AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Kızlar da italyan ve fransız erkeği hayal ediyorlar fakat türk erkeğine kalıyorlar aynı şey. Hayaller yabancı hayatlar tc insanı
Dışarıda İvana'ya bin basacak boma gibi kızlar var.
Kızlar fiziğinize dikkat edin, fizik önemli :)
İmkân olsa hiçbirini tercih etmemeyi tercih ederdim ama hayat işte neyin nasıl olacağı belli olmuyor.
Dogru o kizlar ya bakireligini vermis burada ya da isci olmak orada yasamak icin
Arkadaşlar ben rus kadınları yakından gördüm bizimkiler daha iyi abazalığı bırakın 🤣
Slavar sevismlk Türklr zaman gecirmelk ama ama araplar ömürlük dhndnf
Ben Moskova’dan selam size Rus kızları dehşet ama Türkler bal bal 🍯
Çünkü bizim erkekler Rus kızlarını cepte sanacak kadar enayiler
Gerçeğe dökmek okadar kolay olsa buna hayal denmez zaten
Rusla da evlendim, Türk kadınları insan gibi davranabilse latinlerden sonra üstlerine yok da, işte
Kızlar İtalyan erkeği hayal edip Türk erkeğiyle neden evleniyorsa ondan
Türk kadını gerçektir gerisi hayal
O kadar😁
Italyanlarin ismi cikmis
... çünkü ikiyüzlü, korkak ya da yetersizler.
bence de yüzleşmek gerek..
hayal kurmak bedava ne de olsa.
Çünkğ hayaller gerçeklere benzemez:D
Rus kadınları sarma sarmiyor da ondan
Hocam bizde ne varmış
Sende buna inandın, 🤣
Ruslarda ne buluyolarmis ki fark ne
Ne yapalım coğrafya kader
Kim demis evlendigimizi?
Hayallerinle evlenemezsin :)
Rus kadınları Türk erkek hayali kurmuyor heralde
Aslında kuruyor, biraz yaşadıkları çaresizlikten biraz da "daha iyisine uzak olduklarından" Türkleri isterler.
@Ska_ska kimsenin hayal kurdugu yok. Kaç tane türk dayak yedi rusyada. Dünyada arap olarak tanınıyorsunuz ve herkes abaza diye biliyor sizi
Bizi?
Döver gibi konuşmuşsunuz, benim bişeyden haberim yok, sadece yorum yaptım.
@Ska_ska ruslar türk erkeği hayali kuruyor demissin. Bende gercekleri açıkladım. Şahsına dair bir şey demedim genel konuştum
Kuruyor ile kurmuyor arasındaki olumsuzluğu belirten "m" harfini dikkatle okursanız eğer benim orada ne yazdığımı daha iyi anlarsınız.
Zaten sizin için değil üstteki yoruma yanıt vermiştim ilk başta. Türk erkeği hayali kuruyor demiş bende kurmuyor dedim ve açıklamaya devam ettim.
Rus kadını alamadığı için
Şu yaşıma geldım Rus kadın merakım hiç olmadı ya.
Cunku onlara ulasamiyoruz
rus kadınlarına ulaşamadıkları için...
Sen çok yanlış anlamışsın konuyu
milyonlarca erkek nerden bulsun rusu
rusyaya git %90 kız var erkekler çok az
Aklındaki ve yanındaki…..
Rus bulamadıkları için mecburen 😂
Isteyen bulur bence
Cunku Rus bit kadınla karşılaşmıyoruz.
Karıştırma orasını 🤣🤣🤣
Benim öyle bir hayalim yok
Bulamıyorlar ne yapsınlar
Ulaşamıyorlar çünkü Ruslara
Cok var ulasan
Aklıma soktun şimdi :)
Hayaller ve gercekler napalim
Urfa’da oxford vardi da gitmedik mi?
Öyle bir hayal kurmuyorum :)
Hayalim Norveç kızı hayatım izlanda kızı😅
Kadın kadındır ama Türk daha iyidir derim hep. 🙂
Çünkü hayat 7/24 yatakta geçmiyor
Çünkü türk kadınları erkek gibi kıllı surekli ağda yapmakta kurtarmiyri
@cancandan72 kimse kıl almak zorunda değil. Sende al o zaman kıllarını erkeği kadını yok bunun. Temizlik denir buna. Ayrıca türk kadını en azından ağda yapıyor. Sizler gibi dağda büyümüş gibi gezmiyor ortada. Kadınlara çamur atmayı kesin kendinizi eleştirin önce. Kıllı göbekli tc erkekleri kendi ülke kadinini aşağılayarak yorumda ego tatmini yapıyor. Komiksiniz
Akli uçkurunu düşünmekle çalışanlar rus kadını istiyor. Çünkü eskort seviyorlar.
