Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. çünkü türkiyede de sokaklara bakınca çok güzel kızlar görüyorum. Erkeklerin alıp veremediği şey bence türkiyede çok aşırı bir "kadın düşmanlığı" var. Mesela türk kadını neden çirkin bir gibi bir soruya cevap vermem bile ama eğer cevap verirsen seni tanımadan sırf sen türk kadınısın diye "şöylesin böylesin" üzerine saldırıyorlar. Aslında ben türkiyede erkeklerin çoğu kadın düşmanı olduğunu düşünüyorum ÇOĞU çünkü dün bile bir çocuk bana "biraz kadın düşmanı olduğunu" itiraf etti, bu sitede geçirdiğim 4 5 aydan önceki yaşamımda türk erkeklerinin türk kadınlarına karşı bu kadar nefret dolu düşünceleri olduğunu bilmiyordum. Sonra sitede her gün her saat başı türk kadınına hakaretler içeren türden sorular okudum. Daha bir dakika önce bile okudum. Gerçekten türk erkeğine olan sevgi kırıntılarım bir bir kaybolmuştu. Şimdi türk kadınına düşman olmayan erkeklerle tekrar iletişime geçtiğimde biraz olsun rahatladım. Sayıları az ama en azından karşısındakini tanımadan sırf türk kadını olduğu için "sen şöyle triplisin şöyle Çok kötüsün" diye saldırmıyorlar. Biz Türk kadınları da erkekleri eleştiriyoruz evet bu olayın tam tersi de var ama ben nedense erkeklerin sesini yüksek buluyorum. Biz serseri erkekleri severmişiz, onlara layıkmışız. dçvülmeyi hak ediyormuşuz bundan anlarmışız. Sen bu kötü düşüncelerinle kendine nasıl efendi diyebiliyorsun? Bizi savunan iyi olan erkeklerde var ve bu "zalim türk erkekleri" hatta onlara da isim bulmuş. Şimdi söylemek istemiyorum küfürlü kaba bir dille bir şey diyorlar. Yani kibarca "sen çıkarların için kadınların tarafını tutuyorsun" gibi bir anlama gelen bir kelime kullanıyorlar.
bazı türk kızları da türk erkeği istemiyor tabi aynı şekilde onlarda kaba bir dille bunu belirtebiliyorlar.
Hepimiz durup düşünüp şöyle demeliyiz : ben bana hakaret edenleri istemiyorum. kim ister ki? hem erkek için hem kız için söylüyorum. Açıkçası 4 ay gibi kısa bir sürede türk erkeği hakkındaki olumlu fikirlerim tam bir nefrete dönmüştü ama az sayıda da olsa akıllı olan erkeklere haksızlık etmek istemiyorum bu yüzden bu kişilere asalaklar demek istiyorum. sansürlenmediyse.
Bir de şöyle bir olay var. Türk erkekleri rus kadınlarını beğenebilir. İstediği kız o olabilir, bizimde kriterlerimiz var ben mesela türk erkeklerine heyecanlanamıyorum, ben her zaman çok küçük yaştan itibaren asyalıları beğendim ve onlar benim tipimdi. Ama burada türk-rus koreli-türk italyan-türk gibi karşılaştırmalar yaparsak kimin daha üstün olduğunu söylemek ırkçılığa girer onu bıraktım, bu tür karşılaştırmalar yapan kişilerinde öncelikle kendi çevresine bakması lazım : kime haksızlık ediyorum. çünkü böyle karşılaştırmalar çoook büyük genellemedir. üstüne fırsat eşitsizliğide ekleniyor. onların topluluğu ayrı türk topluluğu ayrı ayrı değerlendirilmeli.
