Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gülsek mi ağlasak mı bacım bilemedim. Fake kulanıp kendin bağladıktan sonra ben bu değilim demek amaçlı boş sohbet eden biri işte. Sizinle ciddi düşünen bunu yapmaz bir gün mutlaka buluşacaktınız diye.Öt ayndan siz ancak dış görünüş kapılmışsınız bu yüzden hayal kırıklığı yaşamışsınız ve muhtemelen ona her konuştuğu kızın tepkisini vermişsiniz. Adam da alışmış böyle fake kullanıp kendi dış görünüşünden nefret etmeye.
180 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılüzüldüm okadar kişiliği bozuk kendine güvenmeyen ezik biri demekki. sıkma canjnı en azından yüzünü gördük bak bana manken olamıcak kadar yakışıklıyım fake değilim. şaka bir yana insanlarla ciddi iletişim kuruyorsan sen anlatmadan anlatır. mesela ben boşandım 6 yasında oğlum var velayeti için uğrasıyorum niyetim ciddi sizle sakıncası yoksa tanışmak isterim. şeklinde belirtirim. yani aslında insanın niyeti işte demek istediğim. sıkma canını üzüldüm ama en azından dahs cok yanın yanmadı
60 Yorumla
Kendini iğrenç hissetmesi gereken sen değilsin sana bunu yapan insan kendini igrenç hissetmeli ama sizde sirf yakışıklı diye hemen kanıyorsunuz böyle şeylere yapmayin şunu artik karşınızdaki insandan emin olun biraz gözünüzü açın derim. Bir yandan da bu size biraz ders olmuş olur ve tecrübe edinmiş olursunuz.. Geçmiş olsun...🙄
32 Yorumla
Soran+1 yılSadece yakışıklı diye değil o kadar yalan söyledi ki kendini bana inandırdı
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kendini kötü hissetmen normal ama senin yaptığın tek hata koşulsuz inanman olmuş. İnanman için çok uzun bir zaman da olmamış. Bazı şeyler insana tecrübe katar. Hepimiz hata yapıyoruz. Bundan sonra daha dikkatli olursun.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İyi tarafından bak sadece fotoğrafı fake çıkmış :))
01 Yorumla
Soran+1 yılÇizimi de fake çıktı
Dostum maalesef insanlar çok kötü. Bende biriyle konuşuyorum internetten ve beni çok sevdiğini söylüyor ama neye nasıl inanayım her şey farklı, günümüzde maalesef kolaylıkla güvenilmiyor. Bana istersen gelirim oraya falan diyor ama yinede doğru kişi değil ve sevdiğini ısrarla söyleyip kafamı karışıtırıyor ama ben nedense sevgisini hissedemiyorum. Bende hayal kırıklığı yaşıyorum, duygularım incinmiş gibiyim. Yanılmak çok kötü bir şey, seni çok iyi anlıyorum. Sende duygusal birisin belliki. Bizim gibi insanlar üzülüyor işte. Ne diyim dostum yarın bir gün bunun için mi üzülmüşüm diceksin ama şu an ki ruh halin elvermiyor biliyorum.Üzülüyorsun, ağlıyorsun kendini parçalıyorsun ama inanki değmiyor. Sende farkındasın ama yediremiyorsun kendine. Sen değil sadece herkes yaşıyor illaki bu durumu. Hatta şu an yaşayanlardan biriyimde bende. Yalnız değilsin
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏🏼
Soran+1 yılSende inşallah 🙏🏼
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Buraya ilk üye olduğumda insanları daha samimi sanıyordum ama oyle olmadığını öğrettiler.. Sosyal medya üzerinden sadece fiziksel bir fake lik yaşamışsın, umarim kısa bir sürede ortaya çıkmıştir. Daha kötüsüde olabilirdi, fiziksel fake olmayıp sabıkalı biri ile de görüşüyor olabilirdin ya da bekar sanıp evli çıkan bi adamla da çirkin durumlara düşmüş olabilirdin. Sonuç insanlar sosyal, statü fiziksel beşeri bi sekilde maskeler takıyorlar sosyal medyaya güvenme ✌️
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi neden iğrenç hissediyorsunuz bu yanlış bir his. Ben sanalda ne fakeler, ne psikolojisi bozuk insanlar gördüm. Sizin hatanızı söyleyeyim kendinizi fazla kaptırmak ve güvenmek olmuş. Bu şekilde kendinizi üzmeyin. Aşırı duygusal birine benziyorsunuz. Merak etmeyin bunları atlatıp daha güçlü olacaksınız içiniz rahat olsun.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim üzmeyin kendinizi. Yalanlarla kazanacağıma dürüstlüğümle kaybederim bu laf uzun zamandır hayatımın içinde. Size yalan söyleyenler hep olur siz hazırlıklı olun daima 😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılSözü geçen modelin fotoğrafına baktım. Soruda ''yakışıklı seni ne yapsın'' diyen aşağılık kompleksli erkekler olmuş da model öyle ahım şahım bir model değil bir kere. Sadece vücudu iyi. Yüzü sıradan. Dışarda o surata sahip onlarca erkek görürsün. Gösterişsiz bir tip olduğu için kanman normal zaten saf bir kız olduğun da açık. Artık daha dikkatli olursun fotoğrafı google'dan aratmayı da öğrenmişsin. Bu arada böyle milleti kandırıp duygularıyla oynayan kötü niyetli basiretsiz tipleri de allaha havale ediyorum
31 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle aradığım yorum 👏
Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. Be kuzucuk🐑 güzel insan. Aptal da değilsin ve kendini kötü de hissetmene gerek yok. İyi içten samimi dürüst olmak sana yakışan, kötü sahte olana üzülmek nedir. Sen olduğun gibi kal, çok özür ama it itliği ile övünedursun. Kazanan sen olursun herzaman insanlığınla.
Ama gölgesine bakıp rengini bilmediğine de hemen inanma, hele bir gör konuş anla derim. Hemen bir aynaya bak ve aynadaki güzel kıza gülümse, o da gülümseyecek inan😊 her şey gönlünce olsun🌼13 Yorumla
Soran+1 yılYaa teşekkürler ☺️
Soran+1 yıl😊
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin ayıbın değil onun ayıbı. Şu an canın yanıyor fakat ilerde güleceksin, kahkahalarla anlatacağın bir anın oldu. Ayrıca tecrübe olsun demek isterdim ama biriyle tanışır tanışmaz "hadi gel görüntülü konuşalım " da diyemezsin. En azından şüphelendiğin an insanlarla fikir alışverişinde bulun.
Bir de şu açıdan bak; bu durumu yaşayan tek sen değilsin birsürü kişi var ve çoğu ne yazık ki farkında bile değil durumun. İşi ciddiye bindirmesine rağmen öğrenmeyenler var.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. 3 yıl önce ben de fake bir hesap açtım rast gele istekler gelmeye başladı bir çocuk mesaj attı 25 yaşında çok hoşlandım fake bir resin attım öyle böyle derken aylarca devam etti bir yalana başlayınca ona fake olduğumu açıklayamadım. Ben ona aşık oldum o resimdeki kıza. Ama sadece resim değil başka bir kıza ait video attım fake şeyler attım b9r girdap gibiydi. 1 yıl sonra farketti bana öyle şeyler söyledi ki hepsini hakettim.
Ama öyle canım yandı ki bu olayın şokunu yeni atlattım. Kimse böyle bir şey yapmasin sonu pişmanlık.12 Yorumla
Soran+1 yılBu çok kötü bir şey yalanla başlamamak lazım
Cevap sahibi+1 yılTabiki çok kötü bir şey. Bir insana yalan söylemek başka birinin resmini kullanmak. Kendinden nefret ediyorsun en sonunda
+1 yılSanalda birisiyle tanıştığında onun her söylediği lafta ve her gönderdiği fotoğrafta şüphe duymalısın. Sanaldaki birisine güvenmek için çok fazla zamanın geçmeli ve onunla ilgili kanıtlara sahip olmalısın. Mesela sana kamera açsa bunu çok önceden öğrenebilirdin. Yaşadığın hayal kırıklığı senin için kötü bir deneyim olmuş. Bu yüzden özellikle sanaldaki insanlar üzerinde kısa süre içerisinde hayal kurmamak en iyisi.
10 Yorumlauygulamalar faso fiso olduğunu anlamışsındır umarım bir daha böyle sitelerden herhangi biriyle görüşme derim.. reel varken neden sanal ortamda tanışırsın anlam veremiyorum ders alın azıcık haberlerden!.
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef zor tanışıyorum insanlarla utangaç olduğum için bu yüzden bu yönetmele denemek istedim
+1 yılişte bu yüzden internette tanışmalara karşıyım ben yazan oluyor red ediyorum red edilince birde küfür taciz ediyorlar
çünkü sosyal medyada evli olma ihtimali yaşlı sapık hırlı hırsız olma ihtimali var ben bu ihtimali düşününce kimseye şans vermiyorum sizden ricam oldu bir kere fakat bir daha yapmayın Real hayatta aramaya bakın aşkı sevgiyi sosyal medyadan erkekler günlük macera peşinde bes belli10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanim 8 sene önce KizlarSoruyor da aynısını yaşadım
16 yaşındaydım okulu bırakmıştım çok kötüydüm:(( buraya üye oldum ilgi görmek için profile kendi fotolarımı koyardım
Bi adamı begendim aynı şehirdendik fotosunu gördüm çok begendim konuşmaya başladık
Yaşı 28di ozamanlar fotodaki adamda o yaştaydı sonra öğrendimki fotodaki adam feykmiş
Meger bu adam evli ve 2 çocukluymuş aynı şehirde yaşıyoruz ya kesin beni görmüştür tanımıştır ama ben gerçek yüzünü bilmiyorum sadece fotonun feyk oldugunu biliyorum
Napalim yani üzülme canimbenim03 Yorumla
Soran+1 yılSeninki daha kötüymüş, maalesef var öyleleri
Cevap sahibi+1 yılBenimkinin üzerinden 8 sene geçti
Ben 8 senede fiziksel olarak çok degiştim bi takım işlemler geçirdim
Adam benim gerçek adımı kimligimi bilmiyodu sadece fotomu biliyodu
Şimdi canlı canlı görse bile tanımaz
Beni 2 senedir görmeyen akrabalarım bile tanıyamadı ne değişmişsin güzelleşmişsin dedi bu degişime güvendigim için takmıyorum bile belki adam ölmüş bile olabilir 8 sene geçmiş aradan
Soran+1 yılEvet zaman geçmiş baya artık üzülmüyorsundur zaten
Buna genelde erkekler inanıyor sanıyordum. Yapacak bir şey yok. Hayat devam ediyor. Ama kendime edindiğim bi felsefe "Güzel kız bana neden baksın" diye söylerim. Böylece her insana direkt inanmam.
16 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle dedim senin gibi birisi bana bakmaz falan diyordum ya baya bildiğin profesyonel yapıyor bu işi
Soran+1 yılSonra bi kaç fotoğraf attı çizim olsun ya da başka şeyler onların kaltesi düşüktü ondan sonra şüphelendim
Soran+1 yılHayır sana görüntülü konuşunca açıklayacaktım dedi
+1 yılHal ve hareketini, davranışını görmediğiniz, buluşmadığınız birinden nasıl hoşlanıyorsunuz anlamıyorum. Dış görünüş önemli değil, birini sevmek için hiç yeterli değil. Ha dersen ki ben muhabbetini sevdim o zaman da dış görünüşü kafana takmaman lazım. Ama bence hemen muhabbeti kes ki sana kendini daha fazla apt*l gibi hissettirmesin. Çünkü sana zaten baştan yalan söylemiş.
03 Yorumla
Soran+1 yılHer şey çok uyumluydu, çok iyi anlaşmıştık ama hepsi yalanmış
- +1 yıl
Dua et tanışmadan ve zarar görmeden fark etmişsin.
Soran+1 yılEvet
+1 yıl:D hahaha, işte bütün olay bu işte , bir insan iğrenç bir karakterde bile olsa yakışıklıysa / güzelse onu gözümüzde mükemmelleştirme çabasındayız
neden?
çünkü karakterinden öte ilgimizi çeken dış görünüşü ,
iğrenç hissetmen çok normal, kendi benliğini fark ettin.01 Yorumla
Soran+1 yılBenim ne suçum var o bana yalan söylediği için ben mi kötüyüm bak işte, siz erkekler yapın yapın sonra bide suçu bizim üstümüze attın
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İstatistikler, sosyal medya uygulamalarındaki profil bileğilerinin ve özellikle de resimlerin ortalama %90 oranında fakire tsni sahte olduğunu gerçeği yansıtmadığını gösteriyor. Buna KS platformu da dahil. Bak sen de gizlisin ve benim profil resmim de bana ait değil. Bu ysssk değil. Ama sen buna nasıl kandın? Sorsan söylerdi eminim. Gerçek resmini isteseydin ya… Keyifli günler, takma kafana… 😎
04 Yorumla
Soran+1 yılAma sende belli oluyor ki zatem senin olmadığın, onukisi gerçek gibiydi
Soran+1 yılSürekli storyler payşaştı, videolar attı bana. Adamın instagram profilinden resimler almış onlar gerçek gibiydi
Sanaldan konustgn kişiyle eğer gerçekten sevgili olmak istiosan görüntülü konuşacaksın instadan falan başka türlü o mu değil mı bielmezsn
118 Yorumla- +1 yıl
Haklısın görüntülü konuşmak şart ama bu devirde bazı kızlar haram diye mesajlaşmak bile istemiyor.
- +1 yıl
Şeyda belki sana yalan gelecek ama bugün sana anlattığım bir kız karşıma çıktı. 🤣😅
- +1 yıl
Yok ya sana anlatmadım daha telegram dan böyle bir kız karşıma çıkmıştı.
- +1 yıl
5-6 mesajdan sonra konuşmayı kestik şeyda ne olcak benim bu halim hiç bilmiyorum bana ulassana özelden biraz dertleşelim ya buna çok ihtiyacım var şimdi.
- +1 yıl
Aynen sende bekleniyorsun
+1 yılşu an günümüzde bu olaylar çok yaşanıyor internetten tanışıp aşık olmak çok saçma bence bir insanın sadece tipi olmamalı sizi etkileyen hareketleri konuşması bakışı o yüzden bence kafana takma zaten daha 1 ay olmuş yüz yüze yaşanmış anınız yok unutması kolay olur takma yani başka şeylerle uğraş gün boyu yorul ki aklın gelmesin hiç böyle böyle unutursun
00 Yorumla
+1 yılSen niye kendini igrenç hissediyorsun ki? O hissetsin
41 YorumlaBas engeli geç. Hangi amaçla yaptığı önemli diye düşünüyorsan yapabileceği en mantıklı açıklama kendi görümüşünü beğenmediği olacak. Bu da nitelikli dolandırıcılığın bahanesi olur. Başkasının resmini kullanan adamın kendine saygısı yoktur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. O yuzden uygulamalardan arkadas sevgili edinmeye calismayin kekliyorlar böyle. Olan olmuş, ders niyetine aklinda bulundurursun bunu herkes hata yapabilir.
20 Yorumla
+1 yılBen de aynı şeyi yaşamıştım direk konuşmayı bırak zaten bu kadar büyük bir yalan söyleyebilen insan bir ilişkide neler yapmaz. Vicdanın da rahat olsun hiç üzülme herkesin başına gelen şeyler. Bir dahakine daha dikkatli olursun:)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılaçıkçası hak etmişsin adam kendi fotoğrafını koysa zaten konuşma şansı olmayacaktı seninle. siz böyle insanları sadece tipine göre seçmeye çalışırsanız daha çok üzülürsünüz.
22 Yorumla
Soran+1 yılYa bi uygulamadan doğru tanıştık o beni beğendi bende onu, resmi de normal di yani böyle doğal bir resim di belli olmuyordu
- +1 yıl
tipi için eşleşmişsin adamla o tip olmasa mesajına cevap bile vermezdin onun
Arzu nesnesi olan kadın vücududur
Erkek bedeni değil...
Erkeğin merhametli bir kalbi olup olmadığına bakmak yerine...
Vücuduna bakarsa bir kadin...
Çuvallamaya mahkumdur o kadın...
Aksini iddia eden; insan fitratini bilmiyordur...011 Yorumla
Soran+1 yılCidden uğraşamam seninle
Soran+1 yılBeni yargılıyorsun
Soran+1 yılSeninle yazışmaya ihtiyaçım yok
Soran+1 yılKonuşacak başka birini bul
Soran+1 yılKimseye artık inanmıyorum, senin de bi çıkarın vardır diye düşünüyorum sadece
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Bunu genelde kız hesabı açan erkekler yapar, tuzak kurarlar para almak için. Burada erkek yakışıklı birinin fotoğrafını kullanmış
Belki de kızların fazla ilgisini çekmiyor tipinden kaybediyordur. O yüzden bu yola başvurmuş olabilir010 Yorumla
Soran+1 yılYok burada tanışmadım
Soran+1 yılOna mankenin ismini yazıp bu adam yakışıklı değil mi diye sordum, o da sana söyleyecektim, seninle görüntülü konuşunca açıklayacaktım diyor, gerçekten deli bu, beni iyice şoka uğratacaktı yani
Soran+1 yılBende başta ben fakeim diye yazacaktım sonra boş ver dedim
Soran+1 yılBende anlamadım.. belki de yaşlı birisi bilmiyorum
Soran+1 yılEvet maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılne olacak ki? bu sitede tanıştığım kadınların %80 i fake, sadece foto olarak değil komple fakeler. bir de o kadar iddia ediyorlar ki kendinden şüphe edersin.
30 Yorumla
+1 yılBöyle insanlar ancak mankenlerin arkasına sığınırlar. Üzme kendini iyi niyetinle oynadığına üzülsün. Kimsenin yaptığı yanına kalmıyor. İnsan kandırmak kadar aşağlık bir şey yok.. burada kendini suçlayacak bir şey yok..
10 Yorumla
+1 yılDers olmuş sana bir daha güvenme kimseye. Benzer olay benim de başıma geldi.
20 Yorumla"çok iyi anlaştığım için hoşlandım" hiç inandırıcı gelmedi açıkçası. Birincisi boya tapıyorsunuz, yakışıklı olsun olmasın bir kısmınız 170 ve üstü, bir kısmınız daha da nirvana arıyor. Şu boy konusu niye bu kadar önem taşıyor hala anlamış değilim. Bir erkeğin boyuna göre bununla olmaz demek ne demektir ya? Ama %100 diyorum 99 bile değil, tüm kadınlar boy arıyorsunuz.
027 Yorumla
Soran+1 yılBenim için boy önemli çünkü boyum uzun olduğu için erkek bende uzun olmasını istiyorum doğal olarak
Soran+1 yılDiyelim sen 1.70 sin 1.90 olan kızla çıkar mısın?
Soran+1 yılKendimi bi tuhaf hissederim, illeride çoçuklarımız olunca ben mı çoçuklarımızı kuruyacağım yoksa o mu. Kendimi daha kuvvetli ve erkeksi hissederim onun yanında
Soran+1 yılÇok seversem zaten bunlara zaten bakmam ki
Soran+1 yılAma uzun olmasını isterim benden yani
Soran+1 yılKimseye inanmıyorum artık
Soran+1 yılEn önemlisi sevgi saygı
Soran+1 yılSenin hiç böyle olsa daha güzel olur dediklerin yok mu hiç
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHerkes farklı düşünüyor tabi
Soran+1 yılAz da olsa görünüş önemlidir
- +1 yıl
Görünüş dersen o başka; elbette giyimine, bakımına, duruşuna önem vermesi gerekir. Ama bu demek değildir ki boyu 1,80 olmalı. Değil mi? Ben de şunu anlamıyorum: Söz meclisten dışarı, evlilik öncesi cinsel ilişkiye hiç düşünmeden giren hanımlar, boy konusuna niye bu kadar takılıyor? Neden 40 kez düşünüyor. Hangisini düşünmesi gerektiği ortada halbuki.
Soran+1 yılSeni anlamadım tam olarak, yani evlenince o kişiyle yatağa gireceksin tabii ki o kişiden elektrik almalısın yüzüne hoş gözükmeli, hoşuna gitmezse her şey zorlaşır
Soran+1 yılSeninde
Uzulecek baska sey bulamadiniz mi? Sizi evlenmek vaadiyle kandirdi da bekaretinizi mi aldi? Hayir. O halde uzuleceginiz en son sey bu olsun. Sizinki o adamin sadece dis gorunuse ve konusmalarina hayranlik.
00 Yorumla
+1 yılHiç mi anlamadın? Okurken kahkaha attım kusura bakma😂 mankenin fotoğrafını alıp koyması komiğime gitti bazı akıllılar cast ajanstan bulup koyuyor bak bunlara da dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılYa yazışması falan normal gibiyidi hangisi yalan hangisi doğru bilemiyorum ki artık
- +1 yıl
Profilden anlaşılır
İnşallah sadece sohbet etmişsinizdir. Çünkü böyle fake insnalar sadede sohbet için yazmaz. Birşeyler ister. Psikolojin bozulacak kadar bir durum yok kanka. İlk defa mı sanaldan biri ile konuştun. Ben biri ile konuşurken hep şüphe içerisindeyim 😂😂
00 YorumlaAklıma 2014 teki aptalım geldi bende bi erkeği kandırmıştım senin olayın tam tersi bende o kandırdım erkeğe aşık olmuştum sonra bunla görüşüp arabada hanginiz benle konuşan dedi ablam da bu sana kör kütük aşik demesinmi oda Sanalada mi asik olmuştun demişti ve gördüm kadarıyla oda evlenip bi kiz olmuş ne die bilirim hayırlı si o gün bugün dur aşkta. hic yüzüm gülmedi herkes evlen di çoluk çocuğa karişti benn ise kendimi eve kapatımm benim hikayeminde böylesi...😏
10 YorumlaAnlattıgın gibi yakışıklı biriyse sana mı bakar? Bizim kızlarda hiç akıl yok ayrıca sen dünya güzeli olsan bile öyle bir model sanaldan kimseye yazmaz.
11 YorumlaIki cinsde kullanıyor ne yazık ki iki tarafta birine ayak sağlıyorlar tek taraflı fake desem. Yanlış olur iki tarafta bu yola başvuruyor. Sizde kanmayın lütfen sonra gerçek hayalleriniz yıkılıyor tekrar bir insana güvenene kadar yıllar geçiyor... Yazık ya
10 Yorumla
+1 yılBu kötü bir şey değil erken farkına varmışsın buna sevin bir daha hataya düşmezsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle acizler çıkıyor. Dikkatli olun. Ayrıca neden üzülüyorsunuz bu kadar , engeli basın geçin
10 Yorumla
+1 yılSen değil o iğrenç olan😕
Sanala çok dikkat etmek gerekiyor. Nelere şahit oluyoruz10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çok kötü bir durum bunu en başında test etseydin keşke.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. İçinde bulunduğun durum gerçekten çok üzücü. Kocaman bir hayal kırıklığı ☹️ Kimseye güvenmemek gerekiyor ve kendini hemen kaptırmamak lazım ☹️ Bundan sonra daha temkinli davran canım
10 Yorumla
+1 yılVala bazilari çok profesyonel internetten aratinca bile çıkmıyor. Bi yakınının fotoğrafini kullaniyorlar
20 Yorumla
+1 yıl"Ben onunla çok iyi anlaştığım için hoşlandım " muhahahahuaa yaaaa tabi kesin öyledir. Rezil yaratıklar. Kadınların ne bok olduğunu biliyoruz. Sadece tipe ve paraya bakıyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBenim başıma böyle bir şey geldi biri fake idi ancak yabancı oyuncunun fotoğraf ve videoları kullanıyordu onunla özdeşilmişti ve bizi engelledi ona da doğrusu hastalığı bipolardi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gerçek resimlilerin çoğu zaten filtreli o da sahte gibi oluyor 😅 benimde başıma geldi çok daha ilginçti bu sanal alem de hersey olur şaşırmam hicbirseyw
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. 1 aylık bir süreçte bu denlice fazla kendini kaptırman seninde hatan biraz, acısı kısa sürede geçer.
@bakikalangökyüzü hanımefendi sizin bakış açınız nedir acaba bu sanal tanışmalara? 😅00 Yorumla
+1 yılSenin fake cıkmış ama benım sansımdan da gay cıktı.. 😂 😂 Pembelerın %70 i burada gay veya dalga için lez düşürmek için erkek. Bilin istedim
05 Yorumla
Soran+1 yılSiz ciddi mi yazışıyordunuz peki
- +1 yıl
Evet tabiki. Uyuz oldum ya.. 1 ay gectı regl olmadı sinir stres olmadı üzerine gittim hiççç. En sonunda sesını görüntünü görmeden konuşmam dedim. Iyı kı ileri gitmedim ona uyup.. Bana nude atttı ve ses attı ama içimde hep bir şüphe oldu. Gizliden ara dedım aramadı uyuz ettı. Cıktı sonunda gercek. Adam resmen gay 🤬🤬
- +1 yıl
Bılmıyorun burdan attı
- Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılGel sarılalım :) alışmak lazım buna, ben farkettiğim an gülüp geçiyorum artık. Alışmaya başladığını hissettiğin an görüntülü falan konuşmak lazım buluşana kadar. Yoksa sonu üzücü bitiyor.
00 Yorumla
+1 yılSu testisi su yolunda kırılır kızım sizin bu yakışıklı erkekle diğer kızlara rakiplerine iyi hava atarım hırsın ve kibirin dur bakalım başına daha ne işler açıcak bekliyelşm görelim burdan yazarsın
00 Yorumla
+1 yılHaha😂 İnternete güvenip buluşmaya giden hepimiz inan o şoku yaşıyoruz hatta bende kendime efekt yapıyorum reel yaşamda görünce o kız sen misin oluyor.
Internet hep hüsran, zengin kişilerle de tanisiyorsun hatta ben evinde bilardo olan yüzme havuzu olanlarla bilr konuştum elektrik alamadım ya.01 Yorumla
+1 yılBen bir fake hesap kurmustum bir kiz buldum internetten onun Fotografin koydum. Yarim saat gecmedi dayilar, abazalar eklemeye basladi. Fake hesap kurmamin sebebide kötü niyetli degildi ya bana fasulyelerinin fotograflarini yok orasini filan koyunca 1 ay Therapie gördüm.
03 Yorumla- +1 yıl
En kötü kız tipi şu an instagram da 350 takipci çoğu erkek kaldırır. Kızın biraz tipi güzelse tinder açsın atmıyorum 8 bin takipçi biraz da uğraşırsan 10 bin takipçi eder.
- +1 yıl
@rollingenthedeep çok doğru söylüyorsun çoğu abaza erkeklerin yüzünden kaynaklaniyor. Beyaz donlu kezban bile konusulmaya gelmiyor bile.
+1 yılKötü olmuş evet ama psikoliji bozacak kadar da değil. Sonrasında ki tepkini merak ettim. Ne dedin herife😀
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha yazmadım daha yeni öğrendim, sabah yazarım
- +1 yıl
Pardon ya *tepkisini olacaktı o
Neyse söylememişsin zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan anlık resim ister veya görüntülü falan konuşur yazık olmuş cidden ismini de yazsaydın başka kızlarda kanmasin
06 Yorumla
Soran+1 yılSadece sesini atmıştı hepsi yalanmış, böyle bir şey ilk defa yaşıyorum
Soran+1 yılO daha bilmiyor..
- +1 yıl
Direkt söyle ona daha neyi bekliyorsun baban yaşında adam değilse dsha
Soran+1 yılİlk önce yalanı ortaya çıksın diye anlık fotoğraf çekse diye sorsam
- +1 yıl
Aynen olabilir
Soran+1 yılYani başta sesini atarken şüphe duydum zaten sonra çizimler atmıştı onları incelerken kalıtesi düşük gibi duruyordu ondan zaten şüphelenmeye başladım
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ya olabilir böyle şeyler. Kendine neden yükleniyorsun ki bu kadar. Her şeyin dijital olduğu bir çağda bu da mümkün. Sen zararın neresinden dönersem döneyim kar diye düşün
11 Yorumla
Soran+1 yılBir ay yazıştık yani onu hep öyle hayal ettim, ne kadar safım psikolojim bozuldu
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Başkasının fotosunu kullanıp sosyal medyada dolaşmak tam manasıyla hiçliktir
10 Yorumla
+1 yılKS "etmus" vakaası😂😂😂
Üzülme aynı şeyleri hepimiz yaşadık 😂😂😂😂112 Yorumla- +1 yıl
@AsabiÖküz sen hâlâ burada misin ya?
Soran+1 yılYok başka uygulama
- +1 yıl
Etmus vakasi dedigim sitede "etmus" nickli bir üye vardi. Yabanci bir mankeni profil resmi yapmisti. Ve binlerce kişiyi keklemişti. Bunlardan biri de benim😂 kız kardeşim diye birinden bahsetmişti. O da manken bir kadınmıştı😂😂😂😂
Hepimizle iyi eğlenmiştir yalniz. - +1 yıl
@AsabiÖküz he vallah gidemiyorum bu boş siteden
- +1 yıl
@AsabiÖküz 34 bedenim ben
- +1 yıl
@AsabiÖküz zaten yalan soylemistim😂
+1 yılBeklenen son. Genelde bu platformlarda böyle şeyler sıklıkla oluyor. Bu benim diye atılan resimlere sadece gülüyorum. :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Olur böyle şeyler canli görmeden kimseye inanma. Bir defa benim başıma da gelmişti çok uzun süre önce
10 Yorumla
+1 yılİğrenç olan o kişi canım sen değilsin. İnanmak senin suçun değil ama karatersizlik ve sahtekârlık onun suçu
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar canlı gördükleri kişilere bile güvenemiyo sanal ortaöda nasıl güvensin.. Siz ucuz atlatmışsnz enazından daha temkinli olursunuz 😒
12 Yorumla- +1 yıl
yıl olmuş 2500, ortalık cinayetlerle dolu.
herkes birbirini kandırıyor.
internetten tanışıp nasıl inanıyorsunuz. Akıl tutulması !10 Yorumla- Devamını Gör (213)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar