Öncelikle konu çok ince bir konu çünkü ne yapacağımı şaşırdım?

Şimdi ben 3-4 senedir birini seviyordum ve bu çocukla tanışmamız şu şekilde oldu ssadsddsaasd ingilizce sınavında arka arkaya oturmuştuk ve kopya çektik sonra ona kopya verirken hoca yakaladı ve kağıtları aldı bizde beraber çıktık ve sınıflara dağıldık şans ki bu sene aynı sınıfa denk geldik ve ben de aşırı sevindim ahjsd yalnız biz bunla ergenler gibi tartışıyoruz sürekli sadsds sırasının yanından geçerken o bana çelme falan takıyo dengem bozuldu hatta bi ara iki gün önce sınıfın grubunda konuşuyorduk arkadaşlar arasında sonra ben onla uğraşıyorum tabi o bana özelden yazdı ilk zaten özel konuşmayı o başlattı kalabalıkta artistlik yapma diye işte biz bir bir buçuk saat ergenler gibi bu kez özelden birbirimizi yedik ben dedim ki senden gıcık oluyorum o da ben olmuyorum ama dedi ama okulda dedin ya dedim gıcık ol diye dedim dedi sonra bana ne garib bir kızsın dedi ben anlamadım dedim ne varmış bende boş ver hadi by dedi yalnız iki sorun var birincisi ben bu çocuğu yıllardır sevmeme rağmen okulun üçüncü haftası kız arkadaşım ile çıktılar hepimiz aynı sınıftayız arkamda hemen yana yana oturmuşlar elini tuttu öptü falan kızı ben dakka da bir gözü yaşlı çıkıyorum ama en nihayetinde iki hafta sürmedi ayrıldılar bu birinci sorun kız arkadaşımla çıkmaları ama ben onu çoktan seviyodum hazıra kondu pislik arkadaşım ve çocuğu sevdiğimi anlarsa bence çoğu arkadaşım o pis kızla çıktığı için -pis kız da üç senelik okul arkadaşım tabi - benden soğuyabilirler ama ben çocuğu çok seviyorum ikinci olarak da bu çocuk kızlara çok düşkün yeni öğrendim güven problemi yaşayabilirim ama çok aşırı seviyorum uff
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar size saçma gelebilir ama gönül bu ota da boka da konuyo ya sadece adam akıllı görüş bildirin anaokulu çocuğu gibi dalga geçmeniz için yazmadım goygoycu şahıslar
Öncelikle konu çok ince bir konu çünkü ne yapacağımı şaşırdım?