Evet aferin kız bildin
Sen kafa yemiş birisin hastaneye git yazik göbekli derken sendemi göbek var acaba ya da cok mu cirkinsin bu kin ne bu öfke ne yazık yazik kafa yemişin sen evde kalmış kiz laflari senle uğraşamam
@cancandan72 Bende göbek yok fizigim çok düzgün ve çok da iltifat alırım bu konuda. Çirkin de değilim saçlarım ellerim yüzüm bakımlı. Gözlerim renkli. Çok güzel bir kızım. Fakat sizin gibilere bakınca migren bulanıyor. Kendi ülkenizin kadınını ezsbiliyorsunuz bu kadar acizsiniz. Evde kaldığım da yok 17 yaşındayım. Ama senin gibi kendi ülkemin insanını aşağılayacak elin yabancisini üstün tutacak kadar ezik ve çomar değilim. Kin öfke falan da yok gerekleri söylemek ne zamandan beri suç oldu. Yabancı kadın istemenizin nedeni yatak odası. Türk kadınıyla evlenmeye geldi mi bakirelik sorgulayan (kendisi yemediği bok kalmadığı halde) fakat iş yabancıya geldi mi medeni kesilen tipler sizlersiniz. Aklınız uçkurunuzda çalışıyor (sözüm asıl türk erkeğine değil senin gibi kendi ülke kadınını gömen eziklere)
Lens gözlerle övünen güzelim deyip hayal kuran bir insan sadece kafa yemiş biridir yazik kiz git doktora yazik
Saksız üzülecek birisin cok yazik yaaa keşke yanimda olsan sana akıl varsaydım hayal dünyasında yaşamasaydın
Ezik olanda sensin aslında okurken bile ne kadar ezik birisin sevgili bulamayıp erkekleri suçlayan kontak birisin vay senin haline vay.
Senin gibi türk derken beni o konuda hiç kimse ezdiremez türk kadını başımızın tacıdır bakirelik diyosun bende mevcut değil galiba sende mevcut bakire olsan ne olmasan ne sen insan olmadiktan sonra
Seni kimse almaz kim alsada iki günde boşar seni.
@cancandan72 türk kadını başımızın tacıdır deyip "rus kızı daha iyi türkler sürekli ağda yapıyor" diye açıklama yapman traji komik. Sevgilim var uzun süreli bir ilişkim var zaten. Sözüm bütün erkeklere değil senin gibi kendi ülkesinin kızını aşağılayan eziklere. Yabancı sevdasıyla yanıp tutuşan sensin asıl seni alan 2 günde boşar. Daha kendin kıl tüy almayıp türk kızına çamur atiyorsun. Dinime küfreden müslüman olsa demişler bu sözün ispatısın. Kendin temiz öyle temiz birini bekle. Bu arada lazere giden insanlar bir hayli fazla. Sandığın gibi pis değil kimse. Çok bayılıyorsan git yabancı al ama benim ülkemin insanına laf etme.
Çok iyi edebiyat yapıyorsun hemen konuyu türk kızlarına hakaret ediyir gibi göstermen kimse yemez sen var ya sevgilini merak ediyorum acaba cocuk psikolojisi nedir kesin oda kafa yemiştir sayende gerçekten doktora görün ve doktora giderkende bayan rus doktor olsun. benle evlenen beni boşamaz aksine beni baş göz üstüne koyar sevgi aşk erkeyiyim ben asıl sana açıyorum dilin okadar uzun varya koca evde rehin kalir hahahahah:)
@cancandan72 türk kadinlari erkek gibi kıllı diyorsun alay ediyorsun. Sanane kardeşim milletin kılından. Birde türk kızına hakaret etmişim gibi gösterme demissin. Sen hakaret ediyorsun ben öyle göstermiyorum. Benim birlikte olduğum insan çok şanslı. Ama seninle evlenecek kadına üzüldüm. Hele mi türk ise. Bilse türk kadını hakknda bu şekilde konuştuğunu evlenmek istemez. Senin akıl sağlığın yerinde değil daha ne dediğini bilmiyorsun. Hakaret edip hakaret etmişim gibi gösterme diyorsun. Yazdiklarini oku. Evet iyi edebiyat yaparım en azindan yazdıklarımı okuduklarımı anlayabiliyorum
Ben türk kadınlarına hakaret yapmıyorum yapmadım
Soru sorulmuştu cevap verdim
Ve doğruları anlatım rus kızları dedim kilsiz olur türk kızları kıllı olur bunda ne ihanet var ne var bunda doğru konuşmak ne zaman hakaret oldu hakikaten aklın yerinde mi senin.
@cancandan72 rus erkekleri de kılsız türk erkekleri kıllı. Ülkece kıllıyız o zaman. Konu kapansın. Aklım da gayet yerinde
ALLAH yardım etsin tamam abla kızma kendine iyi bak abine kızma hastaneye gideceksen sana randevu alayım
@cancandan72 ne ergen çıktın ya. Daha kendini ifade edemiyorsun. Takmışsın randevu alayim şöyle böyle. Laf sokmaktan başka bişey bilmiyor musun
hayaller rus kadını gerçekler türk kadını
2 kezban kendini belli etti şimididen ah ah rus kadınları böylemi acıyorum size
sekste Rus kadını evde Türk kadını
Sekste italyan erkeği evde türk erkeği
Selam ben İtalyan aygırı😎😁😁😁
Sen sor diye
Sordum işte
Boş yapma istersen sen daha fazla!
Alamıyorlar ondan
Ta da ulaşamıyolar skskx
Çoğrafya bir kaderdir
Çünkü rusça bilmiyorlar 🤣