Şimdi ben 3-4 senedir birini seviyordum ve bu çocukla tanışmamız şu şekilde oldu ssadsddsaasd ingilizce sınavında arka arkaya oturmuştuk ve kopya çektik sonra ona kopya verirken hoca yakaladı ve kağıtları aldı bizde beraber çıktık ve sınıflara dağıldık şans ki bu sene aynı sınıfa denk geldik ve ben de aşırı sevindim ahjsd yalnız biz bunla ergenler gibi tartışıyoruz sürekli sadsds sırasının yanından geçerken o bana çelme falan takıyo dengem bozuldu hatta bi ara iki gün önce sınıfın grubunda konuşuyorduk arkadaşlar arasında sonra ben onla uğraşıyorum tabi o bana özelden yazdı ilk zaten özel konuşmayı o başlattı kalabalıkta artistlik yapma diye işte biz bir bir buçuk saat ergenler gibi bu kez özelden birbirimizi yedik ben dedim ki senden gıcık oluyorum o da ben olmuyorum ama dedi ama okulda dedin ya dedim gıcık ol diye dedim dedi sonra bana ne garib bir kızsın dedi ben anlamadım dedim ne varmış bende boş ver hadi by dedi yalnız iki sorun var birincisi ben bu çocuğu yıllardır sevmeme rağmen okulun üçüncü haftası kız arkadaşım ile çıktılar hepimiz aynı sınıftayız arkamda hemen yana yana oturmuşlar elini tuttu öptü falan kızı ben dakka da bir gözü yaşlı çıkıyorum ama en nihayetinde iki hafta sürmedi ayrıldılar bu birinci sorun kız arkadaşımla çıkmaları ama ben onu çoktan seviyodum hazıra kondu pislik arkadaşım ve çocuğu sevdiğimi anlarsa bence çoğu arkadaşım o pis kızla çıktığı için -pis kız da üç senelik okul arkadaşım tabi - benden soğuyabilirler ama ben çocuğu çok seviyorum ikinci olarak da bu çocuk kızlara çok düşkün yeni öğrendim güven problemi yaşayabilirim ama çok aşırı seviyorum uff
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar size saçma gelebilir ama gönül bu ota da boka da konuyo ya sadece adam akıllı görüş bildirin anaokulu çocuğu gibi dalga geçmeniz için yazmadım goygoycu şahıslar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güvensizlik olur sürekli birileri ile çıkıyorsa, kaç yaşındasın sen ve bu çocuk?
Lise son biraz daha ayrıntılı açıklama yapabilir misin çünkü belki ilk kez birini bu kadar çok seviyorum ve nasıl davranmam gerektiği hakkında aşırı kararsızım tek bildiğim çok sevdiğim...
Senden uzaklasan arkadasların olur illaki ayrıca çocuga güven olmaz seni aldatabilir kısa zamanda hevesini alıp bırakabılır seni
Ama aşırı seviyorum :')
O kişi sana yaramaz. Bu da 6 nci hisin son sorunu... O kişi üzerinde çok düşünme...
Keşke vazgeçebilsem bi gün iki gün uzaklaşıyorum üçüncü gün yine aynı şeyler artarak devam ediyor
Kendine zarar verirsin o kişi herkese açık basit düşünen biri... Sınıfın hepsiyle ciksa yine aynı durum olur
Serseri di mi bunu diyosun ama keşke kalbime söz geçirebilsem yanında ağır ve sakin duruyorum eve geldiğimde ondan uzaklaştığımda unutamıyorum ya uf
Hayırlısı olsun inşallah neyse hayırlı akşamlar
Umarım teşekkürler size de iyi akşamlar
Sevsen de unut boş ver. Hayır gelmez ondan.
Unutamıyorum, dayanamıyorum bu acıya bеn
Sеni hâlâ çok sеviyorum
...
Nasıl unutucam her gün gördüğüm birini?
Destansı ince bi konu bizim elimizde kalır 😃😃
Ya dalga geçme çünkü bir yanda sevgim bir yanda arkadaşlarımın ne diyeceği var vaz geçemiyorum o da var
Ama cok uzun okumadım erindim valla
Ama kısa yazsam ayrıntıları geçerim ve siz de yanlış anlayıp yanlış yorumlarsınız
Ya baskalarının yorumunu boş ver bence sen kendi kararını ver
Ama karar veremiyorum şaştım kaldım o kızdan çok çok önce ben sevdim şu an ayrılar tabi ama
Senın sevmen erkek için önemli olsa senınle olmazmıydı ya da cocugun haberi filan var mı
Haberi yok...
İşte bazen düşünüyorum sevdiğimi anlasa hakiki ve sadık olarak beni sevebilir mi diye
Bilemem okadarını cocugu tanımam etmem cunku
Haklısın akışına bırakmam gerek ama bu akış sürecinde dikkatli olmam gerek duygularıma yenik düşerek yanlış yapmamalıyım
Aynen oyle sinem hakkına hayırlısı olur ins 😇
Uf ya aşırı sevmek çok kötü körü körüne bağlandım ama yanında sakin ve ağırbaşlı takılıyorum
Aferin sana ozmaan 😅yoksa alır gider seni bak
Bu kadar uzun yazarsanız nasıl okuyalım biz djd
Ama kısa yazsam ayrıntıları geçerim ve siz de yanlış anlayıp yanlış yorumlarsınız