şimdi ben almanyadayım rahatça sokakta iç çamaşırlarımla dahi dolaşırım ama türkiyede şort giyerken ara sokaklara giremem, güvenli caddelerde giyebilirim. *turizm şehirlerine geliyorum zaten* bunları da göz önünde bulundurarak karşılaştırmalı bu insanlar illa bunu yapacaksa.31 Yorumla- +1 yıl
Dediklerin doğru ama sebep olarak bakarsak yetiştirilme şekli ve eğitim düzeni gelir. Maalesef kızlar da erkekler de belli bir düşünce standardında yaşıyor hiç dışına çıkmıyor bu da onları sıradanlaştırıyor bence
En İyi Cevaplar
Üst katta gariban bi arap abi var Şanlıurfa lıydı sanırım getirmiş rus ablayı bir de çocuk yapmış yaşayıp gidiyorlar çok zor değil yani kim istiyorsa getirsin yaşasın hayatını. Bir de neden istediği bir şeyi övmek ya da yüceltmeye çalışmak için geriye kalan her şeyi kötüleyip küçümseme gereği duyuyor acaba insanoğlu. Rus kadınların güzel olduğunu söylemek için Türk kadınlarını aşağılamaya gerek yok ve İtalyan erkeklerini yakışıklı olduğunu söylemek içinde Türk erkeklerini aşağılamaya gerek yok her şey kendi olduğu yerde güzel ve özeldir zaten🤷🏿♀️
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası soruyu okuyunca çok güldüm.
Sonra haklısın dedim ama yine bir yandan da şunu düşündüm. Affına sığınarak şöyle içimden geçti.
Şimdi evlenmek istiyorsun ama Maddi imkanlar izin vermiyor. Kızın Ailesi diyor ki;
Dayalı döşeli ev, iyi bir maaş, ahlaklı, mütedeyyin , hali vakti maddi durumu iyi olan birsi olmadan Kızımı vermem diyor. Saygı duyuyorum bunlar hakkıdır.
Şimdi bende kendimi bu tartıda tartıyorum. Etim ne budum ne diyorum. Bugün en kötü ev 300.000 TL Evi daya döşe 100.000 TL Birde Düğündü, takıydı 70.000 TL
Şimdi erkeklere Rabb' im güç kuvvet versin diyorum.
Şimdi birisi geldi. Hadi Bu Rus olsun senin demenle. O da dedi ki benim gözümde bir şey yok. Mal da yalan, mülk te yalan. Ben sana talibim dedi. Tabii nasıl türkçe-rusça konuşuyorsak artık.
Eee ne olacak şimdi.
İnsanlar hayal aleminde. Bırak hayal etsinler. Ben bu hayallerde değilim. Bunun hayali bile beni, m için zaman kaybı. Olmayacak duaya amin denmezmiş ya. O hesap işte.
Günümüzün gerçeği maalesef para. Kim ne derse desin. Son nokta araya geliyor. Hekes için değil ama şimdikiler artık Gelinliği bırak Altın Bileziğin gramını beğenmiyorlar.
Herkes kendince haklı. Ama şunu unutmamak gerek. Er geç yaşlanacağız ve yalnız kaldığımıza PİŞMAN olacağız. O yüzden Bir Avuç Mutluğu, Senin için Çarpan Kalp için zamanı ertelemeye gerek yok.30 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Piyasadaki fotolar rusların güzel olanları. Türkün güzellerini atın nete aynı şey. şu an antalyadayım ve sağım solum full rus. Tenleri kaynar su dokülmüş tarzı bir çeşit ve kanları hiç tatlı değil. Normalleri yani nete fotoları düşenler hariç pek güzel değiller.
Hem onların hayalini kuranlar boynuzlanmayı göze almalı10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ivana bacinin neresi güzel yahu ama fiziği görmedim tabi 😀
Tercih onların bilemeyiz.. ama sonunda elindekiyle yetinmeyi biliyorlar😀12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Hayaller ve hayatlar aynen Türk kızının italyan erkeği isteyip türk erkeği ile evlenmesi gibi :D
50 Yorumla
+1 yılYok benim öyle hayalim. 😐
Kadınlar da aynı böyle.
Öküz bu erkekler
Kadın ruhundan anlamazlar
Türkiye'den evlenmek mantıklı değil.
Ve evlilik vakti
👰🤵
👴 Sayın süveyda hiç bir baskı altında kalmadan Bilal bey ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz?
👰 AY EVET EVET EVET
🦶🤵😮
😂😂😂12 Yorumla- +1 yıl
Aslında öyle bir yok, öyle içimden geldi 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılIvana baci da ivana baci cidden ne kadar tatli bir hatun o oyle yahu ben bile begendim 😅 bu ivana da kesin mogolluk, turkluk bir seyler vardir 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Degil mi ama 😂
+1 yılRus kadın hayal edenler gidip evlensin, çok zor değil onları etkilemek. Kadın halimle bana bile yürüyenler vardı. Evlenmek istemiyorum zaten gidip kim kimin enerjisini sömürmek istiyorsa sömürebilir. Doyumsuz Türk erkeklerini almasınlar diye ağlayacak değilim 😄
20 YorumlaKarşıt cinste İtalyan hayali kuruyor. Al birini vur ötekine. 😃
16 Yorumla
u +1 yılErkekler kadar düşkün değil kadınlar hemen saldırıya geçmeyin.😀
- +1 yıl
Taarruz politikası. 🤣🤣🤣
Bence karşıt cins daha fazla emin ol.
Erkeklerin kalır yanı yok tabi. Hemcinsimi korumam bu konuda.
Ben hep ülkem kadınını el üstünde tutarım. Ecnebiler bana göre değil. 😃
u +1 yılHahaha helal sana 😀😀
- +1 yıl
Ne oldu bir şey mi dedim de? 😃
Alkış sesleri geldi. 😂😂😂
u +1 yılDoğru duymuşsun😀
- +1 yıl
Teşekkürler... 😃
Hayaller hayatlar bütün mesele burada bence :) davul dengi dengine abicim türk erkekleri dünya ortalamasının altında bir yakışıklılıkta dünyanın en güzel kızlarıda tabiki bakmıcaklardır herkes onların hayalini kurar alacak olansa dengi olan tipler :) cevap zorunluluk gereği yani))) şaka bi yana ülkemizin kızlarının ruhsal güzelliği ve evine bağlılığı yeter sözüm bu kategoride olanlara ama
00 YorumlaRus ırkını pek sevmiyorum açıkçası. Türklerde maalesef Rus kadınlarına özel bir ilgi var. Sarışın olmaları, beyaz tenli ve renkli gözlü olmaları, onları çekici kılıyor galiba.
Hayâllerimi saçma sapan şeylerle kirletmiyorum. Hayâlini kurduğum daha önemli meseleler var. ✓10 YorumlaEtrafıma bakınca Rus kızları Türk erkeklerini daha iyi anladığını düşünüyorum. Tamam espri olarak Rus kızları şöyle böyle deriz ama bir Türk kızı gelir ve her şey değişir. Gerçekten Rus kızı hayali olan biri varsa büyük ihtimal hayali gerçek olur ama genel olarak espri olarak kullanıyoruz. Durum ciddi alsak Rus kızları değil UKRAYNA KIZLARINI SEVERİZ.
01 Yorumla- +1 yıl
Bizde koreli falan diyoruz da durum ciddi olursa almanları severiz
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılGercek su ki rus kadin hayali kuran erkek cok oldugu kadar evlenen erkekde cok italyan fransiz ispanyol erkek hayali kuran kiz sayisida hic azinmiyacak kadar coktur fakat evlenenenilen yok denecek kadar azdir istatistik bilimi var iyi ki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Benim şahsen ilk tercihim Türk kızı, bence bizim kızlarımız daha güzeller ama selam verdiğimizde somurtmaları, trip ve egoları yüzünden ruslar daha çekici geliyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar olarak birçoğumuz da yapmıyor muyuz bu yabancı hayranlığını saçma sapan şekliyle işte aynı sebepten erkeklerinkisi de tamamen karşı cinsini gömme olayı zeka geriliği bana göre
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayaller hayatlar diyoruz biz ona kısaca ama Tofaş'a biniyoruz diye Mercedes'i hayal etmeyelim mi yani? 🤣🤣🤣
15 Yorumla- +1 yıl
Ama şunu da belirtmekte yarar var.
