AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
Sen neden igrenc hissediyorsun yahu. Belli ki ozguveni yok. Bak yoluna. Devamkeee
Hayaller ve hayatlar.. Tecrube böyle bir şey işte İnternet ortamı. Zamanla iyileşirsin.
Demekki sorun sende adam düşüncesiyle etkilemiş seni resmin görüntünün ne önemi var siz kızlar neden tipe bakarsınız anlamam
işsizlikte son nokta. bunu neden yaptığını sorsan slak slak sırıtır komik olduğunu düşünür. önemsiz bir orman evladı işte boş ver gitsin
Çok haklısın
Bırak fake fotoğrafı cinsiyeti bile fake olabilir belki de bir kadın
Ah be kuzum, insanlara inanmayın görüntülü konuşun, gerçek hayatta cafede oturup bı limonota içip kek yiyin dokunun
O yüzden görüntülü arama denen bir şey var. Arama sırf erkeklere yaramıyor. Size de yarıyor. Bir dahakine ilk yapacağın iş görüntülü arama olsun.
İnternette herkes manken gibi zaten takmayin kafaya herkes fake kimse gercek yuzunu gostermiyorki sallayin gitsin engelle hemen hemen engelle
Kankaaaaaaa. Sosyal medyadan biriyle tanıştın. Resim attı. Sonra anlık video istiyeceksin. Saf olma çakal ollll
İlk basta googleden arama yapacaktin google bu teknigi gelistirdi hemen cikariyor
Ben bunu bilmiyordum işte, yoksa yapardım, sonra bir sayfa buldum ve orada yazıyordu Google ile arayabilirsin diye
Google gelistirdi buluyorsun hemen
Evet hemen buldum
çok güldüm buna 1 ay ne aşık olmadın umarım 😂 o daha eziktir kendinden utanıp başkasının fotosuyla kızlarla konuşmuş
Yaaa böyle bırsey zamanında kardeşimin de basına gelmıstı. Kendisi cüce gibi bitseydi bulusacaktı birde 😊😊 instagramda falan damı eklemedi. Ayrıca iğrenç olan sen degil seninle oynayan kişi
Sokakta karşına çıkmayacak kadar düzgün olan tipler yüksek ihtimal fake olur
Aşk'ı görselde aradiginiz icin boyle irtifa kaybi yasiyorsunuz iste
Öyle uygulamalardan bulacağın insandan ne beklemiştin ki?
Ben dedim sana
Onu takip etme diye
Beni takip et
ilk günde görüntülü arayacaktın sendede sorun var demeki
internetten tanışmalarda bu ihtimali her zaman göz önüne alarak davranmak lazım hazırlıklı olmalıydın
Of çok kötü bir şey geçmiş olsun.🥺😪 senin suçun yok kendine kızma.
Gerçekte bile bu kadar zor güveniliyorken sanal alem ütopya geliyor bana. Bununla atlattığına şükret ve unut gitsin
Siz de milleti bu kadar korkutmayın. Sanaldan tanışıp evlenen ve mutlu olan milyonlar var. Benim tanıdığım da bir sürü arkadaşım var.
İnternet tersine daha güvenlidir. Her şeyini öğrenene kadar görüşmezsin. Riskin azalır.
Bakış açısı bana göre doğru bu
Bir yalan kapıdan girince doğru bacadan çıkarmış.
Sanal âlemde kimin ne olduğu belli değil, o yüzden sanal ilişkilere karşıyım, uzak duruyorum.
Resmin kalitesinden anlayacak kadar zekisin ama bu tuzağa düştün ilginç
Evli evine, köylü köyüne deyip, hemen ortamdan uzaklaşmak yapılması gereken davranış şeklidir.
E numarasını alıp görüntülü konuşsaydın sjdks boşa gidiyor iste böyle zaman.
🤣 arayacan görüntülü iki saniye görcen aşık olmadan önce yani bu kadar zor mu
Allahtan henüz kimse fark etmedi
Daha çok ekmeğini yerim bu fotoğrafın
Sen niye üzülüyorsun kendine güvenmeyen yalancı üzülsün.
Bir ay boş boş yazışcağna ilk gün bi görüntülü görüşseydin baktın beğenmedin görüşmezdn bidaha şimdide ağlamazdın burada nekdr malsn ya
bende bu şekilde kandırılmıştım herkes böylemi acaba
Sen herkes e aynı şansı verdin mi ki birtek o varmış gibi değerlendiriyor sun
Resmi google de nasıl aratıp buldun bana da söylermisin?, aynı durrumdan müzdaripiz
Kimseye güvenme bu mecrada genelde öyledir maalesef
Güvenlicek var güvenilmicek var bunu yapan muhtemelen özgüvensiz bir insan her insan bir değil
Sene 2005 mi halen bu hataya kanıyorsunuz anlamıyorum neyse geçmiş olsun 😂
Bunun için kendini üzmene gerek yok seni kandıran kişi üzülsün,
Bu kadsr süre kamera açmadan konuşmak başlı başına saflık zaten. :)
Kanka bana da siteden biri sana güvenmiyorum görüntülü konuşalım 25 yaşındayım dedi. Görüntüyü bir açtım karşımda 50 yaşındaki dede...
İğğğğ bu işte çok iğrenç bir şey
İnanıyorum, insanın psikolojisi bozuluyor
Olur öyle şeyler, bir dahakine başta aratırsın. Zaman geçmeden yani. 😄
Biraz çetin (zor) gelecek ancak salla gitsin, unutmaya bak. Başka biri de çıkar karşına
3 yıl burasa fake olarak milleti koparan oldu. Dert etme.
Ders olmuş işte sana. Çok ta takılma. Gereksiz bisi oldu çıktı işte. Üzülmeye deymez.
Hahahh her zaman derim tipe değil karaktere bakın diye
Ben sadece tipe bakan birisi asla değilim, yazışmaları da hoşuma gitmişti
Bende tip yok ama ciddi ilişki insanıyım yalanı sevmem dobra biriyim sevgili insanı değilim 29 yaşına geldim ciddi ilişki insanıyım ama kimse şans vermedi. Kimse dışını beğenmedi bir şeyin içini merak etmez
Herkese inanmamak gerek. Direk görüntülü görüşme en mantıklısı
Sosyal medya çağında olduğumuzdan böyle tanışmalar artık mümkün olsa da risklidir.
Mesaji uzatir gercek biseylere tasimazsan böyle olmasi normal
Ya ciden delisin insak anlık ister görüntülü konuşur hiç olmazsa az da olsa anlaman lazım 😂
Niye kendine yükleniyorsun sen Bişey yapmamışsın ki kahrolup kendini ezik hissetmesi gereken o
Foto falan atmasaydın bari , niyeti kötüymüş adamın anladığm kadarıyla
dürüstlük dürüstlük dürüstlük hayattaki en önemli yaşama sebeblerinden tatlım
Kendimi güzel görmek için efektli resim atarım ama bu çocuk kızı kandırmış bu bence de hoş değil yani
@rollingenthedeep dürüst olsa vitrinine değil iklimine gelse
Hala böyle saf kız çocukları var? Düşünebiliyo musunuz a dostlar?
İyi geceler sen şükür ucuz kurtuldun daha çok zarar verebilirdi
En azından daha geç olmadan öğrenmişsin iş ileri noktalara gitmeden mesela yüz yüze tanışmak istesen de o zaman anlasaydın daha kötü olurdu
iğrenç hissetmene ne gerek var ki senin sorunun değil o yalan söylemiş iğrenç olan o ben yerinde olsam güler geçerdim hem tecrübe olmuştur sana da
e sen ne bekliyordun sanalda tanıştığın kişi david beckham olacak değil ya
ay başıma gelmesinden hep korkmuşumdur ama çok şükür hiç gelmedi. Bol bol anlık fotoğraf isterim ben, sen de iste :D
Sen yakışıklı diye yelkenleri hemen suya indirsen olacağı bu :)
Ya anlamıyorum, bazıları bana neden suçu veriyor? Ben sadece görünüşüne anlamadım ki, biz baya iyi anlaşmıştık ama o bana büyük bir yalan uydurdu, benim için yalan söylemek en kötü şeylerden biri, böyle başlayacaksa hemen başta bitsin. Attığı çizimleri bile fake di
Benim 3-4 yıl konuştuğum fake çıkmıştı gerçi fake olduğunu biliyordum ama fotoyu aratınca sonuç alamıyordum
Bunu kızlarda erkekler de yapıyor
Bu insanlar kendine güveni olmayan hayattan bş beklenti içinde olmayan sefil yaratıklardır.
umarım dilin yanmıştır. Bu insanlar yüzünden bizlerde kızların güveni kalmadı işde
Allahım ya sabır :D. Kız berkecanla konuştuğunu sanarken mahmutla konuşuyormuş meğer bunce zaman.
Dalga geçme nolursun cidden iyi değilim
ah canim😅 insan bi düşünür neden uygulamada ve neden bana bakiyor bu adam diye
Kaç kere yazdım senin gibi birisi bana neden baksın diye, ama hepsini o kadar iyi ayarlamış kı çizimleri bile fake çıktı