bende bunu yazdım
ben : o kadar kelsin ki yağmur yağdığında bile beynin yıkanıyor yazııık ne çektin be
arkadaşım heheh bir insan niye kel olur ki ?
ben : kızlarda şampuanlar gibidir canım çok çeşit kullanırsan saçlarını döker :)
:D
ac telefonu ana avrat söv içinde kalmasın zaten yarın birgün hayatında öyle biri bir daha olmayacak. Hem şuan senin 2 yıllık lişikini bitiren sana kötülük yapan o eğer şuan bir tepki vermezsen gün gelecek sen onların ilişkisini zedelemye çalışan eski bir aşık olacaksın. gün bugün bence ağzına geleni say
senin şu yaşadıklarını bende yaşadım. Efendiliğimi bozmayım bana yakışmaz dedim. severken iyide ayrılıcamı kötü aman sus dedim kendi kendime. Aylar sonra beni aldattıgını ve o cocukla cıktıgını öğrendim. İşte o zaman sövdüm saydım ama bu seferde sanki aldatılan ben değilmişim gibi. bitmiş bir ilişkinin peşinden pislik yapan biri olarak adlandırıldım... ne hissediyorsunşu anbilmem ama söylemen gereken şeyler için yarın çok gec olabilir
dimi aynısını bana yaptı hiç bir suçum yokken onu aldatmışım gibi davrandı ve anneme bile küfür etti ayrıldı öldüm resmen biliyorumusn o kdr zayıfladım ki çöktüm resmen herkese beni o* diye tanıyor şu an ve o benim ilk sevgilimdi ben hiç kimseyle çıkmamıştım aliemin başını eğdirmekten korkardım yazıklar olsun bna inandım
işin çok zor... ben o dönemi cok kötü atlattım sakallarım döküldü ve bir kısmı halen geri çıkmadı... ve ondan sonraki tüm ilişkilerimde sunu yaptım. o an ne hissediyorsam söyledim. bana dert olacağına ona olsun dedim. cünkü insan hep söylediklerinden değil söyleyemediklerinden dolayı pişman oluyor... birde unutma öyle ya da böyle acısı geçiyor. bu yüzden kendine çok yüklenme...
Bence aldatıldığını öğrendiğini duysun ama hiç umursama takma sallama.Diğer hatunla ilk tartışmasında soluğu yanında almak isteyecek ama o zaman soluğunu kesecek fırsatın olacak ;) Kozlarını iyi değerlendir..
Ne değişecek ki?
Hiç birşey yapma derim. ağırlığını hanımefendiliğini koru. Böyle yaparsan daha değer verirsin, kaldı ki onun yaptığı çokda değer verilecek bir davranış değil...
Cevap
3Cevap
kızlarda şampuanlar gibidir canım çok çeşit kullanırsan saçlarını döker :) iyiydi bu :D
Yorumu geri alamıyorum bari,şunu söyleyeyim içimde kalmasın; daha çocuksunuz,taktığınız konulara bakın.Git ders çalış üniversite'de illaki önüne çıkar en kralından.. ;)
Öğrensen ne olacak? Boşver olmuş bitmiş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar