Oyundan tanıştığım biriyle çıkmaya başladık. Benden reelimi atmamı istedi. Bende başkasının fotoğrafını attım çünkü beni beğenmiceğini biliyordum daha doğrusu bir anlık boşluğuma denk geldi. Bu yalan sürüp gitmeye devam etti ve ben ona sırılsıklam aşık oldum o da bna 😞 Amacım ona yalan söyleyip kandırmak değildi. Normalde asla yalan söylemem ama oldu bir kere gerceği söylemek istedim ama o kadar güzeldi ki bozmaya kıyamadım biliyorum cok suclu ve aşağılık biriyim. Şimdi ona gercekleri söylemeden ayrılmalı mıyım yoksa gercekleri söylemeli miyim?
Cevabın nedir?
+1 yılKonuş. Geçen her zaman senin alehine. Diceğin şu ;
" Sanal ortamdan tanıştığımızdan dolayı ve bu sanal ortama güvenmediğimden dolayı her an herkesin fotoğrafı her yerde olduğundan dolayı böyle bir şey yaptım. Biliyorum bu çok kötü bir durum ama güven için bunu yapmam gerekirdi senden de anlayış göstermeni bekliyorum. " dersin. Eğer kendini gösterme gibi bir niyetin varsa göster. Daha sonra de ki " ben normalde buyum. Senden herşey adına çok özür dilerim. Ben seni sevdim. Ve sana bunları anlattım. Affedilmez bir şey belki de ama bu devirde bir kız olmak ve bu tip ortamlarda bulunup birşeyler paylaştığın an hayatın heryerde geziyor. Eğer kalbinde beni affedicek bir yer kaldıysa bunu çok görmem. " diceksin. Ve şunu unutma hayat süprizlerle doludur ve hiçbirşey için geç değildir.18 Yorumla
Soran+1 yılBen aslında onun affını bile haketmiyorum sadece bunu duyduğunda cok üzülücek ve ben onun üzülmesindense ondan vazgecmeyi bile göze alırım. Beni böyle bilmesin
- +1 yıl
Çok güzel açıklamışsın 👍🏻👍🏻
- +1 yıl
Bak hata yaparsın. Sen sadece kendini güvenlik altına aldın ve bu senin hakkın. Güvenemezsin sonuçta eğer mantıklı biriyse bunu anlayışla karşılar zaten. Sen kendi içinde büyütme bu durumu çünkü çok haklısın. Bu konuda hiçbir şey demeye hakkı yok. Görüyosun tumblr , periscope felan. Kusura bakma da hiç tanımadığın birine böyle bir devirde , böyle bir ülkede, böyle bir zamanda, böyle insanlar varken çıkarıpta al bu benim fotoğrafım diyemezsin zaten. Onun için için rahat olsun. Sen içinden geleni ona anlat. Herşey olcağına varır. Oda eğer mantıklı ve anlayışlıysa anlar zaten. Yoksa zaten boşver gitsin.
Soran+1 yıl😞 haklısın ama o da böyle düşünür mü ki
- +1 yıl
Düşünmüyosa zaten boş ver diyorum bende.
- +1 yıl
Yorum yapacaktım ama gerek kalmadı. Detayına kadar çok güzel açıklamış arkadaş. Aynen harfi harfine bunları yapmalısın.
- +1 yıl
@öleceğiiznasılsa1 Teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Gamer konusunda 2b cevap paylaştı. Geç de olsa söylemelisin. Söylemezsen bu olay seni çok uzun bir süre rahatsız eder, huzursuz olursun. Aynı şekilde çocuğunda gerçekleri bilmeye hakkı var. Seviyorsan hala yalanı sürdürmenin bir anlamı yok.
Zaten gönül verdiğin biriyse senin için çok değerli biridir ki aynı durum onun içinde sana karşı geçerli. Aşk dış görünüşten ibaret değil. İçin içini yemektense bunu söyleyerek ağır bir yükten kurtulmuş olursun.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasının resmini atarak yanlış yapmisin atmıyorum diyebilmelisin gerçekten sevecek insanda fotoğraf istemez madem sevmek istiyor kamera açar önce sen görürsün onu sonra karşısına çıkmak istersen çıkarsın resmi var mı bilmiyorum ama ya da gelsin görüşün ciddiyse niyeti başkanın resmini kullanarak iyi bişey yapmadin ama gerçeği soylemelisin ve çabuk kapılma her zaman mantığını kullan kapılirsan işin içinden çıkamazsın ve tanımıyor sn belki kötü niyetli
00 Yorumla
+1 yılİnsanların hayalleri ile oynamayın çocuk musunuz?
Hayal hırsızları.11 Yorumla
Soran+1 yılİnan normalde böyle bişey yapmak aklımın ucundan dahi geçmezdi. Amacım onu da üzmek değildi. Nasıl bu kadar acımasız olabiliyorsun sen hiç hata yapmadın mı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
39Cevap
Asagilik birisi asla degilsin dostum
Lutfen boyle dusunme
Asil asagilik olanlar aski sevgiyi yalnizca dis gorunusle bagdastirandir40 YorumlaIlk önce pisman olduğunu ona hissettirmelisin senin karakterini sevmiş olabilir diyeceğim ama kendini kotuye hazırla sizin yaş aralığı biraz tehlikeli. Başarılar zaman kaybetme
00 Yorumla
+1 yıl1. Konuşmaya başlamaya çıkmaya basladık demeyin lutfen nereye çıkıyonuz ln
2. Sadece konuştuğun birine nasıl aşık olabiliyosun sen nasıl bir ayran gönüllüsün00 YorumlaGamer konusunda 775 cevap paylaştı. bir kere yalan söylersin sonu gelmez bir sebep bul ayrıl sonra gerçek kimliğinle çık pek dönme ihtimali yok sana
20 YorumlaEğer sizi seviyorsa bunu mesele etmeyecektir. Sonuçta güvenmesi zor oluyor. Ama attığınız fake fotoğrafta ki kadının hakkına girdiniz.
00 Yorumla
+1 yılBunu bana yapsaydın aynı durumlar olsaydı. Bir daha bana ulaşmana izin vermez her yerden engellerdim seni.
00 YorumlaNereye kadar gitcek olsun gerçeği söyle iyi karekterli bir insansa zaten seni kircak ağır bir şey söylemez
03 Yorumla
+1 yılTuhaf tuhaf isler ya.. Neden böyle şeylere ihtiyaç duyuyorsun ki? Gerçeği söylemelisin. Zaten eninde sonunda bitecek.
00 Yorumla
+1 yılSöyle tabiki eğer seni sen olduğun için sevdiyse belki bir şansın daha olur. Ama ben olsam kabul etmezdim çok kötu bir durum
00 Yorumla
+1 yılBir de o da fake çıkarsa napacan kız aslında ben de kendim değilim derse 😂😂😂😂 bu arada anlatmalısın
10 YorumlaÇocuğun duygularıyla oynama birsure cevap verme unutur ha güzelsen her kız kendi güzelliğini bilir görüş
00 YorumlaGamer konusunda 8,2b cevap paylaştı. Söylemek zorundasın, çok geç olmadan söylemen gerekirdi
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüntülü konusmak istiyor
+1 yılBaşta dürüst davranmamissin hayr bekleme olmaz ilişki felan
00 Yorumla
+1 yılGerçekleri söyle 2 şekilde de muhtemelen ayrılırsınız ama bunda seni affetme ihtimali de var
00 Yorumla
+1 yılya canim kiyamammm bende cok eskiden boyle yapiyodummm ama artik yapmiyorum😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Oyundan tanıştığım biriyle çıkmaya başladık. Benden reelimi atmamı istedi." den sonrasını okumadım, nereye doğru çıktınız? çıktığınızda seni görmedi mi?
00 Yorumla
+1 yılsanaldan aşk olmaz. ve sahte fotoğraflarla ergence bir şey yürümez
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten amacım böyle bişey değildi bir anıma denk geldi bende cok üzgunum 😞
- +1 yıl
seninki aşk felan değil. boşluğunu o doldurduğu için etkilenmişsin o kadar.
Soran+1 yılOnun yokluğunu düşündüğümde ölücek gibi olmam da mı aşk değil 😞
- Gamer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle diyeceğim de ya o gördüğü kişinin yüzüne alıştıysa ve seni benimseyemezse?
00 Yorumla - Gamer konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılevlencektim l. n hayallerim vardı, sims oyunundan kadınmış :/
10 Yorumla
+1 yılGercekleri soyle gercekler her zaman iyidir dogrudan kacma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGercegi soylesende yalanci olcan sen enyisi sessiz sedasiz cek git 😊
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyosun 😞
Cevap sahibi+1 yılSana bir daha guvenmicek ne saniyorsun ki
Soran+1 yılBunu biliyorum sadece onun canının acımasını istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBastan yapmicaktin bunu simdi can man deme inandirici olmuyor
Soran+1 yılHatalı olduğumu söyledim zaten normalde bnde yalana karsıyım ama bir anlık birşeydi cok pişmanım zaten sen hiç hata yapmadın da mı böyle konusabiliyorsun
Cevap sahibi+1 yılBen hatanin kendisiyim. ama gercekler boyle sana kalmis ne yapacagin
Soran+1 yılSen olsan napardın
Cevap sahibi+1 yılBen olsam gercegi soylerdim sonrasi onda. begenmezsede yapcak bise yok hatali olan benim bedelide bu olur. Bazen her hatanin bedeli vardir.
+1 yıladam sana değil başkasına aşık olmuş zaten nasıl nir çıkmaza girdin..
10 Yorumla- Gamer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsor bir bakalım niye yapmışım de
seni sevdiğim için yapmışım de00 Yorumla bu nasıl bir olay ya görmeden sevgili mi oldunuz 😂
014 Yorumla
Soran+1 yılHoşlantı işte
Soran+1 yılOlmadı
Soran+1 yılO ayrılmak istemez bende ona dayanamam ki 😞
Soran+1 yılAşk ı bu kadar küçük bir sey sanmam olanaksız beyfendi 😊
Soran+1 yılAşk sevgili olup olmamaya bakmıyor. Bence siz böyle düşünüyorsanız hiç aşık olmamışsınız ve aşktan anlamıyorsunuz
Soran+1 yılAşk sadece dış görünüşünü sevmek değildir unutmayın sakın 😊
Soran+1 yılÖyle bir şey değildi zaten neyse
Söylemelisin bilki adam sana aşık olacak bilemezsin
00 Yorumla- Gamer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılgerçeği söyle ve ayrıl bir daha da asla sanaldan kimseye inanma
00 Yorumla
+1 yılVay be, hemen özür dilemelisin ve gerçeği anlatmalısın. Sevdiğin çocuğun başka birini sevmesini istemezsin dimi?
00 YorumlaGamer konusunda 655 cevap paylaştı. Gerçekleri söyle sonlanırsa da kabullen.
03 Yorumla
Soran+1 yılOnun canını yakmak üzüyor beni
Soran+1 yılNormal de böyle bir yalan söylese biri ben kınardım ama bnde bilmiyorum nasıl yaptım ve kahroluyorum her gun ağlıyorum
söyle bence. ne oyunuydu bu?
04 Yorumla
Soran+1 yılCok zor bir durum 😞
+1 yılOna gerçekleri söyle ve kurtul bundan...
04 Yorumla
Soran+1 yılO üzüldüğünde ben kahrolucağım
- +1 yıl
Nereye kadar peki, önünde sonunda öğrenecek...
Soran+1 yılGörüntülü konuşmak istiyor
- +1 yıl
Görüntülüden önce sen olmadığını söyle ona... seni sadece görüntünle değil fikirlerinle de sevmiştir herhalde değil mi? Ee sevip aşık oldu ise görüntünü sorun etmeyecektir ve affeder bu yaptığını...
Gercekleri soyle direk
00 Yorumla
+1 yılİtiraf etmelisin bence
00 Yorumla
+1 yılBoşuna aşık oluyorsun o zaman.
00 Yorumla
+1 yılSenden çıkan gerçekte bile yalan kokusu olur
00 Yorumla
+1 yılGerçekleri söyle, sonu kötü bitse bile 👍
00 Yorumla
+1 yılÜzülmesini istemiyorsan bence söyleme
00 YorumlaNe kadar erken o kadar iyi,
Söyle.00 Yorumla
+1 yılŞişman ve sivilceli değilsindir umarım
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
O zaman korkma açık ona
- +1 yıl
Öyle olsa nolur
bende aynısını yaptım biliyo musun
04 Yorumla
Soran+1 yılSonra noldu
Soran+1 yılİstek gönderdim
+1 yılseviyosan ayrılamazsın bence söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılCok sevıyorum
Gerçekleri söyle ama bundan sonra sana zor inanır.
00 Yorumla
+1 yılgerçekleri söylemelisin..
00 YorumlaHangi oyun nickin ne ajajakwkq
00 YorumlaGamer konusunda 1b cevap paylaştı. Ver çocuğa. O zaman affeder
00 Yorumla
+1 yılGercekleri söymelisin bence
00 Yorumla
+1 yılBence Benimle sevgili ol
00 YorumlaGerçekleri söyle bidahada böyle bir hataya düşme
01 YorumlaGamer konusunda 31,8b cevap paylaştı. Kendine özgüvenin yoksa zaten ilişkiye başlama
00 YorumlaGercekleri soylemelisin
03 Yorumla
Soran+1 yılOnun üzülmesi beni yok eder 😞
Soran+1 yılFarkındayım ama buna cesaretim yok
Aynısını bende yaşıyorum ne yaptın lütfen yaz...
00 YorumlaAçıkla...
00 Yorumla
+1 yılAman söyle gitsin
00 Yorumla
+1 yılAlemsiniz ya 😜
00 YorumlaKötü oldu
00 Yorumla
+1 yılNe aski yaa
00 YorumlaGamer konusunda 496 cevap paylaştı. gerçekleri söyle
00 YorumlaHangi oyun la 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOyunun adı ne 😂😂