlük ayrılır parayı alır geri sevgili olurum ehehe
kızların çoğu tipten kaybediyor. Erkek bulduğuna sükretsin
@Bonazzo erkek bizi bulduğuna şükür etsin.
ben zaten gayet iyiyim niye şükrediyim ki
@Bonazzo bende iyiyim, kötüyüm mü dedim?
Hayır benim şükretmem için sıradan biri olmam lazım. Ben zaten çoğu kadına fazlayım şükür etmem için hiçbi sebep yok. Bu bi lütuf değil yani :D
ayrılırım
Vay seviyesiz..
Ayrılırım nasıl olsa birgün terk edecek sonucta.
Paraya kimseyi değişmem arkadaşımda dahil.
Çok açık sözlüsünüz hocam tebrik ederim 😅
Ayrılırım. Çünkü bekara boşanmak kolay.
Kızların hepsi hiç düşünmeden kabul eder.
tabiki aw soru mu
kızların çoğu tipten kaybediyor. Erkek bulduğuna sükretsin
Ohooo çoğu ayrılır
@SıkıntıdanAçtım kızların çoğu tipten kaybediyor. Erkek bulduğuna sükretsin
@Bonazzo erkeklerşn hepsi de kıvanç sanki
Kıvanç değilim alakam bile yok. Ama bence gayet iyiyim
@Bonazzo 🤣
gül gül
Ben sevgilimi birakmam,
Ayrılırım
Evet
hiç acımam :)