1- Rus kızları 35'ten önce belki gerçekten güzel görünse de 35 ve sonrasında çok fena kötüleşiyorlar.
2- Arada çok büyük kültür ve anlayış farkı var. Belki kısa süreli ilişkiler yürütülebilir ama evlilikte aileler işin içine girdiği için evlilik yürütmek gerçekten zor.
3- Eğlenilecek kız , eğlenilecek kız mottosuna göre de Ruslar eğlenilecek, Türkler evlenilecek kız durumundalar. :)
+1 yılBunun bir benzeri de Türk kadınlarının İtalyan ve İspanyol erkek isteyip Türk erkekleriyle evlenmesi olarak nitelendirilebilir. :d Ama ben Türk kadınını tercih ederim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen güzel bı insanla evlenmek istenen güzel insan beni korkutur o hesap Rus kadınlarıyla evlendin yaşadığın şehire uyum veya senin ailene uyum saglaya bilecekmi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Genelleme bir soru hem hayalini kurup evlenende çok ama evlenmeyenler ise daha çok evlenemeyenler diyelim Dil kültür ekonomik vs farklarından kaynaklı nedenlerden dolayı evlenmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınların İtalyan erkeği hayal edip Türk erkeğiyle evlenmesi gibi bir durum bu tam olarak 😂
Ecnebiler beni cezbetmiyor. 😄10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kadınlar hayalini kurduğu İtalyan, İspanyol, İskandinav erkekleriyle evleniyor da benim mi haberim yok? Biri beni yeşillendirsin.
10 Yorumla
+1 yılİtalyan erkekleri kdar yakışıklı olmadıkları için ansjsjssj
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılHayaller ile gerçekler aynı olmaz. Hayaller rus kadını ama gerçekler gerçekten sevebilen anadolu kadını.
00 Yorumla Yabancı dil yok. İmkan yok. Türkiye Rus bayan ağırlıklı kadın olsun. İzleyin bakim çopu kişi ruslarla evleniyormu evlenmiyor mu
03 Yorumla- +1 yıl
Ayni sekilde turkiyede italyan nüfusu ağırlıklı olsa kizlar italyanlarla evlenir
- +1 yıl
@haardMen sen rusları ne bilirsin duymuşsun işte. Ayrıca sadece italyan da değil. Italyan fransız ingiliz amerikalı vs. Bir-çok ülke erkeğiyle evlilik yapan türk kızlarımız var. Eğer bu erkeklerin sayısı türkiyede ağırlıklı olsaydı çok daha fazla olurdu yabancı damat sayısı:) ayrica italyanları dünyada tanımayan yok dünyada erkekleriyle meşhur bir ülkedir
+1 yılKadınlar neden İskandinav erkeklerini hayal edip de Türk erkeğiyle evleniyorsa muhtemelen o sebeptendir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnu evlenenlere sormak lazım. Ben yurtdışından biri olmadığı sürece evlilik düşünmüyorum.
Ama rus olması hayalim tabi orası ayrı.00 Yorumla
+1 yılHiçbir kadının hayalini kurmadım sevgilim Türk ama Türk olsun başka bir milletten olsun ne fark eder ki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Rus kızı varda biz mi almadık. Biz ala ala. Antepli aldık. Onunda doğumdan sonra eniyle boyu aynı oldu
02 Yorumla- +1 yıl
Abi sende göbekten önünü goremiyorsundur. Emin ol eşinde italyan bulsa onu alırdı mecbur seni almış. Eşin dünyaya çocuk getirmiş minnet duyacağına insanlar içinde fiziğiyle dalga geçiyorsun. Yazık..
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayaller rus , gerçekler türk .
napsınlar coğrafya kaderdir.
ama bu doğu bloku ülkelerine uzanamadıgı tadamadıgı anlamına gelmesınde.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılRus kadınları güzel ve vücutları bembeyaz kilsiz bizim türk kızları masallah erkekler hibi kıllı ama sonuç olarak mecbur türk
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılRus kadini hayali kurdugumuzu kim söylüyor. Su ergen muhabbeti bitsin artik.
Erkeklerimizin belki %10 boyle dusunce'dedir bence.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir hayalim hiç olmadı sanırım sen Türkiyede yaşamadığı için sana öyle geliyor normaldir ya fazla takma
00 Yorumla
+1 yılKadınlarının italyan erkeği hayali kurup türk erkeğiyle evlenmesiyle aynı sebepten.. 😂
10 Yorumla
+1 yılHayaller Rus hayatlar memleket kızı.. yine de eğlenmek için Ruslara müracaat mevcut.
10 Yorumlahayalini kurmadım ama şans diyelim rusla evliydim zamanında..
10 Yorumla
+1 yılFiziken güzel olsalar bile kültürel olarak bizim istediğimiz insanlar değiller
10 Yorumla
+1 yılAsla rus kadınlarının hayalini kurmuyorum türk kadınları gerçekten çok daha güzel
10 Yorumla
+1 yılMecburiyet smdkfkg ben rus kizi olsam ilik gibi bir rus damat bulurum mkkk bunlarla mi ugrasicam
117 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun bende türk kızları ile evlenmezdim erkek gibi killilar ruslarda kıl yok
- +1 yıl
@cancandan72 iyi o zaman gay ol ve koreli erkeklerle gez nasil cozum jdfjgkg
- +1 yıl
Onlar rus kizlarindan da tüysüz kilsiz olur hem
- +1 yıl
Yok ruslar kilsiz güzel türk kızları erkek arkadaş gibi
- +1 yıl
Sende lezbiyen ol bence
- +1 yıl
@cancandan72 senin gibi biri yuzunden tum erkekleri silecek halim yok sjfkgky
- +1 yıl
Kafa yemiş manyak
- +1 yıl
ALLAH akıl versin
- +1 yıl
Zoruna gidiyo sen kim rus kızı kim ALLAH bilir mide bulanan birisin kesin. ayyyyy
- +1 yıl
@cancandan72 siyee
- +1 yıl
@cancandan72 erkekler kıllı olur diye bir kural yok. Sen tüylerini alıyor musun ki kızlara laf ettin simdi. Ayrica her insanda tüy çıkar ama bizim lazere gidecek paramız yok. Russe eskortluk yaparak onun parasini da çıkartıyorlar
- +1 yıl
Ruslarda yok gerçekten lazere ihtiyaçları yok
- +1 yıl
@cancandan72 tamam da adamlar zamaninda genleri duzelsin diye cirkinlere baltayla bicakla dalmis yok etmisler Turkler oyle yapsa belki Şu an hayatta olmazdin dostum bilemezsin
- +1 yıl
Hahahhahhaha
- +1 yıl
Valla harika kapak iyi güldüm senee az değil sin haaa
- +1 yıl
Kiz sana bir akıl vereyim lazere gitmene gerek yok
- +1 yıl
Gel yanıma ateş yakalım içine bir gir çık bence kıll diye bir sey kalmaz bak ne kadar mantıklı dimi.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayaller Rus kadını, imkanlar Türk kadını demek ki.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ulkede rus kadın kıtlığı var o yuzden. Yoksaki Turklere bakmaz bunlar🙂
00 Yorumla
+1 yılruslar güzel değil ki öyle boş bir algı var sadece🙄
00 Yorumlarus kadınlarını evlenmek için değil kaçamak yapmak için istiyoruz ☺️😅
05 Yorumla- +1 yıl
Kavramaktan kastın aldatmaksa eğer insallah evlendikten sonra eşin de italyan ve alman erkeklerini kaçamak yapmak için kullanır
- +1 yıl
Istiyoruz demissin. Aldatanlar da aldatılır umarım. Kaçamak değil kardeşim. lugu diyelim biz ona
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu, hayaller ve hayatların acı yüzü onlar için sanırım 🎈
00 Yorumla
+1 yılRus kadını hiçbir zaman sevmedim hayal de kurmadım benim kafa ayrı
00 Yorumlaçünkü rus kızları eğlenmelik türk kızları evlenmelik
05 Yorumla- +1 yıl
Yoo erkekler türk kızlarınıda aynı böyle ayıklıyor
- +1 yıl
@enthusiasticpq İş evliliğe gelince anneler devreye giriyor ve anneler söz geçiremeyeceği kişiyi istemez ;)
- +1 yıl
Alman erkeği eğlencelik türk erkeği evlenmelik
- +1 yıl
Ahahha aferin kız sana :D
- +1 yıl
@enthusiasticpq turk kizlari basimizin taci :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAhaa çünkü Rus kadınlari Türk erkeklerini beğenmiyor
00 Yorumla Ben çin japon veya polonyalı hayalini kuruyorum? Rus nerden çıktı 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çünkü onu ancak hayallerinde görürler :) yani hayaller ivana gerçekler ayşe fatma
00 Yorumla
+1 yılTürk kadınları varken, Urus kadınlarını düşünen erkeklerin çükü kopsun :)
00 YorumlaSanki sağanak şekilde Rus yağıyor yurt boyu devam ederek 🤔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılOna göre erkekler istedikleri eş de olmuyor hayatta çünkü yürümüyor
00 Yorumla hayal iste bi hayal icin basini yakmaya deger mi.. evlilik zaten basli basina... neyseee :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. hayaller rus hayatlar türk :D aman türk daha iyi bi de rus diliyle mi uğraşacaz :D
00 Yorumla
+1 yılulaşamadıkları için..
çünkü çoğu erkek sadece sanalda görüyor rusları ve tüm ruslar öyle sanıyor..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar zengin avcısı normal aileden birini bulmak zor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılRus kadınlarındansa iran kadınları daha güzel bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılRus kadınların hayalini kurmuyorum Türk kadınıyla da evlenmeyeceğim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Oldu da evlenmedik mi profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılayacak biri olursa seve seve evlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü hayaller Rus mankenleri gerçekler sümüklü Türk kızları
06 Yorumla- +1 yıl
Bizimde hayaller almam erkeği gerçekler kıllı göbekli tc erkeği
Cevap sahibi+1 yılAlman mi almanlar pis yanlız ve genelde daha göbekli obez araştır bak
- +1 yıl
Ruslar da görgüsüz ve pis otellerden bile anlayabilirsin. Yemeğe öküz gibi saldırıyorlar
Cevap sahibi+1 yılKızları çok kibar ama
- +1 yıl
Kızlar için diyorum zaten. Görgüsüzler diye. Gevsekliktir o kibarlık değil.
Cevap sahibi+1 yılMesaj kutunu aç detaylı diyem sana obemli
+1 yılKızlarda İskandinav erkek hayali kurup Türk erkekleriyle evleniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRusa çakması ayrı. Türk kadınıyla seks bildiğin grekorımen güreş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar hayalleri için yaşıyor demekki aynı kadınlar gibi 😂😂😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılOsmanlı padişahlarının eşleri rus moldovya arnavut türk olan yok neden acaba
01 Yorumla - Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat