Gece içime bir şüphe düştü. İnstagram şifresini denedim ve buldum eski şifrelerden biriydi. Kızlarla konuşmuş. Kızın birine iş teklifi adı altında buluşma teklifi etmiş. Diğer kıza bana attığı resmi atıp sorular sormuş kedisiyle alakalı. Ben de sana inanmışlığım seni bir ömür boyu utandırsın yazdım ekran resmi attım yaptıklarını ve engelledim. İşin kötüsü 2 gün önce ailesiyle tanıştırmıştı evlerine gitmiştim annesiyle kahve falan içtik. Tüm hesaplarımı dondurdum ailesi ekli ani karar vermek istemedim. Bundan sonra ne yapmalıyım? Aramadı zaten açıklama dahi yapmadı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞutla gitsin , aynı olay benim de başıma gelmişti. Tabi benim ki şöyle 1 yıla yakın sevgiliydik son 2 ay da da cinsel ilişki yaşıyorduk , bunu ben istememiştim , o istemişti bu arada , 2018 Haziran 18 de ayrıldık.
Tabi ben baya üzüldüm ağlıyorum falan uyku tutmuyor neden neden her şey güzel giderken falan , beni engellemişti fake hesap açtım baktım yeni biriyle çıkıyor ve ilişki başlangıcı 2018 hazıran 3 tabi ben bunu görünce iyice delirdim.
Arıyorum hesap soruyorum falan yok , 1 hafta kavgası sürdü , erkek arkadaşı aradı senin yaptığın adamlık mi? Falan rahat bırak kızı. Ben hesap sormak için arıyorum ya sen?
Sevgilisi olan biriyle konuşmak görüşmek adamlık mi dedim sustu falan , sonra yok arama yoksa başka dilden konuşuruz dedi bende buyur gel dedim bekliyorum. Sonra kivirdi karşıma da çıkamadı.02 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzüldüm neden adam gibi ayrılmak istediklerini söylemiyorlar? Söyleseler zaten biz onlara yapışmadık bizim de gururumuz onurumuz var. Bitti deseler ne yapardık giderdik arkamıza bakmadan. Aldatmak karakter yoksunluğu.
- +1 yıl
Kesinlikle. Ben bir kızla çıkarken asla başka kıza mesaj atmadım yurumedim. Ama herkes maalesef biz gibi olamıyor. Yazık ya başka birsey değil.
En İyi Cevaplar
+1 yılyani özünde zaten aldatılma eylemi gerçekleşmiş sizde kendi gözünüzle bunu görmüşsünüz
ne yapmanız gerekiyor.. bence o insanı hayatınızda tutmamanız gerekiyor ailesiyle tanışmanız bu durumu etkilemez çünkü adamın seçeneklerinden birisi gibisiniz belli ki başka seçenekleri de var..
Seçeneklerden birisinin eksilmesi onun için bir anlam ifade etmese de en azından siz sizi hiç hak etmeyen bir insandan kurtulmuş ve hayatınıza daha kaliteli devam etme şansına sahip olacaksınız demektir00 Yorumla
+1 yılBence zaten bu aşamada yapmanız gerekeni yapmışsınız.. Bundan sonra o insanla olsanız bile ilişkinizin sağlıklı yürüyeceğini düşünmüyorum açıkçası.. Hakkınızda hayırlısı olsun.. Şu an ki öfkeniz elbet geçecek ve durulacaksınız.. Merak etmeyin.. Engellemekle de en iyisini yapmışsınız.. Size kıymet veren bir insan gelir gerekirse böyle bir hatadan sonra kapınızda yatar.. Bazı insanlar cidden zaman kaybıdır o sebeple bence sevinmelisiniz ilerlemeden bittiğine..
00 Yorumla
Ani bir kararı mı kalmış? Adam resmen seni aldatmış. İhanetin affı kesinlikle olmamalı diye düşünüyorum. Onunla ve ailesiyle alakanı tamamen kesmelisin. Güvenini sarsmış bir adamla nasıl güzel ve uzun ömürlü gelecek düşünebilirsin ki? Şimdi evli değilsin kolayca kurtulabildin ama evlendiğin zaman bu kadar kolayca işin içinden sıyrılamazsın. Üstüne bir de çocuğun olursa aynı olayı tekrar yaşamak seni mahveder. Yol yakınken tamamen ayrılıp geleceğini kurtar..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, eğer aldattığından kesin olarak eminseniz (anlattığınız ve yazdıklarınız kadarıyla da eminsiniz) o zaman açıklama beklemenize de elbette gerek yok yani engellemekte ve öfkelenmekte de son derece haklısınız. Yani yapmanız gereken de buydu. O yüzden kafanıza takmayın ve onu zaman içerisinde unutmaya çalışın. Dediğim gibi siz doğru olanı yaptınız. Bunun üstüne affetmeyi ya da görmezden gelmeyi düşünemezdiniz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet eminim. Daha bu oyun hesabının instagramı , kendi instagramında neler vardır kimbilir. Ona giremedim doğrulama kodu istediği için. Çok mutsuzum. Haftaya onun olduğu şehre gidecektim :(
- +1 yıl
Üzülmeyin yani demek ki hayırlısı böyleymiş. Her şey istediğimiz gibi gitmiyor bu hayatta maalesef.
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatıldıktan sonra bunun yükünü kendi omuzlarına bindirmek olur. Son kez olsa bile içindekileri söylemek veya şöyle söyleyeyim kusmak, sana çok iyi gelecektir. Acabalara, belkilere kendini mahkum etmememlisin. Öfkeni, seni öfkelendirenden çıkarmak en büyük hakkın, hesap sormak en doğal hakkın. Engelleyerek hata etmişsin, uzun lafın kısası. Açıklama yapmasına izin ver ve bilmek istediğin her şeyi sor. Cevapsız tek bi soru kalmasın aklında.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhabaŞuan nasıl üzgünsün canın nasıl yanıyor çok iyi anlıyorum. Açıklama yapsa bir şey değişmeyecek ama yinede açıklama bekliyorsun bildiğin gerçekler var ondan duymak istediğin yalanlar var belkideBunları öğrenmek için çok geç kalabilirdin evli çocuklu bir kadın olarak yazabilirdin bu soruyu bazen seni çok üzen aslında daha az üzülmemen için yaşanıyor. Üzüntünü yaşa bu senin hakkın umursamaz olmak zorunda değilsin senin yaşadığın duygular umursanmayacak değildi
10 Yorumla Sizi arayıp açıklama yapmamasını hemen kötü yorumlamayın. Sinirli ve kızgınsınız bunun geçmesini bekliyor olabilir. Ama düzeleceğinden veya ilişkinin zarar gördüğünden eminseniz ve içiniz rahat etmiyorsa zararın neresinden dönersen kardır deyip yoluna bakmalısın.
00 Yorumla
+1 yılGüzel kardeşim, hayatınızda amacınız erkekler olursa hep inciniyorsunuz bunu sizi yargılamak ya da dışlamak için söylemedim.20 yaşlarından beri erkeklere aşık ve hayran olarak hayatımı kariyerimi 2. plana atan bir insan olarak söylüyorum. Amaciniz her zaman kendiniz olmalı. Bir kız vardı. Erkekler onu incitiyordu şu an kız dizi oyuncusu olmak yolunda onunla ilgilenenlerin şimdi belki o kullanıyordur. Acımayın kimseye özellikle erkeklere asla o zaman kazanırsın. Ben eskiden çok üzülürdüm karşımdakinin bir kalbi olduğuna inanırdım ama bitti geçmişte kaldı hepsi.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hukuk kazandım bu sene bir erkek için kariyerimden olmadım.
Madem o şahis yeni bir yol çizdi kendine sende çiz. Unutman kolay olmayacak fakat bir kaç gün ağlamak bir ömür ağlamaktan daha iyidir. Ona dair ne varsa gözünün önünden kaldır. İyi anıları anımsama sana yapılanı hatırla ki kendini koruyabil. Unutma değer verseydi gözü senden başkasını görmezdi. Umarım her şey gönlünce olur.
00 YorumlaYa bak o şifreyi çözmek ne şans ne tesadüf Allah yardım edip gerçeği göstermiş apaçık bu konuda içinde zerre kadar şüphe olmasın çünkü bana olağanüstü gösterdiği birkaç şeyden biliyorum belliki temiz birisin o şerefsizin seni hak etmediğini anlamani görmeni istedi yüce yaradan
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bak önüme serdi Allah. Bu yanlıştan dönmem için. Ama bana dürüstçe sevmediğini söyleseydi benim ailemin haberi var onun annesiyle tanıştığımdan. Aşırı üzüldü annem duyunca bunu.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizde zaten şu hastalık bitmeyecek anlamadan dinlemeden engel nedir abi ya hemen sonra olay büyüyor sonra geri çıkılmaz hal alıyor çocuk zaten bu sebepden senden ayrılsa daha iyi olur
04 Yorumla- +1 yıl
Doğru yapmış kandırılmak bir yere kadar aldatan ama aldattım mi direk sende inkar ederdi ki
- +1 yıl
Allaha şükür ben hiç bir zaman öyle bir olay yasatmadim öyle bir insanda. olmadim karakter meselesi iste
Soran+1 yılBunun açıklaması ne olabilir? Aa aldattım sen yoktun mu diyecek.
- +1 yıl
Diyorum ya aldatan kendini aldatır karakter meselesi diye
ben olsam annesini arayıp oğlunun bir şeref yoksunu olduğunu açıklardım sonra hepsine s. ktr çekip engellerdim boşuna "ani karar" diye düşünme yani hesaplarımı da dondurmazdım
04 Yorumla
Soran+1 yılNumaramı istemedi ama var numarası ben faceden kaydetmiştim ama oğlunu destekler iyi yapmış der
Soran+1 yılOğlunu savunur beni mi savunacak. Zaten pskiyatrik ilaç kullanıyor kadın. Oğlu da pskolojim bozuk diye geziyor zaten ne beklerim bunlardan
Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Bundan sonra yoluna devam edicen tek başına tekrar beraber olsanız bile o ilişki bir kere temelden çatladı sağlıklı ve eskisi gibi asla olmaz o yüzden kaldığın yerden hayatına devam edicen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Aramaya yüzü olmuş olsaydı şimdiye çoktan peşine düşmüştü.
En doğrusunu yapmışın engellemekle.
Olanları konuşup daha fazla canını sıkmaktansa uzak kalmak en doğrusu.00 Yorumla
+1 yılAramamasının sebebi ne halt yediğini biliyor olmasıdır. Ben olsaydım tamamen iletişimimi keser, hayatıma devam ederdim. Bir ilişkide yapılabilecek hatalarda aldatmaktan daha büyüğü yoktur.
00 Yorumla
+1 yılYüzü yoktur açıklama için. Barışma tabii ki. Barışsan dahi eskisi gibi olmaz bu ilişkiden bir cacık olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok barışmam bu son hatasıydı. En azından özür dilerim bunu hak etmedin deseydi. Bana saatlerce yazan insan o konuşmalarda saniyesinde cevap vermiş.
Bence tavrınız ı hiç bozmayın. Çok geçmiş olsun. Bİr kez aldatan yine aldatmayacaginin garantisi yok. O yüzden olabildiğince onlardan uzak durun.
02 Yorumla
Soran+1 yılTavrımı korumayı düşünüyorum ama ben çok güçsüz bir kızım. Bunu nasıl atlatacağım. Okula gitmem gerek ama içimden gelmiyor bile.
- +1 yıl
Şöyle düşün eğer kafaya takarsan ve sürekli bunu düşünürsen bir şey değişmeyecek ve hayatını etkileyecek. Bundan dolayı hiç takma zaman senin lehine dönecek sadece sabret. Kendini harap etme. Güçsüzüm de deme. O mu sana bir şey yapacak sevgilin bile arkanda rahat ol. Okuldaki derslerine odaklan arkadaşlarınla takıl meşgul olacak bir şey bul yoksa boş zamanlarında da insan düşünmeden edemiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılen dogrusunu yapmıssın bende de böyle bir karaktersiz vardı alalhından bulsun yaşattıklarını yaşasınlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin buluyorlar zaten ben 5 ay sonra döndüğünde affetmiştim hatayı burada yaptım zaten.
- +1 yıl
bende aynı hatayı yaptım fıstık boş ver önüne bak
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun iyi yapmışsın gerçekten ama elinde sonunda sana ulaşacaktır önemli olan bundan geri adım atmaman.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen safım geri adım atarım ama bu kez atmamayı düşünüyorum çünkü çok kötüyüm
- +1 yıl
Asla atma tekrar yapması için fırsat vermiş olursun
Son açıklaman zaten umut beslediğini gösteriyor. Çok saygısızca zanımca böyle düşünmen. Kendine değerin varsa zaten ailesini de silerdin..
Bir ilişkide söylenecek şeyler yoksa, zaten bitmiştir. Uzatmaya gerek yok. Tecrübe de yoluna bak!!!00 YorumlaAdam seni ailesiyle tanıştırmış. Niyeti ciddi ama içindeki aldatma dürtüsünü henüz atamamış. Salla boş ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapman gereken şey uzaklaşmak. İstediğin kadar sülalesiyle de tanış bu neyi değiştirecek. Böyle bir adamla yuva kurma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma sende şifresi varmış belkide açıklamasını dinlemen gerekir. Belkide sen yersiz kıskançlık yapıyorsun. Açıklamalarında iş adı altında diyorsun , gerçektende iş için olamaz mı? Bence detayları bir dinle sonra kesin kararını ver
00 Yorumla
+1 yılHaklısın arkana bakma ve yeni bir beyaz sayfa aç ve açıklama bekleme
01 Yorumla
Soran+1 yılİçim çok acıyor :(
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılSevseydi ulaşmaya kendini anlatmaya çalışırdı. Zaten sevmiyormuş üstüne düşündüğüne değmez
10 Yorumla
+1 yılBi mesaj atmadıysa salla gitsin😏suçlu olmasaydı ciddi olan adam arar ya da yazardı😕
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılEğer seviyorsa arar sevmediyse sende bir şey söyleme
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 27,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖfkeyle kalkan zararla oturur. Geçmiş olsun. Bye bye demiştir bile sana
00 Yorumla
+1 yılGecmis olsun. En azindan gormussun gercek yuzunu evlenmeden
00 Yorumla
+1 yılBen olsam intikam alırdım aynısını yapardım bırakırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBıraz beklemelısın ve sana ısrarcı olmasını görmen lazım sen geri adım atma sakın
02 Yorumla
Soran+1 yılBi mesajj bile atmadı ki
Cevap sahibi+1 yılO zaman hıc dusunme bıle essek gıbı seven adam gelır
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yapmışsın sakın affetme evlensen seni evliyken aldatırdı böyle karaktersizler
10 Yorumla
+1 yılaçıklama dahi yapmadıysa zaten bir değerin yokmuş..
01 Yorumla- +1 yıl
Herseyi yaşamak gerekmiyor bunu kendine hayat tecrübesi olarak alıp yoluna bak ihanette bir sınav ders niteliğinde kimseye güvenmemek gerektiğini anliyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Anında uzaklaş! Hayatını mahvetme. en azından ögrenmişssin. Bence sevin böyle birisnden kurtuldugun için yoksa daha cok aldatılırdın
00 Yorumla
+1 yılAçıklama beklemene gerek yok yazmaması da daha iyi çünkü seni arayıp yazsa yapmak isteyeceği tek şey seni manipüle etmek olacaktır o yüzden ucuz kurtulduğun için sevim ve hayatından çıkar tamamen
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllaha havale et.. En güzel cezayı rabbimiz verir 🤗
00 Yorumla
+1 yılBu şerefsizlerin çüklerini işte neleri varsa kesmeli. Bi insan şerefsizse her şey beklenir. Degersiz bi mahluka değer vermişsin o da hak etmedigini göstermiş işte ucuz insandan ne beklersin?
00 Yorumla
+1 yılBenimki seni kinden beter boş ver rahatla la insanlar hiç nlasamiyor surda bir mutlu adm yok
00 Yorumla
+1 yılOgrendiysen uzatma ayrıl gerek yok öyle insan için.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHicbir sey yapma artık öyle aniden dondurduysan. Sadece ailesi sorduğunda farklı anlatıcak o kötü olmuş hayirlisi
00 YorumlaYapılacağı yapmışsın zaten bence iyi bile olmus
04 Yorumla
Soran+1 yılAilesi konusunda ne yapabilirim
Soran+1 yılHesabımı dondurdum
Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı. Vay şerefsizin teki. İyi yapmışsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzgünüm 5 seneme yazık.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam dünyayı onun başına yıkarımdim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSalla gitsin hayatta önemli olan çok şey var
00 Yorumla Öyle birisinden medet bekleme. Önüne bak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir anlık öfkeyle hareket etme
00 Yorumla
+1 yılBundan sonrası, çoktan bitmiş. Geri dönüşü yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılDuygularını değil mantini dinle
00 Yorumla vur kıçına tekmeyi başka birini bul
00 Yorumla
+1 yılSende başkasına verirsin ya dert etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCooook iyi yapmissin. Olmasi gereken bence bu
02 Yorumla
Soran+1 yılİçim acıyor 5 senem gitti.
Cevap sahibi+1 yılEvlenseydiniz 35 senen gitcekti
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlması gerekeni yapmışsın aynısı bana da oldu
04 Yorumla
Soran+1 yılSen naptın?
Cevap sahibi+1 yılSenin yaptığını yaptım hiç ulaşmaya çalışmadı
Soran+1 yılTelefondanda mı engelledin?
Cevap sahibi+1 yılArama kısmından engellemedim wp ve instadan engelledim
+1 yılÖfkeyle kalkan zararla oturur
00 YorumlaAldatildiysan iyi yapmışsın.
00 Yorumlaboş ver gitsin önem verse arardı zaten
00 Yorumla
+1 yılİhanetin nedeni değil bedeli olur.
00 YorumlaOha yaa 5vsene ne demek
01 Yorumla
+1 yılSalla gitsin
00 Yorumlaher yerden engelle ve açıklama falan da bekleme
00 Yorumla
+1 yılHaklısın cnmsss
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç bişey yapma bırak Allaha havale et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü olmuş
00 Yorumlayakında dönersin
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatıldığımı öğrendim açıklama beklemeden engelledim ama çok öfkeliyim. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım