İnternetten tanıştığım kişinin fotoğrafı fake çıktı. Kendimi çok kötü hissediyorum, ne yapacağım?

Ben kendimi şu an çok kötü hissediyorum, ne kadar aptalım. Birisiyle bir uygulamadan doğru tanıştım ve bir aydır yazışıyoruz, adam manken gibiyidi bu doğru olamaz falan dedim, ondan hoşlanıyordum ya ama o baştan aşağı yalanmış, daha şimdi öğrendim içime kurt düşdü ve Googledan bi arama yaptım ve o Adam Mankenmiş. O kadar inandırıcı davrandı ki ama, ama sonra bazı resimlerin kalitesi düşük diye aklıma bir şeyler geldi. Resmi Google dan arattım ve fake çıktı, kendimi iğrenç hissediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok sıkıldım bazılarından: Sadece görünüşüne aldanmadın bunu anlayın, adam böyle aşırı yakışıklı bır adamı da koymadı ayrıca. Ben onu hatta fazla iyi bulduğum için geri çevirmek bile istedim. Görünüş görünüş demeyen bana sürekli. Ben onunla çok iyi anlaştığım için hoşlandım. Çok güzel olabilir ama karakteri kötü olabilir yani. Hemen yargılamayın
İnternetten tanıştığım kişinin fotoğrafı fake çıktı. Kendimi çok kötü hissediyorum, ne yapacağım?